3 зодии, които не трябва да носят злато
Астрология

3 зодии, които не трябва да носят злато

 

Златните бижута помагат на човек да запази младостта си и му дават неизчерпаема енергия. Но има хора, които е по -добре да не носят злато.

 

Астролозите са посочили знаците на зодиака, чиито представители трябва да изоставят златото

 

Дева

Родените под това зодиакално съзвездие трябва да бъдат по -внимателни при закупуването на златни бижута, защото това не съответства на тяхната енергия. Девите имат твърде крехка аура. Аксесоарите от бронз или мед са по -подходящи за тях. А златото ще се отрази негативно на тяхната жизненост и ще създаде пречка за паричния поток.

Везни

Тези хора обичат бижутата. Около тях винаги има благородни метали. Но за тях е по -добре да оставят настрана златото. По отношение на енергията си, той е по -подходящ за тези, които са по -силна личност. Везните са склонни да бъдат несигурни. Освен това жълтият метал им влияе негативно. Обикновено те стават по -разсеяни и раздразнителни, когато носят златни бижута.

Риби

Представителите на този зодиакален знак също не трябва да носят бижута, изработени от този благороден метал. Астролозите обясняват, че Рибите имат твърде крехка и деликатна енергия. Следователно златото няма да им донесе щастие. Напротив, това може да повлияе негативно на съдбата им. Те съветват Рибите да отдадат предпочитание на среброто,

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе