Дали ме намира за неустоима? Виж знаците, които го показват

Дали ме намира за неустоима? Виж знаците, които го показват
Любов и партньорство

Дали ме намира за неустоима? Виж знаците, които го показват

Излизаш с мъж, по който определено си полудяла. Харесваш го толкова много, но има един проблем – той харесва ли те? Всяка една жена иска да бъде желана от мъжа, с който излиза. Включително и ти. Да, вярно е, че когато той избира да прекара времето си с теб, не е случайно. Но дали симпатиите му към теб са силни? Намира ли те за неустоимата жена, с която иска да бъде?

Определено поведението му и начинът, по който се отнася с теб, може да покажат това. Ти си интелигентна. И знаеш ли кое го показва? Фактът, че се интересуваш как изглеждаш в неговите очите. Ти държиш на него. Искаш да бъде част от живота ти. Но тези неприятни мисли, които имаш ти пречат. Бъди по-уверена в себе си. Запази спокойствие, мила. И чети внимателно. Край на съмненията и несигурността.

Ето как да познаеш, кога един мъж намира за неустоима жената до него.

Винаги те гледа в очите

Търси погледа ти – навсякъде. Да, ако той наистина те намира за неустоима, няма да може да отдели погледа си от теб. Независимо къде сте намирате или дали сте в компания, това е толкова прекрасно! Когато очите говорят, думите са излишни. По погледа на един мъж може да разбереш какво изпитва към теб. О, и този блясък… На любов е, да знаеш!

Възхищава се на всичко, което носиш

Той не само обръща внимание на дрехите и аксесоарите ти, но и не пропуска да изкаже възхищението си от начина, по който изглеждаш. Прави ли ти комплименти за тоалетите и стила ти? Е, със сигурност не го прави просто така. Този мъж те харесва, мила. Възхищава ти се. И иска да бъдеш с него.

Иска да си създадете спомени

Това е толкова сладко! И толкова вярно. Ето по това ще познаеш, намира ли те за неустоима. Отговорът е да, ако той е този, който иска да запечата всеки един момент с теб и прави всичко възможно, за да си създадете общи спомени. Как ще стане това? Ще те покани на вечеря в любимия ти ресторант, ще резервира къща за гости, ще иска да прекарате повече време само двамата. Идеалният начин, за да те опознае по-добре и да оцени времето, прекарано с теб. Моментите са красиви, когато са споделени с любим човек.

Иска да бъде с теб

И не само да прекара вечерта с теб или да отидете заедно на кино. Ако този мъж иска наистина да бъде с теб, той ще те придружава навсякъде – до аптеката, до хранителния магазин. Да, може би ще ти се стори досадно и прекалено, но не му се сърди. Той толкова много е влюбен в теб и иска да прекарате всяка една минута заедно. А и какво по-хубаво от приятна компания, докато пазаруваш?

Егото му е след теб

Всички знаем за мъжкото его. И как не навеждат глава пред никого. Докато не срещнат любовта. Онази, която те преобразява. И неусетно те превръща в по-добър човек. Той не показва егото си, когато е с теб. Винаги отстъпва и поставя твоите нужди пред неговите. Не е горделив, нито е инат. Знаеш ли защо? Защото твоето щастие е на първо място и нищо друго няма значение.

Желае те

Той държи ръката ти, дори и да шофира през това време. Целува те продължително и те докосва толкова нежно. Внимателен е с теб и не се срамува да го покаже. Не пропуска възможност за интимност, независимо къде се намирате. Не иска да крие любовта си към теб. Желае те толкова силно и ти няма как да не забележиш това.

За него си съвършена

Не си перфектна и знаеш това. Виждаш го. Но в неговите очи ти си съвършена. Той те обича цялата – от главата до петите. И сърцето. За него няма никакво значение имаш ли малко целулит или леко коремче. Нито се интересува от дрехите ти и дали са маркови. Харесва всичко в теб. И не те намира само за привлекателна. За него ти си неустоима. И няма търпение да приключат днешните му ангажименти, за да те види.

Гордее се с теб

Гордее се с твоите успехи и постижения. Горд е, че познава жена като теб. Истинска и неподправена. Радва се на всеки твой успех, все едно е негов. Дори за себе си не би бил толкова щастлив, отколкото за теб. Има ти доверие и ти споделя всичко – и добро и лошо. С удоволствие е твой слушател. И винаги ти дава съвет. Никога не те съди. Как ще го направи, като е толкова влюбен в теб. Толкова си красива в неговите очи. Красива, в истинския смисъл на думата.

Tagged , , , , , , , ,
на горе