ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 – петък

Любовен хороскоп за 11.03.2022-петък: Отношенията с партньорът ви не предвещават никакви промени. Ето защо, ако всичко е наред на любовния фронт, просто се насладете на това време. Нещата не са съвсем „розови“ за тези, които имат проблеми със своята сродна душа. Днес не е най-добрият ден да променяте по някакъв начин ситуацията. 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 – петък 

СЪВЕТ за 11.03.2022 към всяка зодия 

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 11.03.2022 според зодията 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 11 март: Днес ще бъдете атакувани от безпричинна носталгия по една преждевременно приключила любов. Дори, ако сега сте доволни от сродната си душа и нямате нужда от никого или нищо друго, мелодия, картина или фраза от миналото ще ви върне няколко години назад, ще си спомните онези очи, които някога сте обичали и ще искате да се върнете в миналото… Поне не за дълго. Нещо, което ви се струва пречка, може би е изпратено от небето, за да облекчи съдбата ви.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 11 март: Освен любимият човек, по света има много други хора, които се грижат за вас. Ето защо, дори днес да избухне неразбория между вас, плавно преливаща се емоции, това не е краят на света. Първо, в крайна сметка всичко ще бъде наред така или иначе, и второ, във всеки случай няма да останете в нежелана изолация. Днес силното приятелство трябва да се превърне в основното ядро, върху което ще почива цялата структура на деня.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 11 март: Днес дамите Близнаци цъфтят и ухаят на пролетен зюмбюл! Разположението на звездите и планетите в този ден е благоприятно за това, че днес се отваряте като роза след дъжд. Мъжките близнаци също ще излъчват уникален чар, който привлича женския пол. В сръчни ръце такъв чар може да бъде изключително емоционален! Днес ще се почувствате като подмладени.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 11 март: Вашето щастие днес е във вашият любим човек. Само като го накарате да се усмихне искрено, ще можете да осъзнаете, че душата ви е лека и слънчева. За съжаление, човек ще трябва да забрави за егоизма, дори и здравословния. Всичко в полза на вашата сродна душа – поне в името на вашето собствено благополучие! Днес може много добре да станете причина за нечие щастие. Каква по-добра награда за този ден?

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 11 март: В този ден ще се сблъскате с огромно количество задължения, свързани с връзката ви с любимия човек. Въпреки това, в по-голямата си част задълженията ще са приятни и ще бъде удоволствие да ги изпълнявате. Или дори две или три. Прекарайте този ден далеч от всякакви събития, доколкото е възможно. Излизането ви ще бъде малко по-късно.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 11 март: Днес вашият любим човек няма да иска да ви разбере в намеренията и решенията ви, така че ще ви разубеждава по всякакъв начин от някакво действие, което ще бъде много важно за вас. Струва си да се вслушаме в аргументите му, но да последваме примера му – може би не. Днес можете да си позволите да не ви пука какъв вид хаос оставяте след себе си. Ще бъдете оправдани от голяма цел.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 11 март: Влюбчивостта и общителността на Везните играят само на тяхна ръка. Щом се усмихнете, в краката ви веднага се появяват мъже. Флиртувайте повече, защото в обкръжението ви скоро ще има някой, който ще спечели сърцето ви. Неочаквано за себе си ще се влюбите от пръв поглед. И лесно можете да се разделите с постоянен партньор в името на новата връзка и изпепеляваща любов. Но звездите съветват да помислите предварително и да не се хвърляте в басейна с главата напред.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 11 март: Днес трябва да защитите любимия си човек от всички неприятности и интриги, които могат да му се случат, а вероятността от такива събития е доста голяма. Вие обаче трябва да съберете смелост, така че да можете да помогнете на повече от един близък човек. Днес ви очаква неочаквана, но приятна среща. Би било полезно в името на такова нещо да се облечете по-официално.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 11 март: Днес ще ви бъде достатъчно трудно да бъдете справедливи към любимият човек. Все пак трябва да се постараете много, да бъдете такъв, в противен случай вашата пристрастност, прекомерна строгост или лоялност могат да навредят на връзката ви. Днес ще бъдете заети с проблеми от морално и етично естество. Бъдете благоразумни.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 11 март: Днес ще ви е неприятно да мислите за дадена тема, но любимият ви ще я повдига отново и отново. Единственият изход от ситуацията е да го помолите да не говори за това, поне един ден. Той трябва да разбере и да помисли за вашето състояние. Ако не, няма да бъде особено приятна и за двама ви. Днес е най-добре да се занимавате със самоусъвършенстване.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 11 март: Ако отдавна сте мечтали да имате връзка с човек от друг град или държава, днес е най-подходящият ден за това. Въпреки това, дори и да не сте сънували, на този ден вашето съгласие вероятно няма да бъде поискано. Единствено трябва само да си пожелаете късмет. Следващите часове трябва да се превърнат в златна рамка за вашите изключителни качества.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 11 март: Днес не трябва да правите всичко в последния момент, защото подобни действия могат да доведат до доста неприятни събития, които могат да имат нежелан ефект върху отношенията ви с любимия човек. Опитайте се да бъдете поне малко по-внимателни. Днес победата над трудностите ще ви бъде дадена толкова лесно.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе