Кои зодии не трябва да носят сребро
Астрология

Кои зодии не трябва да носят сребро

Кои зодии не трябва да носят сребро? Бижутата от сребро са популярни, защото са по-евтини от златните, но в същото време изглеждат красиви.

Но астролозите предупредиха, че има представители на две зодии, на които този метал носи само бедност и скръб.

Златолист, Източник на вяра и чудеса

ВАШИЯТ ЦВЯТ, КОЙТО ВИ НОСИ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ПО ДАТА НА РАЖДАНЕ

3 зодии, които не трябва да носят злато

Вижте кои зодии не трябва да носят сребро

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Представителите на зодия Овен не трябва да носят сребро. „Лунният“ метал не носи щастие на огнената зодия. Според астролозите Овните са надарени с лидерски качества и могат лесно да постигнат това, което искат, без енергията на бижутата.

Експертите посочиха, че среброто не само „не работи“ за Овен, но и ги отдалечава от късмета. Според астролозите представителите на този знак трябва да се вгледат по-отблизо в по-ярки бижута, които по-добре ще подчертаят силният им характер.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Това е втората зодия, на която председателите не трябва да носят сребро. Лъвовете са амбициозни и целеустремени хора, които под въздействието на среброто губят някои от тези качества. Астролозите отбелязват, че „лунният“ метал носи на Лъв само бедност, тъга и провал.

Представителите на този знак са емоционални и смели, но среброто „неутрализира“ волевите им качества, които помагат на Лъвовете да постигнат целите си. Тук възникват проблемите, смятат експертите.

infomax-logo-50-15-HW Комшия откри съкровище, скрито преди най-малко 1700 години

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе