Как да промените живота си за 7 дни?
Психология

Как да промените живота си за 7 дни?

Може да изглежда, че, за да промените живота си, имате нужда от колосални, мащабни действия. Но всъщност има малки стъпки, повечето от които прости, които заедно дават необходимия положителен резултат.

В годината на Заека всичко ще се промени: пет зодии за които 2023 г. ще донесе ГОЛЯМО ЩАСТИЕ

5 Ключови стъпки за здраве и щастие

Ето как да промените живота си само за 7 дни

Ще кажете: „О, лесно е да се напише, но не и да се прави всеки ден!“. Е, да, по-лесно е да се дават съвети, отколкото да се изпълняват, но само си помислете колко много неща сте постигнали до момента в живота си. Никак не са малко нали? Тогава защо да не е по силите ви да промените живота си или по-точно – тези неща в него, които не ви харесват. Така е по-добре, отколкото постоянно да се оплаквате от тях, да недоволствате, страдате и да си пропилявате ценното време, дадено ви на този свят.

Ми, да, по-добре да си причините малко дискомфорт за кратко време, отколкото да живеете така всеки ден. Наистина ще ви е по-лесно след това, ще се чувствате по-щастливи, доволни от себе си, а и околните ще започнат да се държат с вас различно. Защото всеки харесва и предпочита да контактува с щастлива жена, отколкото с недоволна или мрънкаща. Така че, не отлагайте, а докажете на себе си и на близките си, че можете да се промените.

 

Вижте как да промените живота си:

Променете думите и фразите си. Един от най-ефективните начини да промените живота си е да смените отношението и начина си на мислене. И най-добрият начин да постигнете това е да промените думите и фразите, които използвате, за да оцените деня си. Може да отнеме известно време, за да изчистите фрази от речника си, които отричат ​​вашия ентусиазъм и сила.

 

Неусетно свикваме с обичайните си думи. Но веднага щом започнете да използвате нови думи и фрази, ще бъдете приятно изненадани как почти мигновено хората ще реагират различно на вас и какви нови мисли ще се появят в главата ви. Ето няколко фрази, които да изтриете от речника си за да промените живота си: – „Същият ден като вчера“, „Всичко е същото“, „Нищо ново“, „Не мога“, „Не искам“, „Не знам“, „Никой не се нуждае от това.“

 

Намерете нещо, за което да сте благодарни в живота си. Бързо свикваме с хубавото и често вярваме, че така трябва да бъде. Отделете време през следващите 7 дни, за да помислите как да бъдете благодарни: • за това, през което сте преминали; • за това, което имате; • за това, от което сте лишени.

Напишете списък с неща, които да промените в живота си, докато сте живи. И започнете с една от точките веднага.

 

Най-добрият ден е днес да промените живота си. Един щастлив живот трябва да започне все някога. Например, събудете се една сутрин с утвърждението, че днес е най-добрият ден в живота ви. Имайте това предвид през целия ден. Направете всеки ден най-добър по този начин.

Опитайте се в нещо, в което смятате, че не сте добра. Мислите ли, че сте ужасен певец или никога не сте имали способността да учите езици? Дайте си шанс, предизвикайте се, опитайте! Нали искате да промените живота си!

Декларирайте целта на живота си. През седмицата със сигурност ще можете да вземете решение за това. За да си помогнете, опитайте да отговорите на следните въпроси: • Какво ще ме накара да плача от радост? • Какво ще накара мен и другите да се усмихнат или да се смеят? • По какви начини хората искрено признават моите таланти? • Върху какво съм готова да работя цяла нощ? • Какво ми е повлияло най-положително?

Признайте си, че промяната се случва постепенно. Всеки ден нещо се променя в живота ви. Дори да изглежда, че всеки ден е един и същ, не е така. Ако гледате цвете всяка минута, едва ли ще забележите как расте. Точно както не можете да видите промените във вас, които се случват всеки ден.

Премиерата на „Пазители на галактиката-3“ ще е на 5 май, Мария Бакалова става съветското куче – Космо

Мария Бакалова е музата на световноизвестен дизайнер, облече я в рокля за 6 000 долара

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе