Дневен хороскоп за 13.10.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 13.10.2021 сряда

Овен

Дискретна атмосфера, в която все пак се нуждаете от абсолютна релаксация, за да се освободите от напрежението и трудностите на периода. Здравето е добро, но може би се нуждаете от почивка с хубава ваканция или пътуване през уикенда, за да възстановите пълното си благосъстояние. С тези мисли ви минава най-активния ден от седмицата.

 

Телец

Сравнително балансиран ден, в който само Сатурн продължава да ви причинява леко безпокойство. Ще трябва да внимавате да не вземете присърце някои провокации от семейната среда. В работата си сте активни и това ви дава увереност, че нещата ще се поправят.

 

Близнаци

Меркурий от знака на Везни ви подкрепя, подчертавайки най-добрите ви качества, които са симпатия и способността да не приемате нещата чак толкова сериозно, включително себе си. Като цяло тонуса в социалните отношения днес ще е по-нисък, нещо, което не ви е присъщо, но от утре нещата ще са отново в обичайното си русло.

 

Рак

Ако успеете да спрете да бързате, всичко ще бъде наред. Вие сте надарени със сила, която е по -голяма, отколкото си мислите, но тя е възпрепятствана от вашите съмнения, които от своя страна са неоснователни. Можете да насочите нещата в правилната посока, само внимавайте да не се разсейвате.

Дневен хороскоп за 13.10.2021 сряда

Късметче за 13.10.2021 сряда 

Лъв

Есенно небе, което подготвя много планети във ваша полза днес, предвещава успехи в социалната и светската сфера. Денят отваря вратите на много ангажиращо съчувствие, което ще ви насочи към социални и благородни каузи. Внимавайте обаче да не пренебрегнете работата си.

 

Дева

Астрологичен етап с благоприятен климат, който подчертава желанието ви  нещата да се правят добре във всяка област от живота ви. В семейството, с приятели, с колеги вашият „точен и решителен“ характер излиза на преден план в някои случаи и така разрешавате проблем на друг човек, който ще ви се отплати.

 

Везни

Прекрасен ден в любимия ви месец – въпреки че Луната обикаля в дисонантен ъгъл – заварва с щастлива душа и желание да се интересувате от всичко, което ви заобикаля. Венера в Стрелец е доброжелателна и ви дава съчувствие и алтруизъм. Слънцето също извежда най-добрите ви качества.

 

Скорпион

Средата на есента в компанията на благоприятни за вас планети. Ще се изкушите да рискувате. Късметът ви очаква много в този контекст. Погрижете се за здравето на бъбреците днес и приемайте повече течности. Трябва да преразгледате приоритетите в начина си на живот.

Дневен хороскоп за 13.10.2021 сряда

Любовен хороскоп за 13.10.2021 сряда

Стрелец

Продължете да разчитате на планетите в този красив ден през октомври, за да постигнете блестящи резултати и да си поставяте нови цели. Бъдете умерени в разходите. Ще бъдете подсилени по отношение на желанието да се забавлявате. Бягане или джогинг, колоездене или плуване: всеки спорт като хоби може да ви свърши работа точно днес.

 

Козирог

Небето ви осветява все повече и повече, и ви подготвя за значителна промяна в живота. Венера и Луната приятно оживяват деня ви, давайки ви добър вкус за нещата, остроумие, хумор и спокойствие. Ако през деня сте имали смущения заради недоразумения в семейството, то вечерната почивка ще ги изтрие.

 

Водолей

Позволете на събеседниците ви да говорят, без да ги прекъсвате. Ще се изненадате от реакциите им! Усещането за умора пречи на дейностите ви, но причината се дължи на вашето хранене в последно време. Причината може да е и недостиг на витамини.

 

Риби

Ще откриете пикантна информация за хората около вас. Бъдете дискретни и избягвайте бъдещи спорове. Вие сте в по-добра форма и ще бъдете готови да работите за желанията си, но ще имате по-малко енергия за по-фини действия. Забавете малко темпото днес.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе