Няма да повярвате какво мъжете наистина харесват в жените

Няма да повярвате какво мъжете наистина харесват в жените
Любов и партньорство

Няма да повярвате какво мъжете наистина харесват в жените

Въпросът, който вълнува всяка дама – какво харесват мъжете в нея? Дълги крака, руса коса, а цветът на очите? Слаби тела или по-пищни форми? Дълги и остри нокти или къси? Размерът на сутиена има ли значение? А дрехите? Дами, ако си мислите, че мъжете харесват тези неща най-много във вас, в грешна посока сте. Истината, колкото и изненадваща да е за всички вас е, че мъжкия пол се интересува от съвсем различни неща.

По-скоро качества, които притежава всяка жена. За никого не е тайна, че външният вид е първото нещо, което се забелязва, но не е достатъчно условие, за да бъдете наистина харесвани и желани. Няма значение дали вярвате, защото със сигурност знаем, че много се съмнявате в това. Но има неща във вас, които мъжкия пол наистина харесва, без това да се отнася до начина, който изглеждате. Сигурно сте нетърпеливи да разберете кои са те?! Няма да ви караме повече да чакате, защото единственото, което искаме е, вие да сте щастливи.

Представяме ви част от нещата, които мъжете харесват в жените. А вие си помислете, притежавате ли някои от тях? Е, успех!

Жени, които се грижат за физическото си здраве

Вярно е, че казахме в началото, че външният вид не е достатъчен за обичане, но определено е условие за привличане. Което пък на по-късен етап може да се превърне в любов. Няма мъж, който да не харесва жени, които се грижат за външния си вид. Нямаме предвид, че всяка една представителка на нежния пол задължително трябва да изглежда като Адриана Лима. Но жените, които спортуват, поддържат се, обличат се добре, са най-харесвани. Когато се грижиш за себе си и изглеждаш добре, това ти дава самочувствие, от което всяка дама се нуждае.

Чувството за хумор е много важно 

Дали ще е черен хумор или какъвто и да било, важното е да носиш на шеги. И още повече – да умееш да се шегуваш. Да, мъжете оценяват, когато една жена е сериозна, но също така, тя трябва да умее да се забавлява, когато е време за това. Не може през цялото време да си толкова сериозна. Твърде изморително, скучно и изтощаващо е, не само за теб, но и за хората около теб. Какво чакаш още? Усмихни се и се забавлявай!

Жени, които имат собствен живот

А ти от тях ли си? Мъжете харесват жени, които имат мечти, цели и ги следват. Сами. Жени, които не разчитат на никого, освен на тях самите. Не търсят помощ от роднини и приятели. И успяват да се справят с всяка една ситуация, независимо колко трудна е тя. Но бъдете внимателни дами. Колкото и да харесват това мъжете във вас, толкова и се страхуват от вас. Мъжете не харесват силните жени. Или поне не искат партньорката им да е такава. Но в крайна сметка няма значение какво харесват. А и как да се промениш, когато си родена да бъдеш победител?

Жени, които обичат интимността

Няма как да пропуснем тази точка. И да обърнем специално внимание на нея. Тук обаче има един много голям проблем. Някои жени наистина харесват интимните отношения и воденето на полов живот и без притеснения заявяват това. Но има и от този тип, които харесват всичко това, но се срамуват или страхуват да го признаят. Тези жени не искат да изглеждат в очите на другите като мръсници. Те са по-консервативни и затворени. Но ако и ти си една от тях, внимавай. По-добре преодолей срама, иначе ще си останеш сама. Давай смело!

Жени с амбиции

О, да! Няма нищо по-красиво и по-привлекателно от жена, която има големи амбиции. И тази, която иска да постигне нещо смислено в живота, което да се запомни и остане във времето. Жените с амбиции са умни, силни и смели. Те нямат страхове или може би добре ги прикриват. Но тези представителки на нежния пол много трудно си избират партньор. Имат твърде високи изисквания, което е и напълно разбираемо. Жената, която знае какво иска и още повече – постига го. Точно тази се харесва на мъжете. А ти от тях ли си?

Щастливите жени

Може би всички знаем, че най-красиви са щастливите жени и усмивката е най-добрият грим. Но дали наистина е така. Определено всеки мъж иска да бъде с жена, която да го предразполага и да го кара да се чувства добре. А как ще постигне това с някоя, която е постоянно в лошо настроение. Мъжете искат да прекарват времето си със забавни жени. Точно и за това настроението е много важно за тях. Щастието е заразно. А кой не би искал да се зарази с него?

Жена с ценности

Дори и да си мислите, че на света няма останали хора, които имат ценности и морал, грешите. Все още съществуват жените, които знаят цената си, имат своите вярвания и ценности. Тези жени носят добро сърце. Те вярват в красотата на живота и имат достойнство. А кой не би харесал такава жена? Мислите ли си, че има мъж, който не би искал да е бъде с жена, която има ценности, въпреки че живее в този неморален свят?

Tagged , , , , , , , ,
на горе