Дневен хороскоп за 13.11.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 13.11.2021 събота

 

Днес дневният хороскоп ви съветва: Не оставяйте мързелът да управлява света ви! Това е само неотложна нужда или „магически ритник“, който ви кара да се раздвижите. Можете да прекарате денят си в разместване на документи от едно място на друго или в разговори, за каквото и да било, или вяло съзерцание в реалността извън прозореца. Хороскопът съветва да си починете: ако имате възможност, оставете работата настрана. Повярвайте, хората около вас със сигурност ще ви подкрепят в това днес! Е, в спешен случай можете да решите всичко в авариен режим, за да се върнете бързо към състояние на пълна релаксация.

 

ОВЕН

Днес хороскопът за зодия Овен съветва: Ако се чудите с кой представител от животинския свят можете да сравните днешният Овен, то тогава се сещате само за хамстер: в този ден той се управлява от желанието за трупане и искане. Овенът рискува да яде повече от необходимото, както и да харчи твърде много в супермаркета. Кръгът от интереси на днес се свива до минимален размер – той се интересува само от собственото си благополучие и затова може да обиди някой от приятелите си с невнимание към проблемите и преживяванията им. Хороскопът съветва Овните да прекарат вечерта у дома – само заобиколен от собствените си стени ще ви е удобно и спокойно.

 

ТЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Телец съветва: Днес Телецът наистина ще иска да стане видим и значим. Е, ако има причина за това обаче, желанието му да се утвърди може да се окаже толкова силно, че Телецът ще започне, както се казва, да „действа“ без причина. За да не се срамувате от поведението си по-късно, хороскопът съветва да претегляте всяка дума. Не трябва да се превръщате в „тапа за всяка бъчва“ или да изсмуквате думите и усещанията от пръстите си. Просто, днес не правете нищо.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес хороскопът за зодия Близнаци съветва: Опитвайки се да скрият липсата на самочувствие, Близнаците могат да се държат доста неразумно днес. Не се опитвайте да прикривате страховете си зад завеса, а по-скоро искрено ги признайте, помолете за помощ или подкрепа. В лошо настроение ли сте? Притеснявате ли се за нещо? Хороскопът ви предупреждава да не се затваряте в себе си: поканете приятелите си на гости, на чаша горещ чай или вино и им разкажете за своите тайни страхове. Днес Близнаците не бива да остават сами с проблемите си!

Дневен хороскоп за 13.11.2021 събота

Късметче за 13.11.2021 събота 

Съвет за 13.11.2021 към всяка зодия 

РАК

Днес хороскопът за зодия Рак съветва: Днес Ракът ще бъде зает с въпроси от материален характер, въобще като цяло – доста разсеян. Може да бъде увлечен от желанието да купи нещо много скъпо и ненужно, само за да задоволи гордостта си. Възможно е Ракът страстно да иска, да се покаже като по-добър от другите и това може да е добре, когато става въпрос за работа, но напълно неуместно в приятелска компания. Хороскопът предупреждава Рака днес, да не се опитва да спечели евтина популярност – помислете как действията ви ще повлияят на репутацията ви в бъдеще.

 

ЛЪВ

Днес хороскопът за зодия Лъв съветва: Превишаването на правата е това, което Лъвът съгрешава днес. Възможно е колегите или роднините му в този ден да го упрекнат, че „поема твърде много върху себе си“. Хороскопът призовава да бъдете коректни и ако на раменете ви няма презрамки, да се обръщате към другите с молби, а не заповеди. Днес Лъвът ще се дразни от най-малкото недоглеждане на другите, докато същевременно е склонен да не забелязва собствените си пропуски и грешки.

 

ДЕВА

Днес хороскопът за зодия Дева съветва: Сякаш звездите специално са създали този ден за почивка на Девата и следователно, ако ръководството или роднините днес сутринта я притиснат с някакви задачи и молби, тя ще почувства дискомфорт и апатия. Хороскопът на Дева показва необходимостта да се предадете на волята на събитията: оставете всичко да върви, както обикновено, не се опитвайте да промените ситуацията или да се откажете от това, което ви е в ръцете. Днес Девата е във философско настроение, което придава в очите й нотка на тъга. Именно това, може да я направи особено привлекателна в нечии грижовни очи.

 

ВЕЗНИ

Днес хороскопът за зодия Везни съветва: Днес Везните могат да „пробият“: ако дълго време сте трупали недоволство в себе си или сте сдържали радостта, били сте ограничени в действията си, в този ден пролетта ще се разгърне. Според хороскопа, в момента Везните трудно контролират емоциите си, адаптират се към околните и обстоятелствата, поради което са възможни конфликти и различни видове недоразумения. От друга страна, чрез правилно насочване на вътрешната енергия, Везните днес ще могат да се освободят от това, което им е пречело дълго време, макар и в ущърб на добрите взаимоотношения.

Дневен хороскоп за 13.11.2021 събота

Каква ще бъде вашата 2022-ра според зодията 

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

 

СКОРПИОН

Днес хороскопът за зодия Скорпион съветва: „Непослушната глава не дава почивка на краката!“ – ето една народна мъдрост, идеална за Скорпиона днес. Хороскопът показва известен хаос от стремежи и объркване на желанията на Скорпиона, което може да доведе до ненужни пътувания, неразумни разходи и празни приказки. Е, не може всеки ден да показваш супер резултати и да действаш със студената пресметливост на разузнавач зад вражеските линии, понякога можеш да се заблудиш. Основното нещо, за което Скорпионът трябва да се погрижи, е, че днес не трябва да съжалява за стореното.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Стрелец съветва: Днешното настроение на Стрелецът го кара да бъде твърде взискателен, въпреки че самият той ще се съгласи, може би, с определението за „малко капризен“. Това „малко“ може да бъде много досадно за околните. Ако Стрелецът е лидер, отношението му към избистрянето на главата на подчинените му ще бъде отличен стимул за тях (ако сте им сторили нещо, направете им изненада по-късно, в знак на извинение), но ако Стрелецът е генерал без армия, тогава неговата придирчивост ще бъде причина за недоразумения със семейството и приятелите, затова хороскопът призовава да се откажете от командващия тон в общуването.

 

КОЗИРОГ

Днес хороскопът за зодия Козирог съветва: В този ден Козирогът е склонен към празни разсъждения и различни видове „фикс идеи“. В реалните си действия може да бъде спрян от вътрешни страхове, надути от нищото, може да бъде измамен от илюзорни надежди и да се отдаде на празни мечти. Като цяло, днес Козирогът не е много ефективен, а виновникът е разгърналата се фантазия. Хороскопът призовава Козирога изобщо да не мечтае, но все пак да се държи в рамките на нормалното. Освен това, днес трябва внимателно да изберете събеседник за задушевни разговори, изливането на поток от съзнанието ви върху неподготвена публика не си струва, дори е рисковано.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес хороскопът за зодия Водолей съветва: Ако Водолеят беше дзен будист, то днес той със сигурност щеше да постигне просветление. В този ден той е в състояние да постигне хармония на съзерцанието, напълно изоставяйки активните действия. Да, сега най-доброто, което можете да направите за себе си и за околните, е да си починете и да кажете: нека целият свят почака! Хороскопът нашепва на Водолея: освободете съзнанието си от смущаващите мисли, оставете вятъра свободно да се разхожда в главата ви – явно трябва да се проветри. Днес трябва напълно да се отпуснете, за да се върнете към нормалния ритъм на работа. Освежени и отпочинали за следващия ден.

 

РИБИ

Днес хороскопът за зодия Риби съветва: Рибите сами няма да могат да се разпознаят: състоянието им на апатия може да бъде заменено от пристъпи на агресия или плачливост, най-простите въпроси могат да бъдат объркващи, периодите на активност могат внезапно да бъдат заменени от пристъпи на мързел. Не, Рибите не са се разболели, просто в този ден така им влияят звездите. Хороскопът не съветва Рибите да се оттеглят в себе си и да останат насаме с мислите си. Най-добре е да сте в компанията на верни приятели или любим човек.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе