ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 – петък

Дневен хороскоп за 11.03.2022-петък: Днес звездите от хороскопа призовават за максимален консерватизъм – другите няма да оценят новите проекти и инициативи. По-добре е да работите в режим „бавно, но сигурно“. Преговорите могат да бъдат успешни, само ако не е нужно да постигате нещо в тях. Денят е идеален за време с любимия човек – в този случай звездите обещават да изпълнят връзката ви с топли чувства.

ОВЕН

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен, 11 март: Благодарение на мечтите, вие успяхте да хвърлите нов поглед върху проблемите, които се опитвате да разрешите напоследък. Но дали да използвате този нов подход на практика или не, зависи от вас. Явно чувствате, че не сте готови да продължите напред, особено ако нямате нищо в ръцете си, освен информация, получена от собственото ви подсъзнание по време на сън. Това е нормално – не трябва да правите нищо, докато не сте сигурни, че това е правилно. Не винаги е необходимо да следвате подканите на подсъзнанието.

ТЕЛЕЦ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец, 11 март: Ако напоследък ви се е налагало да влизате в конфликт с началниците или родителите си, то днес ще почувствате, че примирието е близо. Един разговор може да изясни нещата между вас и да ви помогне да видите нещата в нова светлина. Като си сътрудничите с тези хора, вие ще можете да разберете как да постигнете целите си, защото техните стремежи, ако не същите като вашите, са много близки до тях. Опитвали ли сте някога да попитате тези хора към какво се стремят?

БЛИЗНАЦИ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 11 март: Умереността и постоянството са най-добрият подход към живота. Това важи за всичко – от вземане на душ до шофиране на кола. Не бързайте, особено ако шофирате! Шофирането не е състезание, така че не подражавайте на агресивните шофьори. Ако някой ви засече, пребройте до десет и продължете внимателно. Има много неща около вас, които си струва да се оценят, защо да бързате стремглаво? Наслаждавайте се на живота!

РАК

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак, 11 март: В животът ви започва етап, когато интуицията надделява над всяка логика. Всеки план, който е внимателно съставен на хартия, може да ви се стори грешен и тогава какво да правите? Няма лесни отговори на този въпрос. Опитайте се да обмислите всяко решение, преди да го вземете. Не действайте прибързано, когато сте толкова колебливи. В противен случай постоянно ще се колебаете от една страна на друга, като решавате нещо и след това ще променяте решението си. Изчакайте, докато ситуацията се изясни.

ЛЪВ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 11 март: Новите начала не са непременно белязани от церемонии по откриване. Всичко, което е необходимо, за да тръгнете в нова посока или най-накрая да започнете страничен проект, сте вие! Спрете да чакате зелената светлина – тя никога няма да светне. В момента трябва да продължите напред сами, дори и да нямате подкрепата или средствата, които сте очаквали. Скоро всичко ще си дойде на мястото. Дотогава се захващайте за работа!

ДЕВА

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева, 11 март: Имате ли много странни сънища напоследък? Не се страхувайте – това не е предупреждение за това какво ви очаква в бъдеще, а само видения, генерирани от вашето подсъзнание. Когато се събудите, те изчезват и е по-добре да забравите за тях. Обсебването на образите, които се раждат в спящия мозък, е просто начин да се отпуснете от задълженията си. Върнете се към реалния живот и правете това, което наистина има значение.

ВЕЗНИ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни, 11 март: Тази сутрин ще имате богат избор как да прекарате този ден. От вас зависи: искате ли да е светъл и активен или тих и спокоен? Слушайте интуицията си и избирайте въз основа на нея. Не бива да търсите извинения за избора на най-лесния и прост вариант, ако наистина искате. Въпреки това, каквото и да решите, придържайте се към своя избор. Правете това, което сте планирали и не гледайте постоянно часовника – това само ще отвлича вниманието ви.

СКОРПИОН

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 11 март: Пазете се от неочаквани препятствия. Някой жадува за внимание и няма да се спре пред нищо, за да го получи. Въпреки това, вие сте достатъчно умни, за да знаете къде най-добре да насочите енергията си. Съсредоточете се върху собствените си приоритети и не променяйте плановете си за нуждите и желанията на някой друг. Фактът, че даден човек е направил грешка, не означава, че трябва да платите за това. Поставете себе си на първо място, независимо какво се случва около вас.

СТРЕЛЕЦ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 11 март: Днес ще бъдете още по-мотивирани да общувате, така че не се колебайте да говорите с всички, които срещнете, дори с непознати! Можете да говорите за всичко – от последните новини до това, дали обувките ви пасват на тоалета като цяло. Често се случва колкото по-странна е първата забележка, толкова по-интересен е целият последващ разговор. Дори и да изглежда, че не сте в най-добрата форма в момента, удоволствието от общуването с другите ще бъде огромно!

КОЗИРОГ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 11 март: Днес можете да постигнете много с думи, така че използвайте красноречието си максимално. Искали ли сте някога да се сближите с някого? Напишете бележка на този човек и я засадете, докато никой не вижда. Или изпратете имейл с вашето намерение. Каквото и да напишете няма да остане незабелязано и ще покаже на адресата колко се различавате от другите хора. Вашите усилия и творчество ще ласкаят обекта на вашето внимание повече от всякакви други думи и дела.

ВОДОЛЕЙ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 11 март: Преоценете методите си за решаване на проблеми, особено ако смятате, че е най-добре просто да мълчите и да не реагирате. Ако игнорирате или избягвате някого, няма да си направите нищо добро. В крайна сметка как ще изясните нещата, ако не искате да говорите за това, което се случва? Дръжте се като възрастен и говорете за ситуацията. Бъдете открити и честни. Това ще ви помогне да намерите решение на проблема.

РИБИ

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11.03.2022 - петък
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби, 11 март: Най-сигурният начин да научите нещо е да се учите от грешките на другите. И днес ще имате много възможности за това. Някой непрекъснато ще говори без да мисли и резултатът ще ви покаже как да избегнете повтарянето на тази грешка. Просто гледайте и правете обратното. Действията на тези хора не им помагат да намерят нови приятели и съюзници, така че се опитайте да стоите далеч от тях.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе