любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 20 август 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 20 август? Настоящата атмосфера ще ви насърчава да се отпуснете и с радост да прегърнете прекрасните космически вибрации. Разпръсквайте любовта, която носите в себе си. Признайте чувствата си на човека, към който изпитвате емоции. Това е добър момент да си организирате романтична вечеря или да напишете любовен стих. Направете щастлив човека, който обичате, без значение по какъв начин. Днес сте създадени за това – да правите хората щастливи.

Топ 7 на нещата, които отнемат привлекателността ви в мъжките очи

infomax-logo-50-15-HW Параскева Джукелова: ​Накрая отишла при морската вещица, за да я помоли за помощ

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес по отношение на любовта Овенът трябва да се научи да отстъпва и да бъде дипломатичен. Не приемайте тази тактика като отстъпление. Любовта е като валс: първо единият партньор прави крачка напред, после идва ред на другия. Усещайки този възвратно-постъпателен ритъм, самият Овен няма да иска да спре! Днес е чудесен ден да се научите да танцувате… Тоест да се научите да чувствате партньор, да бъдете по-гъвкави и да правите компромиси.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес звездите съветват Телеца да помисли на какво е готов да отиде в името на връзката си. Може би е прекалено? За Телеца е особено важно да разбере дали в името на любимия човек прави сделки със съвестта, гордостта си или други големи жертви. Ако е така, днес е моментът да решите как да промените това. Телецът трябва да помни: той, както всички останали, заслужава най-доброто. Особено когато става въпрос за любов.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес Близнаците имат шанс леко да повдигнат завесата над бъдещето си и дори да надникнат в него! В личния им живот назряват глобални промени, които вече са толкова осезаеми и реални, че днес ще дадат на Близнаците да разберат за себе си. Може да е смътно предчувствие, очакване или логично изчисление. Още малко и животът на Близнаците ще се промени по начин, който те дори не биха могли да си представят!

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес Ракът и любимият му може да имат труден разговор. Разбира се, и Ракът, и човека на сърцето му имат силни аргументи, които ще обменят помежду си. В хода на днешния разговор обаче звездите съветват Рака да обръща внимание не толкова на това какво говори партньорът, а на това как точно го прави. Все пак това не е фехтовка, а разговор между двама влюбени човека. В такъв обмен на информация основният участник не трябва да бъде главата, а сърцето.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес, колкото и да се стреми Лео към пламенна и страстна връзка с избрания от него, най-вероятно те няма да бъдат това, което е очаквал. И въпросът не е липсата на страст, а фактът, че Лео и половинката му ще имат за какво да си говорят, освен за любовта. Днес те имат всички шансове да намерят общ език по някои бизнес въпроси и дори, може би, да измислят съвместен проект. И това е прекрасно: общите интереси са най-добрата основа за истинската любов.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Девата е в състояние действително да почувства какво е единството на противоположностите! Човекът, който тя харесва, е в състояние да демонстрира всичко, което Девата обича, но само точно обратното! Ако Девата пие чай, той ще си поръча кафе. Ако Девата е на диета, нейният избраник може да реши да си поръча най-калоричната храна и т.н. Има обаче нещо, което обединява тези противоположности, но нека то да остане загадка за двама.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес звездите съветват Везните да подредят личния си живот. Дали всичко е твърде объркващо в отношенията им? Може би всичко се дължи на факта, че Везните оставят ситуацията да се развие и не искат да вземат информирани решения? Разбира се, когато става въпрос за чувства, не е толкова лесно да се анализира всичко. Днес обаче Везните трябва смело да се вгледат в себе си, за да продължат напред.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес, в отношенията с любим човек, Скорпионът ще бъде настроен. Някои действия или думи, на които в друг ден той би реагирал спокойно, днес могат да станат повод за оплаквания, заяждания или молби за Скорпиона. Звездите го предупреждават, че всичко е добро в умерени количества и търпението на партньора не е неограничено. Не трябва да обръщате повишено внимание на дреболии, ако Скорпионът не иска малките му капризи да се превърнат в голям конфликт.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес Стрелецът просто трябва да бъде сред хората и в центъра на нещата – точно там, където е търсен, Стрелецът може да се почувства истински щастлив! Щастието е заразно, то привлича хората. Звездите казват, че днес в тълпата от колеги и съмишленици, Стрелецът има шанс да направи интересно запознанство с огромен романтичен потенциал!

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес любимият човек на Козирога може да го изненада приятно! Може би той ще направи нещо, което ще накара Козирога да се гордее с него. Или Козирогът внезапно ще види своя избраник в нова светлина и ще бъде приятно изненадан от това! Може би партньор днес ще открие нов талант пред Козирога, ще го зарадва с подарък или изненада. И с право, защото основната тайна на истински обичащите се хора е проста: никога не спирайте да се изненадвате един друг.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес, в личния си живот, Водолеят трябва да преосмисли такова нещо като „навик“. Или поне го погледнете от другата страна. Струва ли му се на Водолея, че има по-малко страст в отношенията с любимия човек? Че всичко отдавна е влязло в коловоз? В обикновения живот обаче има повече делници, отколкото празници. Необходимо е ден след ден да проявявате въображение и инициативност, за да може животът – без значение обикновен или личен – да не изглежда безвкусен за Водолея.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес за Рибите може да се окаже актуална поговорката „Езикът мой – враг мой”. И това ще се случи не толкова поради желанието да обидите любим човек, а поради необмислени думи. За да не се случи това, Рибите имат нужда думите им да не изпреварват мислите им. И като цяло е по-добре да се контролирате. Днес е по-добре да изглеждате леко разсеяни в очите на любимия човек, отколкото по-късно да се упреквате за невъздържаност и лекомислие.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 20 август 2023

на горе