Любовен хороскоп за 2.08.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 2.08.2021 понеделник

Овен

Днес ви се струва, че вашият партньор става взискателен. Не вярвайте на всичко, което ви казва, това са просто импулсивни думи. Ако сте сами, развивайте оптимизма си, защото се задава нова среща.

Телец

Ще изпитате идилична атмосфера, ако се съгласите да играете играта на партньора си. Няма от какво да се страхувате, може да се постигне както страстна интензивност, така и емоционална сигурност.

Близнаци

В момента сте привлечени от всички форми на сетивно удоволствие, но се научавате да бъдете по-взискателни. Живейте, без да се притеснявате за дългосрочното бъдеще, още не е моментът да направите смелия ход ( за брак, или за първа целувка).

Рак

Вашият чар се увеличава от ден на ден и ще бъдете забелязвани все повече и повече … Ще трябва да бъдете избирателни, за да компенсирате този факт. Вашият партньор прави отстъпки във ваша полза.

Лъв

Вие сте в словесно напрежение с партньора си … По -добре дръжте езика си настрана! Ще ви бъде трудно да се отворите емоционално, но не се предпазвайте по никаква причина. Ако сте неженени обаче, ще имате възможност да се впуснете в страстни сантиментални истории

Дева

Можете лесно да разберете основните мотиви на партньора си. Този нов поглед върху връзката ви ще ви накара да осъзнаете, че сте били прави, и че настоявахте в точното време.

Везни

Ако живеете в ситуация на несигурност с партньора, днес ще ви даде възможност да видите нещата по-ясно и да се отървете от съмненията, които ви тежат от няколко седмици. Бъдете внимателни.

Скорпион

Трябва да се направят някои отстъпки. И ти трудно приемаш това. Трябва ви време, за да разберете какво ви притеснява относно връзката ви. Направете крачка назад, преди да спорите с партньора си.

Стрелец

Вашето отношение оставя партньора ви да мисли, че започвате да губите интерес. Бъдете изрични и не оставяйте вратата отворена за безполезни недоразумения! Отпуснете се и всичко ще бъде наред.

Козирог

Случайната среща е на път да ви накара да преосмислите някои аспекти от любовния си живот. Не се разстройвайте обаче. Говорете с приятел за това. Ще видите нещата по-ясно в края на месеца!

Водолей

Ще трябва да избирате между пълна липса на притеснение или преувеличено недоверие … Не приемайте всичко на сериозно и се възползвайте максимално от способността на вашата половинка към удоволствията и лекотата на любовната игра.

Риби

Възползвайте се от повечето добри неща в живота днес. Това ви позволява да укрепите интимните отношения в мир и хармония. Можете да сбъднете мечтите си за по-добра връзка!

Tagged ,
на горе