любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 18 юни 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 18 юни? Днешният ден обещава да премине в стил „Искам да знам всичко“: двойките, които са в началото на връзката, ще се радват да започнат да изучават партньори, съпрузите с богат брачен опит ще могат да погледнат на своя брачен партньор с други очи, а необвързаните трябва внимателно да проучат околната среда. Звездите настоятелно ви съветват днес да проявите любопитство.

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп от 19 до 25 юни 2023

infomax-logo-50-15-HW „Звездите на България“ подгряват фестивала на лавандулата в Чирпан

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: днес хороскопът съветва Овена, който е във връзка, да наблюдава портите на сърцето си, в противен случай в него може да долети капризна птица на любовта. Свободният Овен, напротив, трябва да постави примките, за да не пропусне близкото лично щастие. Днешният ден е особено подходящ за романтични разходки, нови запознанства и любов: внезапно събуждащите се ярки емоции разкриват страхотни възможности да впечатлите противоположния пол и да улесните опознаването.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: днешният ден може да помогне на Телците да открият ключови моменти в отношенията си с любимия човек. Според хороскопа той е по-близо от всякога до решаването на въпроса: защо едни и същи ситуации в личния му живот се повтарят отново и отново без практически никакви промени? Звездите в този ден съветват Телеца да обърне внимание на тези знаци на съдбата, именно те ще подскажат къде се случват промените в отношенията му с противоположния пол.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: внимание, днешното настроение на Близнаците може да бъде рисковано за отношенията им с любимия човек! Звездите предупреждават за повишената емоционалност на Близнаците: днес те са склонни към провокативно поведение, негодувание и друг поглед към света. Шансовете за разногласия са повишени. За да не се случи това, Близнаците трябва да бъдат сдържани: само самоконтролът ще им помогне да избегнат конфликти в този ден. Ще бъде трудно да се контролирате, но да се извините за неподходящо поведение е още по-трудно. От две злини звездите днес съветват Близнаците да изберат по-малката.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: днес е денят, в който е време Ракът напълно да се отдаде на флирта и любовта! Звездите съветват да остане спокоен, да не се срамува да показва своята очарователност. Раците, особено жените, днес, като никой друг, са в състояние да бъдат ярки, непредсказуеми и чувствени и това, като пеперуди в светлина, ще привлече към тях представители на противоположния пол. Хороскопът предупреждава, че днес неустоимият Рак ще успее да направи незабравимо впечатление на всеки – както на нов познат, така и на сродната си душа.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес Лъвът ще трябва да мисли за любовта и отношенията: според хороскопа този ден е благоприятен за бърз размисъл и анализ на ситуацията. Не е необходимо да се поставят бариери пред мозъка в този полезен процес – днес, за най-трудните случаи, най-накрая може да има изход или поне приемлив компромис. Ако в личния живот на Лъва се е развила двусмислена ситуация, в този ден той трябва да претегли всички плюсове и минуси – внимателният подход ще помогне да вземете най-доброто решение.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: днес Девата може да се изправи пред избора: да бъде или да не бъде. Това е денят, в който тя волю-неволю ще трябва да помисли какво иска от една връзка, колко вярва на любимия човек и дали е готова да премине на ново ниво в любовните отношения. Възможно е днес Девата най-накрая да вземе важно решение. Разбира се, няма да е лесно да вземете решение, но хороскопът обещава: водена от опита и слушайки гласа на сърцето, Девата ще успее да направи правилния избор днес!
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: днес е страхотно време да планирате любовния си живот. Ако са във връзка, Везните могат спокойно да обсъждат дори най-сложните и глобални теми със сродната си душа: среща с родителите си, женитба, преместване, нов дом и т.н. Винаги ще има колебание и какво от това? Доброто във всяка ситуация също може (и трябва!) да се намери. Ако Везните имат любим човек, днес трябва да прекарат романтична вечер с него.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: във всеки ангажимент, и най-вече в любовта, хороскопът препоръчва на Скорпиона да намали темпото, колкото и висока да е нуждата от ускорение. Крайни срокове, неотложни семейни задължения, много незавършени задачи – всичко това може да лиши Скорпиона от вътрешни сили. Въпреки това, винаги трябва да има време за почивка, дори ако това са само пет минути, прекарани на пейка в парка без бързане. Основната задача на Скорпиона в този ден е да отдели време за почивка. Звездите от хороскопа съветват Скорпионите да възприемат древната мъдрост: „Добре е да намалиш темпото, когато закъсняваш“.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: любовните чувства на Стрелците днес могат да бъдат като огън – в зависимост от думите и действията на половинката те могат или да пламнат до небесата, или да утихнат като тлеещи въглени. Нищо не може да се направи. Той може само да се надява, че неговият любим (любима) в този ден ще изгори от страст. Стрелецът, който е необвързан, също може да усети настроението на околните (особено противоположния пол) по-остро от обикновено, така че най-добрата препоръка за него днес е да прекара една вечер в компанията на позитивни хора.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: днес е денят за срещи на Козирога! В този ден той ще бъде особено привлекателен за хората от противоположния пол. Хороскопът съветва Козирога в никакъв случай да не отказва предложения за среща: днешната среща може да бъде съдбоносна, ако той все още е сам. Въпреки това Козирогът не трябва да се втурва с главата напред в нов романс. Нека запознанството, което е възникнало днес, се развива постепенно и след време има всички шансове да се развие в истински чувства.
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: днес цял ден в стомаха на Водолея може да му пърхат пеперуди, в главата му да препускат мисли и да звучи нежна мелодия! Всичко това може значително да попречи на фокусирането върху бизнеса, но в отношенията с противоположния пол ще донесе вълнение и искри като статично електричество. Е, Водолеят е ярка личност, а душата му иска празник! Хороскопът призовава за ограничаване на спонтанните желания до настъпването на свободното време – доброто настроение не трябва да пречи на Водолея да решава текущите дела. Но в късния следобед можете да се забавлявате, оставяйки се да бъдете увлечени от страстен водовъртеж от чувства, желания и силни емоции!
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: днес вашите инстинкти ще бъдат много по-силни от нежните романтични чувства: в Риби ще се събуди истински вулкан от страсти! В по-голямата си част действията им ще бъдат водени от страст, а не от любов, идваща от сърцето. Хороскопът предупреждава, че Рибите във връзка трябва да бъдат по-внимателни днес и да намерят щастието у дома: организирайки специална вечер за своята сродна душа!
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 18 юни 2023

на горе