Любовен хороскоп за 12.07.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 12.07.2021 понеделник

Овен

Говорите много в семейството, но в действителност не казвате нищо. Всеки се бори със собствените си проблеми и съмнения, парадирайки с бодрост, която не чувства или най-много само наполовина. Погледнете смело напред, нормално е понякога нещата да не вървят гладко.

Телец

Колко неща можете да кажете на партньора си, които все още не сте разкрили за миналото си. Вероятно сте любопитни да научите нещо и за неговото/нейното, в края на краищата, дори като двойка никога не спирате да се опознавате дълбоко и някои скелети винаги могат да изскочат от килера, когато най-малко го очаквате.

Близнаци

Вашата свобода е най-ценният актив, затова приписвате същата стойност и на свободата на партньора си. Способността за установяване на взаимоотношения с широка гледна точка развива начин на обич, способен да разбере другия и да го приеме такъв, какъвто е, без да се опитва да го промени.

Рак

С вашата слабост към допир и ласки, и мъдрото разбиране на другия, ще можете да изчистите всички облаци от любовната си връзка, възвръщайки си пълно доверие.

Лъв

Сърцето ви изпитва нужда да бъде поглезено. Въпреки репутацията си на твърди и неподправени, вие също имате емоционални нужди! Не се срамувайте да ги показвате днес, дори ако природата ви е прекалено „мачо“ при мъжете, строга, горда и сдържана при жените.

Дева

Седмицата започва с малки дрязги с роднини, но нищо сериозно. Бъдете търпеливи, тъй като по-късно спокойствието ще се установи отново в дома ви.

Везни

Посвещавате се в типичния си стил на човек, когото искате да съблазните, защото той или тя е завладял преди всичко сърцето и интимните ви усещания. Отличната планетарна конфигурация ви дава възможност да успеете и с умерен успех. Ако имате стабилна връзка и сте родени през първата декада, планирайте излет с хубави приятели.

Скорпион

Чувствата се отплащат и особено радостна атмосфера съпътства този ваш летен ден. Ако сте на почивка, със сигурност можете да споделите романтични моменти с партньора си.

Стрелец

Любимите флиртове и връзки се разгръщат в този летен ден за необвързаните Стрелци. Не липсват лични удовлетворения, но Нептун в един дисхармоничен ъгъл ви кара да искате още; гладни сте за емоции и дълбоки преживявания, нещо което, простият обмен на ефимерни връзки не ви позволява да достигнете.

Козирог

Уран с мощното си влияние над вашият еротичен заряд го прави да бъде в най-добрата си форма. Придружавайте непрекъснато избухващите страстни импулси с цялата си чувствителност: това ще накара партньора ви да ви обожава.

Водолей

Понеделникът ви отваря за много задоволителни сантиментални преживявания, особено ако все още търсите сродна душа. И вашият категорично идеалистичен дух може да се почувства удовлетворен от среща, която емоционално нахлува в душата ви.

Риби

Независимо дали имате тиха и стабилна връзка като двойка или все още не сте във връзка, която ви удовлетворява, ще имате възможност да се подобрите значително чрез динамична еволюция във вашите усещания за нещата.

Tagged ,
на горе