Любовен хороскоп за 09.07.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 09.07.2021 петък

Овен

Странен е днес любовния хороскоп на Овена. Очаква го ангажираност и сериозни истории, които обаче ще са далеч от романтичен филм. Останете у дома с партньора си, тази вечер, готвенето вкъщи, ще е по-забавно отколкото атмосферата навън.

Телец

Непредсказуеми, но щастливи. Няма как да не чуете сирената на партньора си … вероятно дезориентирана от внезапната ви промяна в целите и стила. За Телеца сингъл, готви се нова любов, но внимавайте, тя идва с допълнителното приключение.

Близнаци

Оставете любовта засега там където е, вклинен в семейни привързаности и в най-сладките спомени от миналото. Обичате да имате весел и неангажиран социален живот, като държите наблизо партньора си, и този ден ще е точно такъв.

Рак

Оптимален ден за любовни игри, от наистина изненадващо любовно признание, до любовно приятелство, което дава все по-смели сигнали за трансформация. Сключен мир между роднини, където най-накрая добрите чувства триумфират над злобата и неоправданата завист

Лъв

Стремеж към притежание и това не е нищо ново, факт е, че днес вие търсите това поради несигурност, точно вие, толкова мощен и кралски знак! Неясни връзки с приятели, през деня си подавате ръка приятелски в чата, но вечертa ще има разногласия… вече не понасяте никого, дори себе си!

Дева

Влюбени не само в любовта, но и в живота, природата и всички красиви неща, които днес ще можете да видите, да се насладите, да създадете. Красиви приятелства на хоризонта и пътуване със сантиментален произход вече ви очакват.

Везни

Завладяването е вашата специалност, харесвате се на хората, защото сте весели, приятни, красиви, но странно интересът към вас спада и нищо не може да се направи по въпроса! Единствен изход е нереалната еротична игра и експериментите в леглото. Днес те ще проработят.

Скорпион

Ако сте на път да приключите една любовна история, това не е поради несъвместимост на характера или скуката, но вероятно на балкона на сърцето ви се е появил някой друг, на чийто чар просто не можете да устоите. Разпилян ден между стари и нови партньори, необикновени спомени, едно лутане в неизвестното колко дълго ще продължи.

Стрелец

Конфронтация с партньора, но без да се стига до битка. Вярно е, че на някои фронтове се стремите към различни цели, но с малко толерантност и взаимно разбирателство можете да намерите споразумение. Важно е да не бъдете погълнати от работата. Петък е, двойката изисква своето пространство и известно време, което да прекарвате заедно.

Козирог

Денят е насочен изцяло към любовта. Може да има ново влюбване, някъде един положителен тест за бременност, предложение за пътуване за двама – надалеч и сами. Дръжте телефона си близо днес, защото там ще дойдат съобщенията.

Водолей

Има някаква възможност за флирт или ново приятелство, което ще ви се понрави. Това ще важи особено за Водолеите, които имат партньор, но нещо накуцва там или има пауза в отношенията.

Риби

Романтични разходки на лунна светлина, може би под ръка с приятел … и тогава кой знае … от приятелството до любовта стъпката е толкова кратка! За тези, които са във връзка, ще има недоразумение с партньора; първо ще има много съобщения за изясняване на нещата, след това, вричане в неразрушима любов.

Tagged ,
на горе