Крис Дженър наруши мълчанието за развода на Ким и Кание

Крис Дженър наруши мълчанието за развода на Ким и Кание
Лайфстайл

Крис Дженър наруши мълчанието за развода на Ким и Кание

Майката на Ким Кардашиян – Крис Дженър, наруши мълчанието относно развода на дъщеря й с рапъра Кание Уест.

По време на гостуването си в „Шоуто на Кайл и Джаки“, 65-годишната риалити звезда бе попитана и за случващото се в семейството й.

„Мисля, че такова нещо винаги ще е трудно, по което и време да става. Знаете, замесени са много деца“, започна Крис, визирайки четирите деца на доскорошната двойка.

„Хубавото на семейството ни е, че винаги сме насреща един за друг. Подкрепяме се и се обичаме много. Ето защо всичко, което искам, е те двамата да бъдат щастливи, както и децата. Това е целта в момента. Мисля, че всички искаме това за нашите семейства – просто да имаме възможността да се обичаме и ценим един друг и всички да са добре. Това е, което искаш, когато си майка“, добави тя.

Ким Кардашиян официално подаде молба за развод на 19 февруари в Лос Анджелис, след шест години и половина брак. Причината, която тя изтъкна, бе и една от най-често използваните при звездните двойки, а именно – непреодолими различия.

Брюнетката поиска и съвместно попечителство над четирите им деца – Норт Уест, Псалм Уест, Чикаго Уест и Сейнт Уест, като последните две са от сурогатна майка.

Мнозина от феновете започнаха да се питат и как ще бъде разделено огромното богатство на двойката, но в съдебните документи е посочено, че двамата са били подписали предбрачен договор и поне подялбата на имуществото ще бъде лесна.

Ким Кардашиян има зад гърба си още два развода. Едва на 19-годишна възраст тя се врече във вярност на музикалния продуцент Деймиън Томас, но бракът им просъществува четири години.

От 2011 г. до 2013 г. пък Ким е омъжена за баскетболиста Крис Хъмфрис, а година по-късно казва заветното „да“ на Кание Уест. Малцина са тези, които предричат успех и на този брак, но двамата с рапъра опровергаваха всички, поне досега.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kris Jenner (@krisjenner)

Tagged , ,
на горе