4-те зодии, които най-трудно казват „Обичам те“

4-те зодии, които най-трудно казват "Обичам те"
Астрология

4-те зодии, които най-трудно казват „Обичам те“

„Обичам те“ – три малки думи, едно голямо чувство. Докато произнасянето им е най-лесното нещо за някои от зодиите, други се затрудняват да го кажат. Някои хора просто не могат да се изправят пред емоциите си. Те прибират чувствата си дълбоко в сърцата си, за да избегнат емоционално нараняване по всички възможни начини.

Виждате ли, изразяването на чувствата ви означава, че трябва да имате силата да се изправите и да приемете отхвърлянето, предателството и болката. Но тези, които се страхуват да не бъдат уязвими, предпочитат да държат своите любовни емоции скрити. И така, чудите ли се дали сте един от тях? Астрологията може лесно да определи нечия личност въз основа на дванадесетте зодиакални знака.

Следователно този списък със зодиакални знаци, на които им е трудно да кажат „обичам те“, със сигурност ще ви помогне. Интересно е, че в по-голямата си част животът ни донякъде се управлява от похотта. Независимо дали похотта ни води на всички погрешни места, или дали ни отвежда до върховното удоволствие, има много малко от нас, които се движим през живота, без да се поддадем на нейната сила.

Но за зодиакалните знаци, които най-много си падат по похотта, астрологията има начин да ги разкрие, независимо дали чрез добре подреден хороскоп или чрез техните желания и огромен апетит за интимност.

Понякога се гордеем, че сме най-натовареният човек в стаята, докато има други моменти в живота ни, когато гледаме през носа си към слабостта, която похотта създава в нас. Ние, които жадуваме, знаем точно какво ни кара да вървим, както и какво има силата да ни направи дрибъл идиоти… колкото повече дрибъл, толкова по-добре, изглежда.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

5 неща, които една истинска дама никога не прави

10 тънкости на отслабването след 40

 

4-те зодии, които най-трудно казват „Обичам те“

1.Близнаци

обичам те
4-те зодии, които най-трудно казват „Обичам те“

Първите в астрологичния списък, които най-трудно казват „Обичам те“, са Близнаците. Те трябва да направят връзката интересна, а не класическа. За да се нарече връзката стабилна, те наистина трябва да срещнат специален партньор. Това не означава, че няма да останат в дълга връзка, но докато не са сигурни, че няма да променят решението си, няма да кажат „Обичам те“. Ако го казват случайно, това означава, че наистина го мислят.

2.Зодия дева

обичам те
4-те зодии, които най-трудно казват „Обичам те“

Девите са също толкова твърди, почти като Близнаците, на думите „Обичам те“. Те непрекъснато ще анализират връзката и човека, с когото са, и ще искат да се уверят, че всичко е наред, че връзката е стабилна, преди да ви кажат, че ви обичат. Този перфекционизъм на Девите често се основава на страх и загриженост, че могат да бъдат изоставени. След като се изправят пред този страх, те стават идеални партньори.

3.Козирог

обичам те
4-те зодии, които най-трудно казват „Обичам те“

Като земен знак, Козирозите са практични и целенасочени. Те не се втурват в любовта, а се сближават с партньора си стъпка по стъпка, за да се уверят, че връзката задоволява практическите им усещания. Нищо чудно, че Козирогът напуска връзка, преди да ви е казал, че ви обича, дори и да ви обича. Ако не се вписвате в неговия рационален свят, той няма да ви затрупа с нежни думи.

Не вярват лесно в любовта, особено когато са се борили толкова много с доверието и лоялността. Склонни са да поставят същите професионални граници в личния си живот, което създава проблеми между тях и техния партньор. Не искат другите да знаят колко са уязвими, като изразяват чувствата си. Трудно им е да казват ,,Обичам те“.

4.Везни

обичам те
4-те зодии, които най-трудно казват „Обичам те“

Въпреки че са нерешителни по природа, когато наистина се влюбят, няма второ предположение, че са готови и това е.

Везните обаче ще усетят тези три малки големи думи много по-рано, отколкото ще се осмелят да ги изрекат на глас. Те искат да се уверят, че другият човек се чувства същото.

Междувременно ще използват изречения, които означават „Обичам те“: „Изпрати ми съобщение, за да знам, че си се прибрала безопасно“. „Гладен ли си?“, „Спа ли достатъчно снощи?“

Tagged ,
на горе