ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)

любовен хороскоп за 21 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)

Любовен хороскоп за 21 август 2022: Хороскопът гласи: днес не е най-добрият ден да изяснявате отношенията с другите, особено пък с любимия човек. Дори вашите собствени чувства и желания ще бъдат изключително трудни за разбиране. Но една внезапна ситуация е в състояние да избистри ума, буквално на ръба на извънредна ситуация – например паническа подготовка за предстоящо важно събитие или внезапно обяснение в любов от неочакван човек. Тогава възприятието ще се изостри до краен предел и всичко ще върви гладко.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

„Съдба! Нищо не мога да направя!“ Защо е важно да спрем тази демотивираща фраза?

Рупите, вихър от космически енергии

Самуилова крепост, паметни „страници“ от българската история

ДОМАШЕН МЕХЛЕМ – лек за тежестта в краката и непоносимите болки в ставите

Класическа салата „Мимоза“

КАРМИЧНА ВРЪЗКА между душите и телата

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 21 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 21 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Бъдете внимателни – днешният хороскоп говори за възможни неприятности, идващи от хора, свързани с вас по любовна линия. Може би вашата мила половинка ще одраска колата, ще каже или ще направи нещо нередно. Или бивша любов внезапно ще се появи в животът ви с неразбираеми намерения. Освен това, звездите на хороскопа категорично не препоръчват да създавате нови романтични запознанства в този ден: тези отношения няма да бъдат основани на истината. За да мине денят спокойно, днес трябва да бъдете по-сдържани в проявата на емоции и в откровенията, дори и с най-близките хора.

Любовен хороскоп за 21 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 21 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес е истински ден на любовта за Телците! Магнетичната ви аура буквално ще витае около вас и ще привлича погледите на противоположният пол. Не пропускайте този шанс: за един самотен Телец днешният ден може да донесе началото на нова обещаваща връзка. Е, онези от вас, които вече има любим човек, ще бъде приятно изненадан от нежността и грижата на своята половинка. Има голяма вероятност днес да бъдете поканени на кино, ресторант, релаксиращ спа масаж или друг неочакван подарък, изпълнен с романтика.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 21 август, Близнаците просто се нуждаят от топло море и любим човек под ръка. Хороскопът вещае за леко меланхолично настроение. Е, ако в този ден сте на Малдивите, къде да плувате и да се разсейвате не е проблемите – добре, но ако не сте? В този случай звездите ви съветват, сами да си организирате спа у дома, например, използвайки вана с ароматни масла. Музика и свещи, също. Ако вашият любим човек не е наоколо, време е да запомните, че най-добрият романс за живота е със себе си. И днес е денят, в който трябва да се поглезите: да си направите топло и ароматно кафе, да гледате любим филм, да се наспите. И не се натъжавайте, защото следващият ден ще бъде страхотен!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 21 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес мислите на Рака ще бъдат далеч от ежедневието: той ще отлети на крилете на мечтите в трансцедентални далечини. Вашите фантазии за любов и щастие в този ден може да изглеждат по-реални от всякога! Хороскопът ви съветва да не забравяте, че надеждният спътник няма да попречи на пътуването на крилете на фантазията: поканете избрания от вас да надникне в мислите ви, договорете се за маршрута! Необвързаните днес трябва внимателно да се огледат и да решат кой от познатите представители на противоположния пол има шанс да стане негов надежден навигатор по пътя към „Истинското щастие“.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес емоциите могат напълно и окончателно да завладеят Царят. До такава степен, че няма да можете да вършите обичайните дела или да се отдадете на вашата страст, поради собствените ви мисли за любовта. Хороскопът мълчи, дали това ще ви зареди с положително настроение. Основното е, че в този ден ще получите и изживеете мощно емоционално разтърсване, от което просто се нуждаехте, за да освежите чувствата си. Свободният Лъв днес ще търси ярки емоции – дори ще бъде готов да се държи по-предизвикателно от обикновено, за да привлече вниманието на противоположния пол. Звездите на хороскопа препоръчват: по-смел тоалет за любовен лов.

Любовен хороскоп за 21 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес Девата ще иска да се скрие под завивките и да прекара целия ден така. Идеалният вариант е в компанията с приятен „нагревател“ на живо. Ако въпреки това някои обстоятелства ви принудят да напуснете уютното легло, това няма да попречи на настроението ви. Хороскопът признава: днес нищо не може да попречи на мечтателното настроение на Девите. Просто трябва да издържите промените на този ден, а вечерта със сигурност ще се потопите в уютните обятия на любимия човек.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 21 август, Везните ще искат да изяснят отношенията си с любимия човек. Те могат да настояват половинката им да даде ясни отговори на поставените въпроси. Хороскопът предупреждава: най-вероятно това настояване само ще влоши ситуацията. Днес не е моментът да поставяме точката, на каквото и да било в отношенията. Оставете ситуацията да узрее. Везните могат само леко да подтикнат партньора да вземе необходимото решение. Имайте предвид: намеците, ласкателствата и подкупите в сърдечните дела в този ден работят много по-добре от ироничността.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес звездите на хороскопа не съветват Скорпионите да правят романтични планове за вечерта предварително, тъй като те могат да бъдат нарушени от някои неочаквани събития и дори препятствия. Например, предварително планирана любовна среща ще се отложи и няма да успеете, да се срещнете с никого. Въпреки това, ако днес Скорпионът върви напред, независимо от всичко, той ще успее да преодолее тенденцията на този ден. Основното е, че трябва да се придържате към мотото „Всичко ще бъде наред“, не се предавайте и не се поддавайте на емоциите. Оптимизъм, целеустременост и самоувереност – това е ключът към днешните ви сигурни победи в любовта!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 21 август, Стрелецът може да попадне под нечий поглед: някой няма да скрие романтичния си интерес към неговите добродетели. За свободният Стрелец този ден е шанс да направи интересно запознанство или дори да срещне истинската любов, досущ като тази от приказките. За обвързаните е възможност да се уверите, че вашата лична привлекателност и неустоимост не са изчезнали. Хороскопът обаче не обещава, че човекът, който е проявил интерес към някой от вас, непременно трябва да е ваш познат. Но какво да се прави: розата не избира за кого да излъчва своя чувствен аромат!

Любовен хороскоп за 21 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес на Козирога може да му се струва, че е затънал в някакво блато, но не бързайте да се потопите в това чувство – то е временно! Всеки знак от Зодиака понякога има период на „застой“; в такъв ден любим човек, неговата духовна интимност и топлина могат да го изведат от това състояние. Хороскопът съветва Козирога днес смело да приема помощ от други хора, особено от своя избраник. Тази временна обстановка ще премине от само себе си, но Козирогът може да положи малко повече усилия, за да се развесели. Малко приятни емоции, искрено общуване и романтична среща в края на деня.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 август 2022 (неделя)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес Водолеите имат романтична ваканция! Звездите от хороскопа обещават, че днес ще ви имате страхотно настроение, положителни емоции и най-важното – късмет в любовните дела. Ето защо, ако все още не сте намерили своята сродна душа – давайте! Би било хубаво да облечете най-хубавия си тоалет и да отидете навсякъде – на кафене, на изложба, на кино или в нощен клуб. Като алтернатива можете да прекарате днешният ден в голяма компания, където ще има представители на противоположния пол. От вас се иска само малко да флиртувате – и обектът ще бъде привлечен към вас!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 21 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес Рибите могат да бъдат раздразнени повече от всякога! Проблеми в работата, конфликти с близки, несбъднати мечти, недоволство от себе си – всичко това може да доведе до едно голямо раздразнено и мрачно настроение. На този фон Рибите са в състояние случайно да обидят любимия човек, вместо стоически да се изправят и да признаят вината си и да поискат прошка. За да не премине денят в сблъсък, днес трябва или да се контролирате много внимателно, или да общувате по-малко със сродната душа. Хороскопът съветва: предварително да предупредите любимия човек, че днес не сте в добро настроение.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе