Любовен хороскоп за 13.11.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 13.11.2021 събота

 

Днес любовният хороскоп предупреждава за възможността от нарушаване на общите планове в този ден: възможно е нищо да не се състои или всичко да върви в съвсем различно от замисленото. Днес всеки от двойката ще се надява на нещо от другата половина, но най-важното и за двамата няма да бъде направено. Хороскопът съветва днес да не се надявате на случайните принципи, а да изпълнявате уговорките и разпределението на отговорностите. Освен това, денят не е много подходящ за запознанства и търсене на сродна душа – има риск да създадете ново запознанство, но не с впечатлението, което бихте искали.

 

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен вещае: Вдигнете се на задните крака, подпрете се на рогата, настръхнете като котка пред куче – днес Овенът може да направи всичко от горния списък… Във връзката с любимия човек в този ден той е изключително неудобен. Овенът е готов до безкрайност да предявява претенции към другите, без да забелязва, че самият той е източник на негативизъм. Хороскопът го насърчава да подреди собствените си емоции и да се опита да се настрои към доброто. Може би, той просто има нужда от малко обич днес? Трудно ще я получите, ако пръхтите и ритате до безкрай…

 

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец вещае: За Телеца днес е трудно да вземе решение за нещо, и още повече по съществени въпроси. В главата му е пълна каша, която ще се отрази на поведението му. С непостоянството си в отношенията с любимия човек той може да предизвика различни чувства – от леко недоумение до раздразнение. Любовният хороскоп предупреждава: възможна е буря. Днес щастието в къщата зависи от Телеца! За да не стигнете до конфликт, опитайте се да не променяте решенията си на всеки 15 минути.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци вещае: Вглеждайки се дълбоко в себе си, днес Близнаците ще могат да намерят сили да коригират ситуацията в отношенията с любимия човек, която изглеждаше безнадеждна. Хороскопът обещава: можете да се справите с всяка трудност, имате всичко необходимо за това, просто трябва да вярвате в собствените си сили. Днес Близнаците могат да намерят точните думи и аргументи в труден разговор, да предложат решение, което ще се превърне в удобен компромис за тях и тяхната половинка.

 

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак вещае: Този ден не е подходящ за запознанства: Ракът е настроен да печели от пръв поглед, но всъщност днес може да направи противоположното впечатление. Хороскопът показва възможни проблеми за Рака, както с външния вид, така и с поведението: съществува риск да изглежда някак неадекватен в очите на нов познат. Все пак, ако имате планирана среща за днес, опитайте се да слушате повече, отколкото да говорите. Е, когато избирате тоалета си, въздържайте се от прекомерна екстравагантност, изберете нещо неутрално.

Любовен хороскоп за 13.11.2021 събота

Дневен хороскоп за 13.11.2021 събота

Късметче за 13.11.2021 събота 

Съвет за 13.11.2021 към всяка зодия 

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв вещае: Днешната енергия на Лъва е почти на нула и затова ще му е трудно да се мери с ентусиазма и енергията на неговата втора половинка. Ето защо, за да не разочаровате любимия човек с пасивността си, по-добре е веднага да му предложите „мързеливо“ забавление. Може би гледането на телевизия, вечеря в ресторант или топла вана заедно, е максималната активност, на която Лъвът е способен днес. Ако обаче, по съвет на хороскопа, добавите няколко топли прегръдки, се очертава много добра вечерна програма.

 

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева вещае: Сърцето на Девата е „склонно към предателство и промяна, като майския вятър“. Ветровите настроения могат да изиграят жестока шега с нея: ревността през втората половина на деня е почти сигурна. Да, и на работа е възможно мъмрене: Девата изглежда твърде разсеяна. За една самотна Дева днешната непоследователност и спонтанност може да се превърне в случайно запознанство, с възможни неприятни чувства. Хороскопът ви предупреждава да бъдете внимателни, когато общувате с нови познати!

 

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни вещае: Любимият човек може да поиска вниманието Везните, но представителят на този знак на зодиака днес не е склонен към ухажване и любовни игри. Везните предпочитат блажено да не правят нищо, така че само хипер-усилията от страна на другата половина могат да ги накарат да напуснат уютния диван. Хороскопът обаче предлага компромисно решение за днес: поканете избрания да се присъедини към вашата дейност!

 

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион вещае: Любовният хороскоп на Скорпион изглежда напълно спокоен и дори малко скучен, но има едно „но“: ако изведнъж възникне външна заплаха за съюза на Скорпиона, той моментално ще се втурне да го премахне. Една неловка дума от приятел по адрес на любимия човек и Скорпионът ще извади жилото в защита на своята сродна душа, с енергията на млад лъв… Иначе днес е добър ден да се насладите на радостта да бъдете около някой, който ви е наистина скъп!

 

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец вещае: Днес убеждението на Стрелеца, че всичко е наред в отношенията му със сродната му душа, може да бъде, ако не разрушено, то поне частично нарушено. Хороскопът предупреждава: Стрелецът усърдно си затваря очите за някакъв проблем, който пречи на любящите сърца да бъдат наистина отворени. Въпреки това, днес Стрелецът може да тръгне по един от двата начина: опитайте се бързо да забравите за проблясъка на прозрението или да прережете Гордиевия възел с един мощен удар.

 

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог вещае: В този прекрасен ден Козирогът определено може да изненада любимия си човек! Хороскопът го уверява: на този ден изглежда като кутия пълна с изненади, която наистина искате, но изпитвате страх да отворите. Каква изненада ви очаква под красивия капак – не се знае! Колко приятно ще бъде, това само Козирогът решава. В неговата сила е да превърне своята спонтанност и противоречивост в източник на раздразнение или вълнуващо привличане през втората половина от деня.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей вещае: Днес за Водолеите има голям риск да изпитат неприятен натиск от другата половина. Любимият човек може да настоява за нещо, което Водолеят не харесва твърде много, а моралната умора може да подтикне представителя на тази зодия да приеме условия, които не му подхождат. Хороскопът призовава днес да не се вземат отговорни решения. Може би най-доброто нещо, което можете да направите, е да отложите отговора. Оставете го настрана, докато имате достатъчно време и енергия, за да го осмислите и разберете.

 

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби вещае: Днес Рибите трябва да си направят почивка в отношенията: може да не са готови за развитието на събитията, може би е по-добре да отменят датата изобщо. Рибите, които отдавна са намерили своята сродна душа, също може да почувстват, че избраникът им е твърде напорист и ги води там, където те всъщност не искат и не се нуждаят особено. Хороскопът предлага днес да не забравяте за собствените си желания и стремежи и при вземането на решения, да се фокусирате върху усещането за вътрешен комфорт.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе