любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 17 ноември 2023 г.

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 17 ноември 2023 г.? Ако сега сте в трудна ситуация в личният живот, днес е моментът да я разберете! Хороскопът ви съветва, да отворите очите си за назрели проблеми и да ги изучавате със страстта на естет. В този ден у вас се разкриват качества като способност за анализ и постоянство в търсенето на истината, докато всички решения минават през сърцето ви.

8 признака, че мъжът е доволен в леглото

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Да бъдем благодарни

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес звездите от хороскопа съветват Овена да се държи в любовната сфера като опитен стратег и победител. А именно, трябва внимателно да обмислите офанзивния план, да „хванете“ правилното настроение и смело да се втурнете в битка, умело заобикаляйки препятствията и съпротивата. Самата мисъл за предстоящи любовни победи ще даде на Овните вдъхновение и вълнение днес.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Съмненията и неувереността могат да бъдат много обезпокоителни за вас. В душата може да кипи вулкан и да нямате достатъчно смелост да го пуснете навън. Поради вътрешен дисонанс, в този ден може да влезете в конфликт с другите, да преувеличавате, да виждате всичко в тъмни цветове. Ако сте в неразбирателство в отношенията с любимия човек, днес ще искате да разберете всичко, но поради променливото настроение само ще напрегнете ситуацията. Хороскопът силно ви съветва да избягвате конфронтация през този ден.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес ще ви хрумне оригинална идея, свързана с вашата половинка. Може да се окаже чудесен начин да промените начинът ви на живот. Отделете повече време днес, разбирайки душата си и желанията си. Ако не удовлетворите нуждата си от любов, планетата Меркурий може да играе с настроението ви, карайки ви да се чувствате хаотични. Ако сте необвързани, не влизайте в съмнителна връзка. Ситуацията днес може да ви принуди да направите нещо, което не е в съответствие с вашите принципи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес Ракът може да се наслаждава, както никога досега на прости радости – вкусна храна, искрена компания, прегръдките на любим човек. Хороскопът ви предлага да се погрижите за комфорта на тялото – да отиде на масаж или на тренировка. Опитайте се да изключите потока на съзнанието и да се концентрирате върху тактилните усещания. Ще имате възможност да промените животът си към по-добро. Посветете този ден на приятни моменти.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: В отношенията с любимият ви човек днес можете да си позволите повече от обикновено: в този ден е почти невъзможно да ви откажат! Хороскопът обещава: в този ден мечтите ви могат да се сбъднат, само трябва да намекнете за тях на сродната си душа! Чудесно е, ако днес можете да посветите време на любовта и нейните най-интимни моменти. И, ако нещо ви пречи да сте близо до любовта ви – не забравяйте за милите съобщения, подгответе почвата за следващата среща с помощта на горещо-романтична кореспонденция!

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Любовните емоции и чувства – положителни или отрицателни – днес могат буквално да ви завладеят! Ще бъде почти невъзможно да ги задържите в себе си, ще искате да споделите преживяванията си с любимия човек, приятелите, с целия свят! Хороскопът предупреждава: този ден изобщо не предразполага към деликатност и затова помислете, преди да отворите душата си и да отворите тайните на сърцето си на случайни или безразлични хора.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес за Везните и половинката им е валидна песента: „Музиката ни свърза“. Хороскопът приканва Везните да съчетаят ритъма на сърцата с темпото на музиката: живейте днес с музиката! Искате ли да изразите чувствата си? Пуснете на любимия човек любимата му песен. Търсещите Везни трябва днес да отидат там, където звучи любимата им музика. Именно там те имат възможност да срещнат човека на своите мечти. И в някои отношения определено ще се съгласите с него в музикалните предпочитания!

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес е денят, в който Скорпионите ще могат да рисуват картини на щастливо съвместно бъдеще за любимия човек и това няма да са въздушни замъци, а съвсем реални планове. Хороскопът гласи: днес Скорпионът съчетава способностите на анализатор с ентусиазма на романтика и е готов да посвети цялата си енергия на изграждане на отношения и намиране на решения на належащи проблеми. Подобно на смелите моряци от миналото, Скорпионът е способен да търси Островът на щастието, където той и половинката му ще се чувстват комфортно.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Хороскопът предупреждава Стрелците за възможността от изправяне пред дилема. Някои близки хора могат да ви въвлекат в разходи с необмислени действия. Вие отчаяно ще се съпротивлявате на това, но в крайна сметка ще издържите. Вие сте Стрелци, все пак! Е, за любовта понякога трябва да се водят битки! Има само един начин да успокоите: близките ще ви бъдат искрено благодарни за оказана морална подкрепа.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Любовният хороскоп за зодия Козирог обявява днешния ден за напълно неподходящ за разговори за любов и чувства: с противоположния пол, дори с любимия, ще говорите на различни езици. Включването на “преводачи” под формата на трети страни – приятели, приятелки и роднини, които се намесват във вашите отношения – в този ден само ще увеличи неразбирането. За Козирозите има смисъл да отложат разбора и като цяло днес, когато общувате с половинката си, трябва да избягвате всеки диалог, по-дълъг от три изречения.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Вероятно днес Водолеите ще бъдат въвлечени в разговори за любов по един или друг начин. Дори тази тема да не му е много интересна, той едва ли ще успее да се измъкне. Въпреки това, с малко съпротива, самият Водолей ентусиазирано ще се отдаде на романтични спомени или любовни мечти. Хороскопът обещава: откровенията с любимия човек ще помогнат на Водолеите днес да освежат чувствата си, а разговорите за отношенията с приятели могат да се превърнат в нещо като психотерапевтичен сеанс. Изслушването на мнението на външен човек понякога може да бъде много полезно!

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес Рибите ще бъдат неустоими за противоположния пол! Където и да сте, ще привличате заинтересовани погледи. Повишената популярност и нуждата да бъдете в светлината на прожекторите, дори леко могат да ви уморят. Затова се опитайте да не хабите чара си напразно, а го насочете към конкретен обект, който ще подчертаете от тълпата фенове. Днес Рибите ще имат страхотна възможност да впечатлят интересен човек, общуването с който ще им достави удоволствие, давайки храна не само за сърцето, но и за ума.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 17 ноември 2023 г.

на горе