Любовен хороскоп за 05.07.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 05.07.2021 понеделник

Овен

Този ден може да бъде много страстен за овните, тъй като ще почувствате тръпката в тялото си, докато докосвате устните на партньора си. За тези родени в първата декада на месеца звездите са подготвили хиляда изкушения, но като цяло отношенията между двойките изглеждат много стабилни.

Телец

Незабравими ще бъдат днес любовните преживявания на Телеца! Денят и нощта съдържат най-благоприятните астрални влияния, за да ви предоставят чувствено изоставяне в обятията на тези, които са готови да ви поглезят с любов. Тази вечер бихте могли да превърнете дома си в мини кино с любимия човек.

Близнаци

Най-чувствителните Близнаци днес няма да могат да устоят на желанието, вдъхновено от срещата, с някой насочил поглед към тях. Ще бъдете задвижени от емоционално вълнение, която ще ви накара да се чувствате в циклон на сетивата. Това усещане може да ви донесе умора през вечерта, така че изберете един забавен филм, за да си върнете усмивката.

Рак

Много разнообразие е приготвило небето днес за раците. Партньор, който ще ги посвети в еротични игри; любов отиваща към края си; неясни желания. Сантименталните вдъхновения ви карат да изпуснете от поглед целта на новото любовно завоевание, а това може да е грешка.

Лъв

Ще бъдете увлечени от въображението и с вашата креативност ще можете да изживеете моменти на голяма сексуална страст с партньора си. Родените през втората декада на месеца е възможно да срещнат една любов, която ще продължи доста дълго време.

Дева

Ден, посветен на приключения, еротични игри, любовни бягства: накратко, ден в един опит да изживеете нови връзки и нови удовлетворения. Нека всичко обаче да остане през деня, защото вечерта звездите не предвиждат големи новини и ви съветват да слушате малко повече тялото си. Ако сте особено уморени, безполезно е да продължавате с приключенията.

Везни

Днес е най-подходящият ден от седмицата да възвърнете сексуалното разбирателство с партньора си е да спрете обичайния начин на секс, опитайте се да промените някои от навиците си. Вечерта, може да излезе и навън, ще ви се отрази добре на връзката.

Скорпион

На този ден за вас може да се роди история с вълнуващи еротични последици. Следователно внимавайте да не пропуснете възможността. Вечерта усилията ви за подобряване на атмосферата с партньора ще бъдат високо оценени и дори звездите ще ви подкрепят безусловно.

Стрелец

Днес някои проблеми, свързани с работата, могат да отнемат от радостите в секса и да ви направят временно недостъпни за партньора си. Вечерта обаче ще се почувствате в настроение за мечти, лукс и блясък. Дори да е така, по-скоро не излизайте, може да се разочаровате.

Козирог

Сексът ще бъде приятен, възнаграждаващ и много ангажиращ. Новите срещи, флиртове и връзки ще бъдат в посока на вашите интереси. Тази вечер се насладете на вкуса на целувката и на убедителната лекота на ласките. Не изпускайте това благоприятно разположение на звездите.

Водолей

Звездите ще ви донесат малко повече грубост днес, което ще увеличи желанието на партньора ви и ще имате еротично страстен ден. Към края на дена може вече да сте по-сковани и нещата, които ще казвате, може да досадят на партньора ви.

Риби

Трудностите във връзката могат да ви попречат на естественото преминаване към моментите на интимност с партньора ви. Съвет: не насилвайте нещата и продължете спокойно. Вечерта дори може да почувствате страхотен еротичен заряд.

Tagged , ,
на горе