Последни модни тенденции за лято 2021

Последни модни тенденции за лято 2021
Мода

Последни модни тенденции за лято 2021

 

От колекциите пролет-лято 2021, остана само лятото. Ако сте пропуснали да разберете какво ще е актуално през оставащите два горещи летни месеца, то следващите редове са за вас.

За официалните събития през летните вечери, сатенът е отново на мода. Това е същинската новост в модните тенденции оставаща в играта и за лято 2021. Дизайнерите намериха най-мекото и устояващо на летните жеги облекло, което ще ви позволи да блеснете и в среда натоварена с интригантски настроени погледи.

Дизайнерите намериха рецептата за лятото, много преди слънцето да се разгорещи напълно. Жилетки, горнища, тениски без ръкави са хитът на сезона, така че пригответе се да разголите раменете си, но по много елегантен начин.

Разкроеното (cut-out) облекло е това, което покрива дамското тяло за лятото. Това е форма на украса за дълги и мини рокли – но не само – която стилистите добавят към своите творения, за да направят жените да изгледат по-чувствени, елегантни и свободни. И няма по-добър сезон от лятото, който да покаже тези облекла. Независимо дали „изрезките” са на корема, на гърба или на раменете, те създават изненадващ ефект. Затова са много популярни, особено при кино звезди и модели, които обичат да ги демонстрират на червения килим.

Така както има картини, които се отличават със своята уникалност в дадена изложба, така има и облекло, което се откроява в дадения сезон. Това лято, честта се пада на розовата риза. Тя ще бъде един от задължителните елементи, които трябва да имате в гардероба си през лятото. Пусната на модния подиум по-рано, тя е звездата на лято 2021. Дълга и координирана с панталоните, широка и разкопчана, с кройка шемизета. Тенденцията е да се избягва едноцветие, но да се рискува със цветови ситуации чрез опозиция.

Ако вече сте се разхождали по плажните алеи в големите курорти, няма как да не сте забелязали екстравагантните къси панталони. Къси до много къси. Ако ви предстои пътуване към морето, нямате избор, освен да приготвите един-два нови модели в куфара.

Дамите не могат без аксесоарите си за облеклото. След няколко поредни лета, в които дамските чанти бяха мини, сега те са във вариант XXL. Подходящи да съдържат всичко необходимо, че дори и повече – тъкмо в стила на дамите.

Една година затворени вкъщи и сякаш дамите забравиха високите токчета. Това лято, всичко е ниско, плоско, или само като отглас – много ниски токчета. Удобството е това, което ще има значение. Безспорно еспадрилите отговарят на това мото. Те се утвърдиха като модни летни обувки защото предлагат шикозни и неглиже решения във всички възможно версии.

Tagged ,
на горе