любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 25.09.2021 събота

Овен

Зад донякъде грубия и прибързан темперамент криете дълбоко чувствителна и страстна душа. Тези, които се целят в сърцето ви, са го разбрали добре: дръжте вратите на способността си да се влюбите отворени.

Телец

Не пропускайте този момент на особено разбиране на сетивата и тялото с любимия човек. Звездите безсрамно ви предпочитат, особено от гледна точка на свободата на еротичното изразяване. Не се плашете и не се сдържайте!

Близнаци

Опитайте се да смекчите нагласите си на герои и детските си нагласи, за да разкриете интелигентната и зрялата страна на характера си. Няма да съжалявате. Изслушването на нуждите на другите е най-добрият начин да покажете истинска привързаност. Експлозия от ерос и горещи нощи за необвързани, търсещи вълнение и нова страст.

Рак

ЛИбидото ви вдига нивото на чувствата ви и ви кара да „летите“, както ви харесва, независимо дали сте в постоянна връзка или мимолетна връзка. Има изгледи за единични флиртове, които са ефимерни, но силно удовлетворяващи егото.

Лъв

Меркурий, Марс и Слънцето, и трите в щастлив аспект с вашия знак, създават момент на магическо споделяне и дори еротично удовлетворение в двойката. Препоръчително е да се посветите с вашата любов на дейности, които задоволяват ума и духа, извън спорта и физическата активност.

Дева

Венера отваря сърцето ви, за да преживеете пълноценно сантиментални преживявания. И като двойка, и като сингъл можете да разчитате на съблазнителна сила, която може да ви въвлече в грандиозни страстни преживявания.

Везни

Наслаждавате се на момент на забележително емоционално сливане с човека, който е до вас сега. Знаете как да оцените тази фаза, за да разберете валидността на вашата любовна връзка. Експлозивна фаза на ерос за тези, които са срещнали нов човек.

Скорпион

Не придавайте тежест на капризите на човека до вас, някои фактори може да са му причинили временно лошо настроение, което обаче изчезва, когато се намесите вие. Удивителни успехи за всички необвързани, търсещи приключения или дори бърз флирт.

Стрелец

Магическа алхимия на разбиране в любовта! Ето този, даден ви от всички небесни тела, които са готови да ви се усмихнат, особено ако наскоро сте започнали връзка. Само от вас зависи да демонстрирате отдадеността и емоционалните умения, на които сте способни! Щедростта, която проявявате, завладява най-неподправените самотни сърца.

Козирог

Наистина пътувайте в унисон с човека, който сте избрали за спътник (или спътница) в живота си. Плутон, в силна връзка във вашия знак, ви дава специален ден за любов. Ще бъдете непринудени и дори елегантно иронични, както в сериозните връзки, така и в случайните, които съдбата ще ви представи.

Водолей

Някои леки разногласия не помагат за разбирането във вашата двойка. Венера днес не ви дава чувствителността, необходима, за да разберете напълно човека до вас. За щастие по-късно през сетивата и страстните усещания, някои добри моменти ще се възвърнат. Ерос днес няма да вземе емоционално участие за сингъл Водолеите, търсещи приключения.

Риби

Много силен и ангажиращ ерос, който да доминира в любовния ви живот: независимо дали сте в стабилна двойка или сте в търсене на партньор(ка). Магическият Уран е на ваша страна и насърчава жизнеността и взаимната хармония. Луната също сътрудничи, като не ви позволява да пропуснете нищо от това, от което се нуждае вашата любов.

Tagged , , , , , ,
на горе