лъв-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

ЛЪВ-хороскоп за август 2023

Лъв-хороскоп за август 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Лъв? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Лъв-хороскоп за август включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за август 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за август 2023

Лъв-хороскоп за август 2023: обща прогноза

Лъв-хороскоп за август 2023

Лъв-хороскоп за август: Този август ще бъде доста интересен за вас. Настроението ви ще бъде променливо, здравословното състояние ще бъде добро и като цяло всичко ще се развива доста динамично. Ако е възможно, бъдете като наблюдател, останете сами със себе си, погрижете се за здравето си. Подкрепете тялото си с естествени витамини и подходящи ястия. Правете само това, което ободрява, радва, поражда положителни емоции и вдъхновява. Следвайте желанията си. Обръщайте малко по-малко внимание на поведението на другите хора, не им правете излишни коментари.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Всичко е наред!“

Лъв-хороскоп за август 2023: здравен хороскоп

Лъв-хороскоп за август: За да сведете до минимум негативните космически влияния, спазвайте строг режим на труд и почивка, хранете се редовно и пълноценно. Не забравяйте, че вашето здраве и благополучие пряко зависят от състоянието на ума. Постоянната тъга и меланхолия могат да повлияят на здравето ви. При всякакви обстоятелства поддържайте добро настроение и оптимизъм, боравейки си с чувство за хумор и доза оптимизъм.

Дефицитът на витамини А, Е и група В може да повлияе не само на психологическото състояние, но и на кожата на лицето, така че се грижите за нея ежедневно, пийте повече чиста вода.

Лъв-хороскоп за август 2023: любов и взаимоотношения 

месечен хороскоп лъв

Лъв: През този месец бурните страсти и силно емоционалните и физически преживявания ще останат в миналото. Това се дължи на влиянието на планетата на любовта Венера, която се движи ретроградно в знака Лъв – мястото на вашето Слънце.

В настоящата звездна ситуация е разумно да се отдръпнете и да насочите вниманието и към себе си. Веднага щом постигнете това, всичко ще започне да се променя, а личният ви живот ще влезе в спокоен ритъм, защото ще направите важно откритие за себе си: колкото повече се цените и уважавате, толкова по-интересни сте за другите.

Лъв-хороскоп за август 2023: финансов и работен хороскоп  

Лъв: Не вземайте твърде сериозно въпросите касаещи вашата кариера. Използвайте времето, за да се заредите с енергия. Колкото по-малко работа има, толкова по-добре за вас. Намалете деловите контакти до минимум – те няма да донесат нищо друго освен промяна в настроението. Посветете цялото си свободно време на творчество, четене на добри книги и гледане на полезни филми. Така ще имате възможност да преоткриете себе си.

По отношение на парите не правете резки движения, не се суетете и не се тревожете твърде много за утрешния ден.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Съмърсет Моъм: „Всеки от нас е част от този свят. Всеки е затворен в медна кула и може да комуникира със своите събратя само чрез знаци. Но знаците не са еднакви за всички и затова значението им е неясно и неправилно. Ние отчаяно се стремим да споделим с другите съкровищата на сърцето си, но те не знаят как да ги приемат и затова се скитаме през живота, рамо до рамо с нашите приятели. Ние сме като хора, които живеят в чужда страна, почти не знаят нейния език; те искат да изразят много красиви, дълбоки мисли, но са обречени да произнасят само определени думи или фрази.

Лъв-хороскоп за август 2023: Таро-прогноза

Всички дела през този месец ще бъдат повлияни от картата Осем чаши. Ще насърчи вътрешни промени и сбогуване с това, което е престанало да устройва и пречи на прогреса. Ще чувствате голямо желание да се отървете от старото и да запълните празнотата с нещо ново. Дойде време да се освободите от емоционалните връзки, да спечелите независимост и да направите избор в полза на духовното съвършенство. Друга карта предвещава, че в един лунен месец нещо ще се промени в живота. Това може да е дълго пътуване или смяна на местоживеене.

Лъв-хороскоп за август 2023: астрологичен съвет 

ЛЪВ-хороскоп за август 2023

Лъв: Звездите ви съветват да не сте твърде нетърпеливи в желанието си да постигнете резултати възможно най-скоро. Не тичайте пред локомотива и не оставяйте нетърпението да изпреварва мисълта. Спрете и обмислете текущите си намерения. Ако следвате този съвет, вашите действия ще донесат успех. Междувременно си почивайте, размишлявайте, медитирайте. Привидното спиране в бизнеса не е поражение, а необходима почивка преди решителен пробив към победата. Бъдещето щастие идва при онези, които знаят как да се наслаждават на настоящето.

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за август 2023

РАК-хороскоп за август 2023

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за август 2023 Зодии и интериорен дизайн

Tagged , , ,
на горе