любовен хороскоп за 26 март 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Любовен хороскоп за 18 март 2023: Любовният хороскоп предупреждава: днес е много трудно да се постигне взаимно разбиране, тъй като никой от партньорите във връзката не е готов да направи компромис и смята своята гледна точка за правилна. Днес обаче далеч не е най-добрият ден за разрешаване на болезнени теми и затова, ако има някакво недоразумение, отложете важния разговор или  „разбор“ за друг ден. 

Новата седмица 20-26 март ще донесе ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ на 7 зодии

Дневен хороскоп за 18 март 2023

Да се извините на партньора – 5 важни правила

38 любовни цитата от Дийпак Чопра

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

17 позитивни мисли за любовта на Петър Дънов

Кампанула: Може ли някой да остане безразличен към „цветето на семейното щастие“

10 вида обилно цъфтящи растения, които можете да засеете на открито

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Овен

любовен хороскоп за 18 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 18 март 2023, в отношенията на Овните с любимия човек може нещо внезапно да се обърка, но със сигурност имате силата да преодолеете това. Усещайки, че ситуацията не се развива както трябва, Овенът и неговия любим човек трябва да поговорят искрено и открито, за да измислят заедно как да го поправят ситуацията. Днес е достатъчно да се промени доста, за да се промени ситуацията към по-добро. Като начало да промените нещо от обичайното ви ежедневие.

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Телец

любовен хороскоп за 18 март 2023

Да наречете днес Телецът сладур няма да ви коства нищо. Единственото важно нещо е кой стои пред него – неприятен или любим човек. В този ден той може да се държи, ако реши иронично и на моменти доста хапливо. Хороскопът насърчава Телеца да сдържа поривите си и да не бъде твърде категоричен, поне в общуването със своята мила половинка. Най-простото днес е да пратите всичко и всички в различни посоки, но дали ще ви е толкова удобно след произтичащите от това последствия?

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Близнаци

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Има дни, в които изглежда, че е по-добре човек да остане сам. Именно Близнаците днес ще са в подобно настроение. Днес ще ви е трудно да намерите общ език с любимия човек, но хороскопът уверява, че това е просто тенденция на деня, а не криза в отношенията. Близнаците днес сякаш са “стъпили” на ината, ще са безкомпромисни към слабостите и грешките на другите хора, поради което всъщност възникват повечето недоразумения със сродната душа. За да разсеете създалото се напрежение, вие трябва да проявите повече гъвкавост.

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Рак

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 18 март 2023, Ракът трябва да овладее емоциите и да контролира бурните прояви на чувства, както положителни, така и отрицателни. Няма значение, дали имате желание да се хвърлите на врата на любимия или да му се нахвърлите с думи – и двете крайности не са за предпочитане. Звездите от хороскопа ви съветват, ако имате възможност да се отдръпнете малко и да погледнете ситуацията във връзката отстрани и от няколко ъгъла. Днес ще имате нужда от спокойствие, за да обърнете внимание на себе си. След като се успокоите, ще обърнете необходимото внимание на любимия човек.

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Лъв

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Днес Лъвът ще има възможността да погледне с нови очи на личност, която познава от по-дълго време. Някои събития или думи, или може би усмивка или поглед, днес ще накарат сърцето на Лъва да забие по-бързо. Преди обаче да се хвърлите с глава в любовния вир, трябва ясно да сте наясно с възможните последствия. Недостатъкът на романтичната връзка между приятели е, че ако любовта отмине с времето, едва ли ще успеете да възстановите нещо от предишното приятелство.

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Дева

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Конфликтите и недоразуменията с любимия човек днес ще почти неизбежни за Девата… Дори сякаш търсите причина за тях. В този ден ще бъдете в бунтарско настроение и подсъзнателно търсите конфронтация, все пак звездите ви съветват да помислите за компромисни варианти. Хороскопът уверява: всичко е заради натрупаните проблеми. Умората и състоянието на някаква безизходица, което е свързано с външни фактори – работа, отношения с роднини – днес ви подтикват да се държите по този начин. Бъдете добри и не търсете изкупителна жертва!

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Везни

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Днес, според любовен хороскоп за 18 март 2023, настроението на Везните ще бъде променливо, като времето в пролетен ден. Докато видите през прозореца, че вали, а след миг слънцето вече наднича и след него може да започне проливен дъжд или дори буря. Любимият човек на Везните трудно ще устои на емоционалните им капризи. Ако те не успеят да се овладеят, техният избраник ще използва всеки пресилен претекст, за да прекара този ден далеч от тях.

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Скорпион

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Днес енергиите на небесните тела предразполага Скорпиона да бъде критичен към любимия човек. Звездите обаче съветват, че критиките ви не винаги са на място, а изискванията са твърде остри. Време ли е да свалите малко летвата? Дори, ако любимият човек е разпръснал дрехите си и не помни точната дата на запознанство, това са дреболии, нали? И не драматизирайте, правейки от мухата слон. Кой каза, че небрежността към малките неща трябва задължително да се прояви в големите?

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Стрелец

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Днес, в отношенията с любимия човек, Стрелците трябва да смекчат гордостта си, иначе това няма да доведе до добро! Съсредоточете се до обяснение на вашата гледна точка, ако е необходимо, за втори или дори трети пореден път. Ако се чувствате обидени от любимия човек, кажете му за това директно, а не смилайте обидата в мълчание. В крайна сметка любимия човек не е длъжен да чете мислите ви. Говорете с партньора си  ще си изясните всичко.

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Козирог

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Днес, ако Козирогът иска да добави романтика към живота си, той трябва да действа сам. Спрете да чакате някой друг да го направи вместо вас, спрете да обвинявате избраника си в безразличие. Вместо да правите живота труден за себе си и за околните, вие трябва да поеме инициативата. Романтична вечеря, свещи, цвят от рози – всичко, за което имате достатъчно въображение, е добре дошло. Зарадвайки любим човек днес, Козирогът може да разчита на подобна изненада от партньора.

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Водолей

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Днес вашето отношение към живота ще бъде много положително и това ще направи любовните ви отношения още по-добри. Ще имате повече възможности да установите дълбока, интимна връзка с партньора си, което ще се отрази положително на бъдещето на връзката ви. Тези от вас, които все още не са готови да започнат нова връзка, трябва да избягват срещи, защото може да дадете необмислена надежда на някого.

Любовен хороскоп за 18 март 2023 зодия Риби

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Днес Рибите ще имат реален шанс да се освободят от някои проблеми в личен план, които са им тежали напоследък. Или поне започнете да се отървавате от тях. Звездите ви съветват да предприемете конкретни стъпки за това: може би трябва да поговорят задушевно с любимия човек или, ако не сте обвързани да отидете някъде, където имате шанс да се срещнете с интересна личност. Дълбоко в сърцата си Рибите знаят точно какво да правят и днес е подходящ ден да направите това.

Любовен хороскоп за 18 март 2023 Фън Шуй всекидневна: В полза за вашето благосъстояние

Любовен хороскоп за 18 март 2023 Завеси за хол – какви функции изпълняват

Tagged , ,
на горе