как знаците на зодиака разпознават сродната си душа
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък

Любовен хороскоп за 04.03.2022-петък: Днешният ден не е особено подходящ за вършене на рутинни неща. Най-добре се заемете с творчество и любов, където спонтанността и ярката сила на емоциите могат да бъдат добре дошли. В любовните отношения ще има спонтанност и оригиналност. Всичко ново и непознато ще ви привлича.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък 

СЪВЕТ за 04.03.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 4 март: Не позволявайте на никой, да ви налага забрани. Спокойно можете да вярвате, че в някои ситуации постъпвате по-разумно от другите като цяло, дори и от любимия човек, в частност. Все пак, би било полезно, ако имате разум да не показвате превъзходството си твърде често и настоятелно.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 4 март: Днес на любимата ви сродна душа няма да й бъде лесно да преглътне някаква неволна обида, иронична шега или саркастична забележка, на които вие не придавате никакво значение. Това, обаче, ще нарани много вашата мила половинка и ще ви накара да мислите за много, и най-вече не за най-приятното.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 4 март: На този ден вашият любим човек ви изповядва в някои свои гледни точки по конкретен проблем. Проблем, за който преди това е премълчал по някаква причина, което е възможно да създаде неочакван проблем в общуването и взаимното разбирателство. От друга страна, той/тя все пак ще ви признае, че също не е споделил/а за много неща.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♋  Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 4 март: Днес финансите на Рака могат да пеят толкова сърцераздирателни романси, че тяхното ехо ще се усеща във всеки разговор, който мислите да проведете с членове на семейството. Уви, това може да е изпълнено със сериозни разминавания в мненията им. Може би, вместо да говорите напразно, помислете как да решите проблема с парите? Между другото, имате шанс да измислите нещо, което си заслужава и за двама ви, което никак не е лошо, като идея.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 4 март: Днес ще имате крайно нетипично за вас, нетолерантно настроение. Ще изпитвате желание, да мърморите по всички, да измисляте иронични шеги, да се смеете на нещо, което изобщо не е смешно… Ако вашият любим човек има чувство за хумор, днес може да му завидите. Ако не, можем само да му съчувстваме. А, в същото време – излезте незабавно от това състояние.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 4 март: Днес вашата подкрепа ще бъде крайно необходима и много полезна за любимият ви човек. Веднага щом чуете или получите негова молба за помощ – откликнете. Не го карайте дълго да ви чака. Помислете само, подадената ръка в нужда – ще бъде приета с благодарност.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 4 март: Не прекрачвайте някаква граница днес във връзката и отношенията с любимия човек. Днес влиянието на небесните тела е доста силно. Да, а вашата половинка го вижда и усеща перфектно. Времето за такова развитие на отношенията все-още не е дошло, бъдете търпеливи. Наистина няма дълго да чакате.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 4 март: Днес няма да имате повод за притеснения, а напротив, това което вашата сродна душа ще ви каже е прекрасно. Не се изкушавайте да търсите „под вола теле“. Вашият партньор ще ви каже точно това, което мисли: нито дума по-малко, нито мисъл повече. И все-пак, ако изведнъж откриете таен смисъл в казаното, добре, имате богато въображение.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♐ Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 4 март: Днес на любимият ви човек няма да му е лесно да ви угоди, защото ще бъдете доста капризни и взискателни в желанията си. Може би не трябва да злоупотребявате с неговата щедрост, търпение и желание да ви помогне? Рано или късно, тези качества може да се изчерпат.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♑ Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 4 март: Днес ще имате чувството, че никой не ви разбира чувствата. Вашият любим човек ще полага огромни усилия, за да ви докаже, че това чувство е лъжливо. Но нито вие, нито той ще си признавате настроенията си, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не трябва да криете настроенията си, особено ако влияят на моделът ви на поведение?

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♒ Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 4 март: Музиката на любовта ще ви привлича силно днес. Първата песен, която чуете днес, ще ви разкаже всичко за това как ще се развият отношенията ви през следващата седмица. Ако обаче песента не ви харесва, винаги можете да се преструвате, че не сте я чули или не сте я чули напълно. Изберете друга, с точните думи в текста.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 04.03.2022-петък
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 4 март: Днес ще бъдете много притеснени за любимият ви човек и ще усетите всичко, което той преживява във връзка с вас, и въобще, с този свят. Трябва да се доверите на чувствата и усещанията си и да действате в пълно съответствие с тях. Въпреки това, не си струва да се фокусирате твърде много върху това. Останете оптимисти.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе