Любовен хороскоп за 11 март: Доста щастлив ден за влюбените зодии

Любовен хороскоп за 11 март
Астрология

Любовен хороскоп за 11 март: Доста щастлив ден за влюбените зодии

Овен

Днес ви спори много красноречието, затова трябва да се възползвате. Можете да завладеете ума на обекта на вашето желание  с минимални усилия. Тези Овни, които са във връзка, обаче е добре да внимават и да са нащрек, защото има опасност да бъдат изненадани от дребно недоразумение с половинката. Като цяло денят е благоприятен в любовната сфера и може да проявите смелост.

Телец

Звездите съветват Телеца да отложи романтиката за вечерта: това е най-подходящо време за любовни трепети днес. Вечерната среща обещава мистерия, приятна изненада и много страст. Променливото настроение на партньора, обаче, може да развали идилията, особено ако е изнервен от служебни проблеми.

Близнаци

Днес звездите съветват Близнаците да се откажат от смело любовно приключение, защото успехът му е под въпрос. Вместо очаквания магически ефект, можете да създадете ненужна суета, да изпитате разочарование и само да се стресирате излишно. Има голям шанс да направите грешен ход. Отложете за утре.

Рак

Любовни капани дебнат Раците днес. Колкото по-голямо разстояние ги разделя от любимия човек, толкова повече ще го идеализират. Звездите алармират за дребни и досадни грешки, предизвикани от недоверие. Бъдете внимателни. За някои Раци има голям шанс и да осъзнаят, че са влюбени в човек от близкото си обкръжение.

Лъв

Днес влюбеният Лъв/Лъвица трябва да започне деня си с обаждане до любимия/та. Сутринта ще е успешна за внасяне на повече хармония във връзката. Вечерта също е благодатна, особено ако заложите на романтична вечеря – ще донесе много положителни емоции на вас и половинката.

Дева

Днес са възможни спорове и кавги с любимия човек, предизвикани от интриги и провокации от трета страна. За тези Деви, които си търсят партньор, времето е страхотно да направят първата стъпка към някого, когото отдавна харесват.

Везни ‌‌

Днес Везните са в романтично, мечтателно настроение и са в състояние да реализират всеки изкусителен план. Ключовата дума за деня е действие. Не се отказвайте, имате всички шансове за победа, каквото и да влагате в това понятие.

Скорпион

Днес влюбените Скорпиони е опасно да разчитат на собствените си инстинкти и добре да премислят всички чувства, навици и любовни идеали. Ако сте получили добър съвет от приятели или близки, не е лошо да се вслушате в него. Вечерта е време за изкушения, може да се впуснете в романтично приключение.

Стрелец

Днес за влюбения Стрелец всичко се нарежда отлично, но вечерта може да разклати увереността в щастието. Не вярвайте сляпо на този, на когото тайно симпатизирате. Може би има скрита причина да ви омайва.

Козирог

Сутринта и ранния следобед Козирозите трябва да поддържат неутралния тон, всеки друг стил на общуване ще е неподходящ. Вечерта изкушението да организирате романтична вечер е голямо, но звездите ви съветват да помислите два пъти, защото се очертават дребни пречки, които да развалят идиличната картина. Поне бъдете подготвени за тях, за да ги неутрализирате.

Водолей

Днес Водолеят ще се изкуши да направи нов ход в любовна игра – например, да зарадва половинката с подарък, като израз на неговата страст. Звездите обаче предупреждават, че резултатът от инициативата е съмнителен. Даже и ако сте обмислили всичко до най-малките подробности, нещата могат да се объркат.

Риба

Днес Рибите трябва да удвоят благоразумието си в любовните афери. Изкушението да се поддадете на опасен импулс е голямо. Не го правете. Всеки хазартен ход може да се обърне срещу вас. Не бива да обръщате внимание и на провокации от съперници.

Ако желаете и още интересна информация за това какво да очаквате на 11.03.2021 г., вижте своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца.

Tagged , ,
на горе