Любовен хороскоп за 17 март 2021
Астрология

Любовен хороскоп за 17 март 2021г.

Любовният хороскоп предсказва бъдещите събития в личния ви живот. Той ще помогне на жените и мъжете, които са във връзка, да научат как да се развият по-добре отношенията с любимия човек. На всички търсещи любов пък ще даде съвети кога е най-подходящият период да засилят усилията си и да се надяват на късмет.

Дали денят ще донесе съдбоносна среща, интересни и обещаващи запознанства с противоположния пол, романтични срещи, хармония и разбирателство във връзката, успех в търсенето и откриването на сродната душа? Нека да видим.

Овен

Днес любовта ще бъде с вас през целия ден и ще почерпите вдъхновение от всичките й форми. Тези, които са обвързани ще се наслаждават на еуфория от чувства, а необвързаните имат огромен шанс да срещнат мечтания човек. Срещата ще е напълно случайна, така че не насилвайте нещата, просто се отпуснете и дайте възможност на съдбата да ви ощастливи.

Телец

За да поддържате огъня в любовната връзка днес е необходимо да положите малко повече усилия, но вие нямате нищо против това. Добре е да се разходите на чист въздух с любимия човек и да си изясните бъдещите планове. Имате нужда от това, както и партньора. Не оставяйте недомлъвки, важните неща трябва да се изяснят недвусмислено.

Близнаци

За мъжете Близнаци ще е добре да добавят няколко нотки на мъжественост към очарованието си днес. Това е правилният подход както за доброто развитие на съществуваща вече връзка, така и за привличане на нов партньор. Не изпадайте в многословие, бъдете ясни, точни и конкретни, колкото и да ви е трудно, защото е за добро. Жените да се отпуснат и да се оставят на грижите на любимия. Тези, които не са обвързани, да пробват шанса си на места, свързани с хобитата.

Рак

Днес любовните ви отношения наподобяват на каране на лодка в бурно море. Изглежда, че непрекъснато чакате нещо, постоянно се оглеждате и се притеснявате, напълно сте се самозабравили. Добре е да осмислите действията си и да предприемете правилните такива. Партньорът ви разбира, но търпението му не е безгранично.

Лъв

Днес не трябва да вземате важни любовни решения. Ще сте подвластни малко повече от обикновено на емоции, така че в разгара на деня можете да направите нещо, от което след това ще се засрамите. Така че, ако не сте сигурни, по-добре е да направите пауза за известно време и да се ограничите изключително до устна комуникация с любимия/та.

Дева

Днес вашият партньор ще иска да си спомни детството, подкрепете емоцията му. Ще си говорите на вечни теми и след това дълго ще си дарявате ласки. Като цяло много щастлив ден за вас в любовта, насладете му се до последната секунда.

Везни

Огледайте се – ако хората са с кисели и мрачни лица, вие не сте на правилното място. Днес е вашето място сред забавление и смях, удоволствие и тържество! Днес сте във вихъра на любовта, радвайте се и пазете спомените дълго! Всичко ще се случи както го желаете.

Скорпион

Днес ще бъдете привлечени от висотите. Но все пак няма да ви отминат нито дребните кавги, нито ежедневните неудобства. Така че внимавайте в действията си, но без да разваляте вълшебството, което ще витае около вас през целия ден.

Стрелец

Днес ще бъдете раздвоени от съмнения дали  партньорът ви е готов да му поднесете чувствата си на тепсия. Отчетете всички аргументи за и против, задайте всички приоритети и след това забравете за тях и слушайте само и единствено сърцето си. То ще ви даде единствения верен отговор.

Козирог

Днес нито ще изглеждате, нито ще се държите като любовник и затова е виновна налегналата ви умора. Не се поддавайте на лошото настроение и не разваляйте настроението на партньора. И без това той/тя е наясно, че ще трябва да се задоволи с това, което има. Опитайте се все пак да положите макар и минимални усилия, за да го/я накарате да се чувства добре с вас.

Водолей

Днес на партньора ви няма да му се налага да ви убеждава дълго време – с радост ще приемете всички негови идеи и ще ги реализирате по най-добрия възможен начин. Опитайте се обаче да не го шокирате с активността си. Всичко е наред между вас, продължавайте в този дух!

Риби

Днес едва ли ще успеете да разберете мотивацията на партньора си, причините за интимните му действия, избора му на ласки, позиции и места за правене на любов. Но не е нужно да разбирате всичко, важното е да проявите съпричастност и да засвидетелствате чувствата си. По-добре е да не мислите, а да се отпуснете и да се забавлявате, тъй като ще има какво да получите днес в любовен план.

Ако желаете и още интересна информация за това какво да очаквате на 17.03.2021 г., вижте своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца.

Tagged , , , , ,
на горе