Късметлийски период: м. Март ще донесе изобилие от щастие на 4 зодии

Късметлийски период: м. Март ще донесе изобилие от щастие на 4 зодии
Астрология

Късметлийски период: м. Март ще донесе изобилие от щастие на 4 зодии

Късметлийски период през месец Март започна за 4 зодии. Астролозите прогнозират, че те ще усетят невероятен успех , напредък и изобилие от щастие. Късметът сам ще кръжи около тях. Понякога звездите заемат такова поожение на небето, че за определени знаци от зодиака това се превръща във време за сбъдване на мечти и реалезиране на най-смелите идеи.

Принц Хари се наслаждаваше на „свещено хоби“ с Кресида Бонас, но никога не го прави с Меган

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Няма да я познаете! Новата визия на Десислава шокира всичките и фенове

Пълен обрат! Вижте как Пам Велидис се промени след „Ергенът“

Вижте кои зодии ще имат късметлийски период през месец Март:

 

Телец

Късметлийски период: м. Март ще донесе изобилие от щастие на 4 зодии

Зодия ТЕЛЕЦ хороскоп за МАРТ 2023

Късметлийски  период започва за вас Телци! Вече нямате енергията и желанието да преследвате хора, събития, преживявания или възможности. Знаете, че това, което е ваше, си е ваше и ще намери своя път във вашата Вселена в точното време.

Всичко, което трябва да направите, е да продължите да създавате себе си. Точно м. Март е нов късметлийски период, който ще ви донесе изобилие от щастие и осъзнтост. Да изградиш свой собствен свят, да се обградиш с любимите си хора, да избереш какво да правиш – да изпълниш свещената си цел.

Опитайте се да си представите, че няма препятствия. И можете да посветите цялото си време на една ваша голяма мечта. Определете кое е най-важното  за вас и се фокусирайте само върху него. И ще ви стане ясно – можете всичко!

Съвет за вашия късметлийски период м. Март: Следвайте мечтите си, не се страхувайте, вие сте по-силни, отколкото си мислите.

 

Лъв

Късметлийски период: м. Март ще донесе изобилие от щастие на 4 зодии

Зодия ЛЪВ хороскоп за МАРТ 2023
През целия м. Март ще сте в страхотно настроение и има защо. Очаква ви късметлийски период, успехи и щастие. Не е нужно да чакате да се случи нещо голямо, преди да отворите бутилка шампанско.  Живи сте, свободни сте, можете да сбъднете мечтите си, заобиколени сте от духовното си семейство ! Какво може да бъде по-добре?

Представителите на зодията, които са част от определена общност, ще се почувстват вдъхновени да участват в събитие или да присъстват на събиране. Не се ограничавайте, не си забранявайте. Само тогава ще постигнете това, за което мечтаете. Вземете всичко от живота, което ви предлага, все пак  астролози прогнозират, че започва късметлийски  период за вас.

Съвет за вашия късметлийски период м. Март: Ти си жив и дишаш! Може ли да има по-добър повод за празнуване?

 

Дева

Късметлийски период: м. Март ще донесе изобилие от щастие на 4 зодии

Зодия ДЕВА хороскоп за МАРТ 2023

Месец Март е късметлийски период за вас Деви, но сега не е време да почивате. Време е да се върнете в играта ! Месец Март е време да изпъкнете,  да споделете своите уникални знания и опит и вдъхновете другите да достигнат най-високия си потенциал.

Спомнете си коя си, великолепна, талантлива, силна Дева. Спомнете си всичко, което сте постигнали, почувствайте на какво сте способни. Вие сте предназначени за нещо повече, няма да приемете „обикновения“ живот, няма да се задоволите с по-малко! И станете най-добрата версия на себе си, независимо от всичко.

Съвет за вашия късметлийски период м. Март: Време е да блеснете, не се задоволявайте повече с поддържащи роли!

 

Скорпион

Късметлийски период: м. Март ще донесе изобилие от щастие на 4 зодии

Зодия СКОРПИОН хороскоп за МАРТ 2023

Не позволявайте на никого да ви каже, че искате твърде много. Доверете се на интуицията си и знайте, че вашия късметлийски период започва точно сега през месец Март.  Не се вкарвайте в рамка, която първоначално не е създадена за вас.

Имайте апетит, трябва да желаете повече за себе си и очаквайте възможно най-добрия резултат през м. Март. Усилията ще ви възнаградят с успех, за който отдавна мечтаете. През този месец ще усетите повече от всякога подкрепата на вашите близки приятели и семейство.

Съвет за вашия късметлийски период м. Март: Не потискайте апетита си за живот и успех. Мечтите се сбъдват, само тогава, когато вярвате и положите достатъчно усилия.

infomax-logo-50-15-HW Ванга предсказва на Леонид Брежнев разпада на СССР, на Елцин победа и инфаркт

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе