ЛЮБОВЕН хороскоп за 17.01.2022 – Понеделник

свръхестествена любов
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17.01.2022 – Понеделник

Любовен хороскоп за всички зодии: Доверете се на приятелите си и не отказвайте покани, за да си прекарате добре. Имате шанса да срещнете интересни хора, които ще ви вдъхновят за нови и печеливши идеи. Семейството ви ще се умори да слуша едно и също нещо отново и отново, така че се опитайте да се уравновесите. Не приемайте лично това, което другите казват за вашите интереси. В крайна сметка няма нищо лошо хората да имат различни възгледи за живота.

ДНЕВЕН хороскоп за 17.01.2022 – Понеделник 

Съвет за 17.01.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 17–23 Януари, 2022 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 17–23 Януари, 2022 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен 17 Януари: Може би ще подозирате партньора си в нещо, за което той не е виновен. Тези подозрения са само в главата ви и разрушават съвместния ви живот. Те се дължат отчасти на влиянието на Луната върху вашия зодиакален знак, а отчасти на подозрителния ви характер. Необвързаните могат да очакват вълнуващ флирт с човек, който приятно ще ви обърка главата в близко бъдеще.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 17 Януари: Не забравяйте да бъдете търпеливи със семейството си и особено с децата. Благодарение на чара ви днес ще изглеждате като привлекателен човек и ще можете да се насладите на романтика, комфорт и забавление с любимия човек или сред приятели, особено вечерта. Напоследък партньорът ви се чувства неоценен от вас. Обръщате ли му вниманието, което заслужава? Не го оставяйте в съмнение и направете грандиозен жест, който той определено ще оцени.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 17 Януари: Мотивирайте членовете на вашето семейство най-накрая да подредят живота си. Бъдете техен приятел и верен помощник. Вашият съвет понякога е по-ценен от златото. Внесете щастлива енергия в живота на тези, които обичате. Необвързаните трябва да обръщат повече внимание на себе си и своите нужди.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 17 Януари: Аурата благоприятства промяната на възгледите ви за различни познанства. Следобед ви се очертава среща с интересна и любопитна личност. Малко забавление ще ви е от полза. Ситуацията между вас и любимия човек може да стане напрегната днес. Ако стигнете до словестна битка, внимавайте да не отправяте необосновани обвинения или да не използвате думи, които нараняват. Спокойствието и фактите ще ви помогнат да постигнете бързо споразумение. Позицията на Венера сега е много благоприятна, за да спечелите още любовни трепети.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 17 Януари: Извиненията са безплатни. Но те ще ви обогатят с чувство, което е незаменимо в живота. В крайна сметка ще бъдете много по-щастливи, когато всичките ви взаимоотношения се развиват положително. Изправени пред трудности в личния си живот или може би в професионалния, ще потърсите подкрепа от скъп за сърцето ви човек. Някой специален за вас ще се радва да помогне с добър съвет или дело. Оценете го.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 17 Януари: Не е добре партньорът ви да чувства, че е станал обикновен за вас. Прекрасно чувство на любов и внимание от друг човек не се дава на всеки. Така че, пазете тези чувства. Внесете повече положителни емоции във връзката, за да стане тя по-задълбочена и емоционална. За тези, които нямат партньор, преодоляването на стари емоционални травми ще ви премести в нови области на живота. Отървете се завинаги от миналото.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 17 Януари: С бистър ум идеите ви ще идват по-бързо и можете да извлечете максимума от тях. Затова трябва да почивате повече. Непременно отстоявайте партньора си и му покажете, че може да разчита на вас във всичко. Вашият партньор ще се нуждае от вашата подкрепа и ще бъде изключително благодарен за това. Ако нямате партньор, огледайте се.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 17 Януари: Не отлагайте да говорите с партньора си за това, което ви притеснява и двамата напоследък. Намерете сили да се разберете по-добре. Тези, които нямат сродна душа, трябва да помнят, че никой не може да бъде идентифициран на пръв поглед. Време е да хванете бика за рогата и да се заемете с това, което досега ви се е струвало непостижимо.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 17 Януари: Насладете се на този ден максимално и посветете вечерта на приятни задължения. Ако в близко бъдеще поемете инициативата във връзката и каните партньора си на вечеря, която сте приготвили, той много ще ви се зарадва, а вашите усилия ще бъдат оценени. Ако сте необвързани, погрижете се да се отпуснете добре. Това ще ви помогне да продължите напред с положителна енергия. Трябва да поддържате баланса в любовта.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог 17 Януари: Не се ядосвайте на хората и не се обиждайте на себе си за нищо. Денят е благоприятен за почивка, подреждане на мислите и спомените. Днес отношенията между вас и любимия човек могат да тръгнат в обратен ред, всичко това заради една невинно изглеждаща забележка, която ще ви причини голямо страдание. Забравете за всичко за малко и оставете емоциите да утихнат. Ако сте в процес на търсене на партньор, не го търсете в сайтове за запознанства.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 17 Януари: Забравете за неприятностите от миналото и се съсредоточете върху настоящия момент. Вашият партньор заслужава вашето внимание и любов. Освободете се от мисли, които внасят само негативна енергия в живота ви, изпълнен с напрежение и съмнения. Ако сте необвързани, прекарвайте време с приятели, това ще ви зареди със сила и енергия. Вашите усилия в любовните отношения ще бъдат възнаградени през следващият период.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 17 Януари: Рибите днес не трябва да се хващат за дреболии. Най-добре е да ги отхвърлите настрана, защото не си струват да развалят доброто настроение през уикенда. Следобедното пазаруване ще ви позволи да се отпуснете и да се излекувате от разочарованията, натрупани през последните няколко дни. Помислете за начини да привлечете вниманието и да харесате човека, когото ухажвате, вече доста дълго време.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе