любовен хороскоп за 18 декември
Астрология

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Любовен хороскоп за 17 декември 2022: Да говорите и говорите с любимия човек от сърце. Да говорите за преживяванията си, да слушате тайните му – не е ли това най-прекрасното нещо, което може да се случи между двама души? Днес трябва да се доверите на своята сродна душа, особено ако това настроение е взаимно. Разбира се, не можете да знаете със сигурност, дали партньорът ви ще ви подкрепи или ще си помисли, че сте детински настроени, но точно такъв разговор може да разкрие много карти.  

Дневен хороскоп за 17 декември 2022

Три зодии ще намерят любовта през 2023 г.: те ще бъдат много щастливи

Желанията на кои зодии винаги се сбъдват

Кои зодии се отнасят към жена си като към кралица

Кои зодии имат добро сърце

Кои зодии искрят от магнетизъм

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане?

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 17 декември

Днес, 17 декември 2022, Овенът, като истински командир, ще може да огледа полето на любовната си битка и да разработи гениален план за атака! Ако има за какво да се бори в личния му живот, днес е страхотен ден, за да обмисли правилно тактиката и стратегията си на покоряване. Разбира се, този план все още трябва да бъде приложен и няма да работи веднага. Но е в състояние да даде на Овенът истинското вълнение от това!

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 17 декември

Днес денят не се различава много от предишните дни в сферата на любовните отношения. Този знак активно идеализира партньора си, вярвайки, че той трябва да действа така, както си представя. И когато реалността е в противоречие с фантазията, Телците са склонни да се обиждат и говорят остро за това. Добре е, ако наблизо има човек, който вече е разбрал тази завладяваща черта на характера на знака, в противен случай идват недоразуменията.

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 17 декември

В сферата на отношенията принципът на „спонтанния подвиг“ днес ще работи възможно най-добре. В друг ден бихте се измъчвали от усещането, че нещо не е наред, но в действителност не е така. Мотото на деня е да не се упреквате за отминали грешки, трябва да се отпуснете и да разберете, че партньорът ви ще се отнася към всяка грешка с разбиране, а, ако ситуацията позволява и с хумор. Това не е ли истинско любовно щастие?

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Днес, 17 декември 2022, по-добре поемете инициативата, вместо да я чакате от другите. Но внимавайте да не обидите любимия човек, особено през първата половина на деня. Не очаквайте твърде много от себе си – покажете характер, но не се намесвайте излишно в чуждите конфликти и взаимоотношения. Добър ден за изграждане на отношения и за създаване на нови познанства. Днес всичко ще ви се получава лесно, дори и да не се стараете особено. Звездите ви обещават благоприятен ден за романтична среща.

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Днес, 17 декември 2022, не вземайте присърце това, което ще ви каже партньора – вероятно става дума за дребни оплаквания и фактът, че ще разберете погрешно значението на това, което ви казва. Тези, които са във връзка, ще трябва да повтарят едно и също нещо няколко пъти и постоянно да изискват активни действия от партньора. Свободните Лъвове ще срещнат любовта, ако проявят търпение и снизходителност към недостатъците на другите хора. Слушайте сърцето си – днес определено няма да ви подведе.

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Днес е чудесен ден за среща, романтично бягство или за сериозно решение. Този път умът и чувствата ви ще спрат да се карат помежду си и ще ви помогнат да вземете най-правилното. Звездите ви съветват да се отпуснете и да не вярвате на клюките. Сърцето няма да ви излъже и ще ви помогне да се справите с трудностите. Отпуснете се и не се колебайте да планирате среща, особено следобед. Днес наистина ще сте способни на подвизи и приятни прояви на емоции. Използвайте това време за любов.

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Везни     

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Днес, 17.12.2022, трябва да поговорите сериозно с партньора си. Няма за какво да се притеснявате, просто е време да помислите за сериозни стъпки, включително закупуване на съвместен имот. Ето защо, трябва да предложите на сродната си душа не най-лекомисленото решение. За да спестите пари по-бързо, ще трябва да „затегнете коланите“, да пестите от скъпи подаръци. Необходимо е и двете страни да се съгласят с такъв план, за да се избегнат недоразумения.

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Днес звездите съветват Скорпионите, когато планират романтична вечер, да поставят желанията на половинката си на преден план. Нека всичко да бъде, както сродната душа иска. Може би мястото на романтична вечеря ще бъде в бирария или шумно заведение за хранене, но жертвайки интересите си, Скорпионите едва ли ще съжаляват. Подобен експеримент ще им помогне, да се сближат с любимия си човек и да се опознаят по-добре.

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Днес, 17 декември 2022, ще търсите идеални отношения или поне ще имате мисли за тях. В този ден има реален шанс най-накрая да разбере какво ви липсва за пълно щастие. Може би трябва да промените нещо в себе си? Или този, който обича? Или в действията си? Какъвто и да е отговорът на този въпрос, той ще ви помогне да откриете проблема и да очертаете възможните начини за решаването му. Стратегията, която ще изградите днес, с течение на времето, е в състояние да ви осигури победа на любовния фронт.

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Спрете негативните мисли, негативните нагласи на другите и се опитайте да ги убедите, че всичко може да се постигне, ако наистина го искате. Но преди всичко се убедете в това. Планирайте кратко бягство с любимия човек или релаксиращ ден в салона за масаж. Или просто се отпуснете в прегръдките ви с питие и хубав филм. И двамата имате нужда от това. Ако нямате партньор, значи днес не е най-добрият ден да започнете нещо сериозно.

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Денят добавя хармония и романтични нюанси към любовната връзка на Водолеите, а също така отваря нова примамлива перспектива за тях. Негативните моменти на този фон ще останат незабелязани или смекчени. Струва си да поговорите по-сериозно за подробностите около планираната среща и да бъдете по-внимателни в личната кореспонденция: възможно е дребно объркване.

Любовен хороскоп за 17 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 17 декември 2022

Днес, 17.12.2022, звездите предразполагат Рибите към множество любовни идеи, но съветват, че сега не трябва да бързат, с каквато и да е инициатива. Настоящият момент е по-подходящ за емоционално обогатяване на романса или прекратяване на този етап и преминаване към ниво на осъзнатост в отношенията. Препоръчително е да почакате с прехода към следващата фаза до новогодишната нощ или до края на януари 2023.

Tagged , ,
на горе