Ето как да разберете дали е влюбен във вас (наистина)
Любов и партньорство

Ето как да разберете дали е влюбен във вас (наистина)

 

Големият въпрос! Вие сте влюбена…Не, направо сте луда по него, но не сте сигурна дали той се чувства по същия начин? Как можете да разберете дали той е влюбен във вас?

Нормално е да си зададете този въпрос и особено да искате отговор. Той е всичко, което харесвате и дори само мисълта за него ви кара да се усмихвате и да искате да бъдете с него. Няма съмнение, вие сте влюбена в него, но какво ще кажете за това какво чувства той към вас? Как можете да намерите отговор на този въпрос?

Повярвайте, има някои сигурни признаци, които да търсите.

10 знака, които доказват, че той е влюбен във вас

1. Той е малко шантав, когато е около вас.
Ако вашият човек се държи малко глупаво, когато е с вас, ако говори с вас като дете, няма съмнение: той е влюбен във вас. Влюбеният мъж няма проблем или срам, когато иска да покаже, че е уязвим и луд по жената, която обича. Той дори ще се усмихва и смее по глупав начин, когато мисли за вас или когато ви гледа как правите или казвате нещо. Ако вашият мъж се държи точно така, това означава, че се чувства напълно комфортно и добре, когато сте с него.
2. Той се интересува от вас и ви слуша.
Ако вашият човек се интересува от вас и ви слуша, той очевидно е влюбен във вас. Ако човек говори само за себе си през цялото време, всичко е ясно: той не те обича. Но ако той ви задава въпроси, за да ви опознае по-добре и внимателно изслушва отговорите ви, това означава, че ви харесва.
3. Той споделя вътрешния си Аз с вас
Ако един мъж споделя личния си живот с вас, това означава, че ви вярва. Така че, ако вашият човек го прави, той със сигурност е влюбен във вас. Мъжът не споделя личния си живот с никого и е още по-внимателен по отношение на жените. Ако той ви разкаже лични неща, поиска съвет по въпроси, които са от значение за него или дори неща, които не са толкова важни, той ви се доверява. И той ви поверява своите тайни.

4. Той ви разказва истории за миналото си
Той не се колебае да ви разкаже за живота си, преди да ви е срещнал. Неща за семейството му, любовния му живот, най-личните му истории. Той дори ви казва най-смущаващото нещо, което му се е случило в гимназията. Не сте били в миналото му и той очевидно иска да говори с вас за това, сякаш сте били. Без съмнение, този човек е влюбен в теб.

5. Той е физически близък с вас
Ако вашият човек ви докосва и е нежен и винаги намира причина да осъществи физически контакт с вас, това означава, че ви харесва. Той е щедър, когато става въпрос да ви показва обич и нежност. Очевидно е, че той напълно се е влюбил в вас и иска да ви покаже това естествено, без да прекалява. Ако той ви желае, е много ясно да се види.

6. Той обича всичко в теб
Дори когато сте с настинка и сте свити в одеялото, горите от треска и сте с червен нос и течащи очи, той все още ви обича. Той иска да се грижи за вас , когато сте болна. Той обича всичко във вас, дори когато не сте в най-добра форма.
7. Вашето щастие е важно за него
Той никога не би ви попречил да бъдете щастливи – точно обратното. Вашето щастие е важно за него и той го доказва със своите действия. Ако мечтаете да отидете на триседмично хуманитарно пътуване до Африка, той ще ви пусне и ще ви насърчи да постигнете мечтата си. Дори това да означава да сте разделени за известно време, важното е вашето щастие и той напълно ви подкрепя.

8. Иска да ви направи щастливи
Мъж, който не е влюбен във вас, няма да се интересува от вас. От друга страна, ако иска да ви направи щастливи, това променя нещата. Ако има нещо, което наистина би ви направило щастливи, той ще направи всичко необходимо, за да го постигне. Разбира се, нека бъдем и малко реалисти. Ако мечтаете да притежавате Ферари, но той не може да си позволи да ви вземе, това не означава, че той не е влюбен във вас. От друга страна, ако прави компромиси, за да ви направи щастливи, можете да приемете това като знак, че е влюбен във вас.

9. Той ви прави част от живота си на всяко ниво
Той ви прави част от живота си на всяко ниво – с други думи, иска да прекарва време с вас, когато сте само двамата. Той също така иска да се срещне с близките ви хора (семейството и приятелите) и е прекарал време с вас и тях заедно. Иска да ви запознае и с близките си хора и да прекара време с всички вас. Ако човек обича да прекарва времето си с вас, но не иска да се среща с приятелите и семейството ви и не иска да се срещате с него, той определено не е влюбен във вас.

10. Той прави планове с вас.
Това е особено важен знак. Ако прави планове с вас, това означава, че ви вижда в своето бъдеще, което означава, че е влюбен във вас. Влюбеният мъж крои планове. Човек, който не е влюбен, не го прави. Толкова е просто. Независимо дали това означава да отидете заедно на кино следващата седмица или да отидете на почивка след три месеца, той ви обича, без съмнение.
Освен тези знаци, какво друго трябва да знаете за влюбения мъж?
Това, че един мъж е влюбен във вас, не означава, че сте го спечелили. Разбира се, той ви харесва, но внимавайте да не го приемеш за „твой“. Ако мислите по този начин, той ще го почувства и няма да го хареса. Искате ли да се почувствате желани и да бъдете съблазнени от мъжа, когото обичате? Е, той се чувства по същия начин. Дори и да е влюбен във вас, той иска да почувства, че го желаете и иска да го съблазнявате.

Например, невъзможно е да помислите за връзка без интимен контакт. В отношенията има нещо повече, разбира се, но това е изключително важно за двойката, както за мъжа, така и за жената. По този въпрос имам да ви разкажа една история:

Дейвид и Лейла са женени от десет години. Те са все още млади – на трийсет години – и имат две деца. Те са влюбени и имат силна връзка. Със сигурност имат своите високи и ниски моменти, разбира се. Те бяха малко напрегнати през последните няколко дни и не можеха да говорят помежду си, без да спорят.

Една вечер Дейвид се прибира от работа и се приближава до Лейла, за да прави любов с нея. Лейла се ядосва и казва: „Какво, по дяволите? Това ли е всичко, за което мислиш!“ Това, което Лейла не разбира, е, че Дейвид е бил стресиран и претоварен по време на работа. Той е имал проблем да говори за това и за него е утешително да прави любов с жената, която обича.

Този пример е, за да потвърди правилото, че жените и мъжете не функционират по един и същи начин, дори ако са влюбени. Дейвид може да покаже своята любов и нужда от утеха чрез желание към жена си и споделяне на интимен момент с нея.
В заключение ще повторим старата истина – любовта трябва да се поддържа. Тя е като растение – трябва да го поливате и да се грижите за него, за да живее и цъфти с времето.

Какво мислите? Сигурни ли сте, че вашият мъж е влюбен във вас? Споделете вашите съмнения, сигурност и опит.

Tagged , ,
на горе