ДНЕВЕН хороскоп за 17.01.2022 – Понеделник

ДНЕВЕН хороскоп за 17.01.2022 - Понеделник
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 17.01.2022 – Понеделник

Дневен хороскоп за всички зодии: Предстоящият ден е благоприятен за научаване на нови неща, за разширяване на кръгозора, реализиране на творческите принципи и колективната работа. В същото време душата ще се пробуди и ще усетите близостта със собствената ви природа. Близо до пълнолуние процесите на сътворение се умножават. Аурата ще се превърне в ярки цветове, ако отделите малко време на медитация.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17.01.2022 – Понеделник 

Съвет за 17.01.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 17–23 Януари, 2022 

 СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 17–23 Януари, 2022 

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 17 Януари: Време е, както се казва, да хванете бика за рогата, показвайки изобретателност и постоянство. Днес можете да си позволите леко да повишите тон и да изразите позицията си в екипа. Вашата кауза е точната. Необвързаните Овни ще имат възможността за приятно запознанство въз основа на общи интереси. Вечерта, намалете темпото, компанията на близки по дух хора ще ви бъде много полезна. Вашият щастлив зодиакален знак, е Близнаци.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 17 Януари: Външната страна на заобикалящата ви реалност крие куп недостатъци, струва си да се напрегнете и да им обърнете по-голямо внимание. През втората половина на деня никак няма да разбирате от намеци? Отпуснете хватката си и само наблюдавайте. Ще бъде полезно да отделите следобедното време в изучаване на възстановителни практики, например дихателни упражнения. Вашият щастлив зодиакален знак, е Телец.

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 17 Януари: Всичко, за което положихте толкова много усилия в края на 2021 г., започва да изплаща дивидентите си, по един или друг начин. Това се отнася, не само за работния процес, но и за вътрешносемейната сфера. Страхотно време за възстановяване на стари връзки, за разгръщане на творческият потенциал, за хобита. Бизнес проектите ще вървят нагоре. Просто задръжте емоционалният компонент. Вашият щастлив зодиакален знак, е Рак.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 17 Януари: Периодът е много продуктивен за вас. Затова смело подходете към решаването на дребни проблеми с чувство на разумност, с подредба, като внимателно проучите всички детайли. Ще трябва да се слеете малко в рутинната въртележка. Но играта ще си заслужава вложената енергия. Финансовите въпроси ще вървят добре. С партньора бъдете по-лоялни, няма нужда да се карате. Победете умората с контрастен душ. Вашият щастлив зодиакален знак, е Риби.

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 17 Януари: Известно развитие, както в предприемаческата и бизнес зоната, така и с близките, се очертава за лъвовете. Просто трябва да се възползвате от нишата на медиите, информационното пространство, поставяйки акцентите между опит и плам. Не бързайте, самата среща с избраника е точно зад ъгъла. Следете кръвното си налягане при промяна на времето. Вашият щастлив зодиакален знак, е Близнаци.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 17 Януари: Първата половина на денят ще зарадва представителите на знака. Още щом се събудите се отърсете и оставете всичко, което ви е тревожило вчера. Създавайки контакт с колеги, ще укрепите лидерските си позиции и ще получите шанс да се изкачите по корпоративната стълбица. Лична орбита ще ви възнагради само с една звезда. Вечерта се срещнете с приятели или си направете СПА в домашни условия. Вашият щастлив зодиакален знак, е Козирог.

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 17 Януари: Знанието и мъдростта красят човека. Преглеждайки следващата страница на битието, не забравяйте да си начертаете възможно най-положителното отношение. Ако е необходимо да водите сериозен разговор, то бъдете разумни и проявете интелигентност. Някои разногласия в семейството ще бъдат разрешени, но не забравяйте: искрата може да запали пламък. Разходката на чист мразовит въздух е подходяща преди лягане. Вашият щастлив зодиакален знак, е Близнаци.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 17 Януари: Попълнете празнините на заобикалящата реалност с положителна енергия, която имате повече от достатъчно! Ситуациите изглеждат трудни, не позволявайте изблици на негативизъм. Включително в личните отношения. Предразположението към алергии може да причини неудобство, внимавайте каква храна консумирате. Вашият щастлив зодиакален знак, е Телец.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 17 Януари: Покажете предпазливост и търпение. И всичко ще бъде наред. Без излишни запознанства, груби думи и необмислени действия или постъпки. Най-добре е да се отървете от старите дългове, ако е възможно. Съпругът/съпругата мечтаят за нещо от дълго време? Може би днес ще успеете да сбъднете това желание. Поне отчасти. Намалете физическата активност. Вашият щастлив зодиакален знак, е Лъв.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 17 Януари: Грижете се за репутацията си. Не се доверявайте дори на близък приятел. И ако рекламните агенти в магазина си позволяват твърде много – пропуснете това безсмислено бърборене. Недопустими са и конфликти с близки. Ако се чувствате напрегнати, отделете за известно време във вашият личен свят. Творческият занаят е много подходящ за да избегнете скуката вечерта. Вашият щастлив зодиакален знак, е Риби.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 17 Януари: Водолеи, следвайте народната мъдрост: гордейте се не със знанието за върховете, а със знанието за корените. Пред вас се отварят обещаващи хоризонти. А старши ментори, родители или роднини, с които – поне в проучванията, ще помогнат за повишаване на информираността на практика в бранша, който ви интересува. Имайте предвид, че раздялата с партньор не винаги е най-лошият вариант. Но все пак бъдете внимателни в изборите и решенията. Вашият щастлив зодиакален знак, е Везни.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 17 Януари: Звездите съветват Рибите да разкрият максимално своята индивидуалност, за да успеят в професията и да спечелят допълнително пари. Най-вероятно ще възникне сериозен разговор с кандидата за ръката и сърцето. Открийте всичко, което искате чрез откровена реч. За да намерите баланс, часовете по йога или потапяне в уединение са подходящи за вас. Вашият щастлив зодиакален знак, е Телец.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе