СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 17–23 Януари, 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 17–23 Януари, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 17–23 Януари, 2022

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 17-23 Януари, 2022: Тази седмица ще бъдете ярък и самодостатъчен човек, уверен в себе си. Човекът, към когото сте сериозно запален, също ще ви обърне внимание. Можете да му направите силно впечатление. А ако вече имате партньор в живота, то тук се очаква вашето поведение към любимия човек. В средата на седмицата парите ще ви тревожат. „Нямам късмет в картите, имам късмет в любовта“ – това е мотото за тази седмица, което ви обещава благоприятни промени в личния ви живот.

Седмичен хороскоп от 17.01 до 23.01

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 17-23 Януари, 2022: Искате да се отпуснете у дома със семейството си. Ако партньорът няма нищо против, значи ще бъдете много доволни. Вие не искате никакви забавления, искате малко спокойствие. И в средата на седмицата ще трябва да се погрижите за себе си. Отидете в салон за красота, явно имате нужда от нова прическа. Поглезете се в СПА центъра и сауната. Дори и да не сте семеен човек, едва ли тази седмица ще ви зарадва с романтични срещи. Не губете енергията си за онези връзки, в които не виждате перспективи. Но ако няма какво да правите в събота, тогава една среща няма да ви навреди.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 17-23 Януари, 2022:  Ще трябва да подхождате рационално към много въпроси и по-специално към тези, които са свързани с личните взаимоотношения. От понеделник до сряда нещата ще са по-важни от любовта. Но в петък ви очаква прилив на романтична енергия. Вярно е, че би си струвало да загърбите вашият егоизъм и импулсивност. Личният ви живот ще блести с други цветове, но само ако се научите да признавате грешките си и знаете как да молите за прошка.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 17-23 Януари, 2022: Нещо ще се промени. Може би няма да сте доволни от външния си вид или ще се почувствате объркани. Но не се притеснявайте, вашият любим човек ще ви помогне и ще ви подкрепи във всичко. Освен ако, разбира се, голямото внимание към вашата личност не е свързано с някой нов фен. Не позволявайте на партньора ви да поставя под въпрос чувствата ви. Ако искате да направите нещо хубаво за любимия човек, тогава го направете тихо, за да не провалите изненадата. Със сигурност ще го зарадвате.

Седмичен хороскоп от 17.01 до 23.01

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 17-23 Януари, 2022: Седмицата ще ви достави много радост. Ще имате собствено жилище или ще можете най-накрая да подобрите условията на живот. Бракът и планирането за деца ще бъдат успешни. Ще бъдете не само практични, но и романтични. И как тези две качества съжителстват в един човек? В човек от противоположния пол ще бъдете привлечени от неговата чувствителност и нежност. Тези дни ще се случат радостни събития, които ще донесат доброта и усмивка на хората.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 17-23 Януари, 2022:  Тази седмица ви очаква дълъг и труден период. И колкото и да сте настроени към семейните отношения, не всичко, което искате, може да се сбъдне. Може да възникне съпружеска ревност или конфликти с близки роднини. Необходимо е да се правят взаимни отстъпки, да може да се преговаря. Може би ще имате пътуване с човека, когото обичате. Темата за интимните хобита ще е в средата на седмицата. Ако сте срещнали интересен човек и знаете, че никога няма да бъдете заедно, останете поне добри приятели с него.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 17-23 Януари, 2022: В живота ви ще има човек, на когото наистина ще се доверите. В личен план всичко ще се окаже добре. Можете да изградите сериозна връзка и да сключите щастлив брак. Но в това отношение ще трябва да обърнете специално внимание на външния си вид и здравето. Най-запомнящите се моменти от тази седмица ще бъдат романтичните срещи и разходки. Емоциите ви преливат, така че лесно прощавате много неща на любимия човек. Но бъдете нащрек, гледайте той да не злоупотребява с вашата доброта.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 17-23 Януари, 2022:  Ще имате връзка с чужденец или човек, който живее в друг град. Но не приемайте тази връзка сериозно. Може би любим човек ще ви направи много скъп подарък. Седмицата обещава много събития, които ще бъдат свързани с приятели, роднини и някакъв проблемен бизнес. Тези от вас, които са семейни и са направили ремонт в къщата, тогава можете да направите големи покупки. Не вярвайте на това, което ви казват за любимите хора. Вярвайте на това, което ви казва сърцето.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 17-23 Януари, 2022: Ако сте склонни да флиртувате, тогава не очаквайте нещо по-сериозно от тази връзка. Считайте това като начин да се отдалечите от рутината и обичайния начин на живот. За тези, които имат партньор в живота, трябва да забравите за скорошните трудности и отново да намерите общ език. И каквото и да се случи, погледнете трезво на ситуацията, без да губите разума си. Ако се заемете с бизнеса заедно с партньора си, тогава вашият дом ще се превърне в атмосфера на любов, щастие и мир.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 17-23 Януари, 2022: Необвързаните хора са влюбени, но досега умишлено крият чувствата си от обожавания обект. Дали ще продължите да криете любовта си, зависи от вас. Но всичко трябва да се реши тази седмица, защото тогава може да е твърде късно. От дълго време криете от едно прекрасно същество, че го харесвате и бихте искали да изградите сериозна връзка с него. Спрете да криете чувствата си. Опитайте късмета си, преди някой друг да е опитал. Нека любимият да се грижи за вас, защото това е толкова мило и приятно.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 17-23 Януари, 2022: Ще бъдете много щастливи със своята сродна душа. Свободните хора ще чакат за срещи, а женените за романтична вечеря. И двамата ще останете доволни. Ако любимия човек е на разстояние, тогава дори и така усещате любовта му: чрез SMS, редовни обаждания. И такива моменти не могат да се нарекат неприятни. Те предизвикват само положителни емоции. Събота ще бъде чудесен ден за съвместни семейни занимания.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 17-23 Януари, 2022: Седмицата обещава да бъде спокойна. Ако сте необвързани, значи ще срещнете любовта в напълно неочакван за вас момент. Може би когато най-малко го очаквате. Тази седмица ще бъдете склонни да общувате, ще имате много приятели, но най-важният приятел в живота ви ще бъде вашият семеен партньор, който ще ви подкрепя във всичко. Направете нещо хубаво за него или нея тази седмица. Не предприемайте прибързани действия. Съдбата ви обещава промяна към по-добро, но само ако мислите за действията си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе