Любовен хороскоп за 13.10.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 13.10.2021 сряда

Овен

Венера ви влияе да преразгледате миналото. Извлечете от него всичко, което би могло да бъде полезно за бъдещето, но не се увличайте по съжаленията и не идеализирайте някои уж хубави спомени.

 

Телец

На хоризонта има големи промени с партньора ви. Вашият любовен живот придобива по-голямо значение. Независимо дали сте необвързани или във връзка, ще можете да направите много промени, от които ще зависи бъдещото ви положение.

 

Близнаци

Ако се надявахте на страстна връзка, ще изпълните желанието си … стига да имате смелостта да се освободите от ежедневието. Това ще важи и за необвързани и за тези във връзка. За преживеете любовни моменти, трябва да сте смели и да преодолеете някои граници.

 

Рак

Ще ви бъде лесно да разследвате проблема, възникнал миналия месец. Ще имате възможност да намерите ясно решение, благодарение на вашия реализъм. Това ще има благоприятно влияние върху връзката ви.

Любовен хороскоп за 13.10.2021 сряда

Дневен хороскоп за 13.10.2021 сряда

Лъв

Дискусията относно накъде отива връзката ви ще бъде много положителна и ще ви накара да видите нещата по различен начин. Като двойка ще бъдете насочени в правилната посока и ще знаете как да действате най-добре за общото си бъдеще.

 

Дева

Страстта ще царува в сантименталното поле. Не бързайте да вземате решения, които включват дългосрочно обвързване, трябва да знаете повече за появилия се човек, преди да рискувате с увеличаване на срещите.

 

Везни

Отново се появява това ваше типично усещане, да искате да ви се възхищават. Вашата театралност ще ви бъде много полезна ако сте необвързани, но няма да сработи добре ако сте във връзка! Време е да оставите фантазията и да укрепите връзката си.

 

Скорпион

Страстта и магнетизмът, които понякога имате в любовта, не са достатъчни. Използвайте този ваш специален радар, за да разкриете чувствата и настроенията на тези, които се грижат и обичат вас. Ще разберете, че трябва да се постараете повече, ако искате да постигнете по-силна обвързаност.

Любовен хороскоп за 13.10.2021 сряда

Късметче за 13.10.2021 сряда 

Стрелец

Имате чувството, че нямате достатъчно контрол върху връзката си или посоката на любовния си живот. Не е достатъчно да продължите напред с лека ръка, има какво да научите от неочакваното предизвикателство.

 

Козирог

Бъдете уверени и не се отчайвайте от външни проявление, всичко трябва да тръгне от вас. Партито ще бъде правилното място да закачите желания от вас човек. Това е моментът да бъдете смели!

 

Водолей

Чувствате нужда да дадете най-доброто от себе си и именно чрез говорене и обмен на идеи ще можете да го направите – стига да спрете да опитвате да наложите мнението си. На нова среща, не се стеснявайте да говорите повече за себе си!

 

Риби

Романтиката може да избухне със стари или нови партньори. И няма да се притеснявате да прегърнете емоциите и да ги изживеете пълноценно! Изключителни успехи за всички необвързани Риби.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе