Любовен хороскоп за 11.07.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 11.07.2021 неделя

Овен

Започва период, в който ще знаете как да привлечете любимия човек и да го включите в играта на страстта. Може да създадете и нова връзка: в следващ период тя ще има шанс да расте и да се развива добре.

Телец

Седмицата завършва с една дисхармония в чувствата. Трябва да се опитате да възстановите изгубените позиции и да спечелите нови интимни пространства за връзката. Ще намерите начин.

Близнаци

Дори днес сърцето ще се радва на радости и моменти на интензивна страст. С обичайния си партньор ще бъдете отворени и на разположение, а в замяна ще имате неговата любов. За Близнаците сингъл, флиртът ще удари целта.

Рак

Седмицата завършва щастливите дни в компанията на вашия партньор. Всички връзки, както стари, така и нови, ще бъдат обогатени от способността ви да общувате и усещате, емоции и чувства.

Лъв

Тези, които са самотни, ще имат добри шансове за нови познанства, стига да не се затворят в кула от слонова кост. Двойките ще изживеят красив ден заедно, с отлично интелектуално и еротично разбиране.

Дева

Днес ще излъчвате сексапил. Само от вас зависи как ще го използвате. В зависимост дали сте с партньор или сте сингъл, ще имате възможност да разграничите влиянието му.

Везни

Любовният живот бе в центъра през цялата седмица, а тя ще завърши в съзвучие с намеренията на партньора ви. Наистина ще бъдете в една неделя на страст. За Везните сингъл, възможно е да има нова среща с интригуващ събеседник.

Скорпион

Днес в животът ви като двойка няма да имате удовлетворенията, които очаквате. Задайте си въпроса, не сте ли вие тези, които не присъствате много в живота на партньора ви? Неделята е чудесна за отговор на този въпрос.

Стрелец

Чувствата ще текат плавно между вас и партньора ви, желанието да сте заедно и да споделяте щастливи моменти ще ви сближи. Еротичната страна ще бъде много стимулирана. Интригуващи флиртове за необвързаните.

Козирог

Работните и семейните проблеми са се натрупали и днес не подхождате леко към любовта и ероса. С емоционалната подкрепа на партньора си, ще оставите ежедневните несигурности за гърба си.

Водолей

Дори диалогът да изглежда добре, не ще оцените близостта на човека до вас и много от вас днес ще искат да избягат далеч. Ако нещата във връзката не работят, помислете какво да правите.

Риби

Неделята с Луната във вашата стихия, ще запълни свободното ви време с отдих. Хубава книга или добър филм са достатъчни, за да заредите батериите си, но къде ще е партньорът ви? Това няма да ви притеснява толкова днес.

Tagged ,
на горе