Любовен хороскоп за 16.07.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 16.07.2021 петък

Овен

Ако приемете предизвикателствата на партньора и разликите между вас, ще направите много голяма стъпка в заздравяване на отношенията, без дори да сте предполагали, че е възможно. Имате всичко на ваша страна, за да спечелите.

Телец

Любим човек ще ви помогне да разберете грешката си в полето на чувствата. Подходете сериозно към този въпрос и обърнете повече внимание на гледната точка на партньора си.

Близнаци

Вашата смелост ще внесе енергия във връзката ви и вдъхновение за вашите думи. Това ще ви даде шанс да покажете на партньора си колко сте близки и дълбочината на чувствата си.

Рак

Ще имате възможност да откриете удоволствията, развлеченията, представленията и игрите, които ще ви отвлекат от ежедневието. Удоволствието е толкова близо, оставете се да ви повлече. Това важи за обвързаните и необвързаните Раци.

Лъв

Ще имате по-малко проблеми с установяването на връзки между емоционалното си минало и настоящата ситуация. Честността към себе си ще ви помогне да напреднете в правилната посока. Не се поддавайте на импулси!

Дева

Повишеното самочувствие ви позволява да се отворите за другите по истински начин. Вашият лъчезарен чар и непоколебимост са в центъра на вниманието повече от всякога и е време да направите предложения.

Везни

Спокойствието, което цари около вас, е оцветено с нова динамика, свързана с изпълнението на вашите проекти. Време е да успокоите егото си и да усъвършенствате някои ежедневни аспекти, които влияят на любовния ви живот.

Скорпион

Увереността ви в себе си се увеличава и ви помага да преодолеете препятствията, с които сте се сблъскали. Не давайте обещания, които не могат да бъдат спазени. Консолидирайте връзките си точно сега.

Стрелец

Вашият партньор се нуждае от вас днес. Приемете го сериозно и не се правете на недостъпни… Дори ситуацията да изглежда лесна за справяне, разбирането от ваша страна ще бъде много полезно за всеки!

Козирог

Ще можете да убеждавате нежно. Не се колебайте да продължите с нови срещи, да инвестирате повече в намерения за бъдещи планове.

Водолей

Увличате се от страстни, да не кажем насилствени чувства към партньора си. Уверете се, че изпълнявате ангажиментите си. Ако сте необвързани, предстоят нови срещи. За повече любов, изчакайте съботата.

Риби

Вашите разсъждения ще ви спестят от неприятна грешка. Около вас има някои лоши изкушения, които не бива да се подценяват … Фокусирайте се върху реалните си емоционални нужди.

Tagged ,
на горе