10 неща, които жената прави, когато харесва някого

10 неща, които жената прави, когато харесва някого
Любов и партньорство Психология

10 неща, които жената прави, когато харесва някого

Любовта е най-хубавото чувство на света, макар често за нея да нямаме обяснение. Случвало ли ви се е да си падате по някого, но въпреки това по една или друга причина да не си го признавате и дори да опитвате да отречете чувствата си и пред самите себе си? За да разсеем съмненията ви дали изпитвате нещо повече към някого…

Ето някои неща, които почти всяка жена прави, когато е влюбена

Отделяте време за мъжа

Разбира се, че го правите. Вие очевидно харесвате някого, ако въпреки натоварения си график, винаги намирате време да говорите с него или да го видите.

Искате да бъде с него постоянно. Когато той е на парти например, вие също ще искате да бъдете там. Дори и да не харесвате футбол, бихте отишли на мач, ако приятели ви поканят и знаете, че той също ще бъде там. Защо иначе бихте губили времето си с нещо, което не ви допада…

Отговаряте бързо

Ако получите текстово съобщение от него, вие му отговаряте в рамките само на няколко секунди, като същото е и когато той ви се обади. Склонни сте да приемете всички покани за срещи, които той ви отправя, просто защото наистина си падате по него.

Дистанцирате се

Разбира се, има и дами, които не са склонни толкова открито да показват симпатиите си към някого. Някои от вас може да предпочита да се дистанцират, защото не знаят какво да правят с чувствата си. Ако и при вас е така и човекът отсреща не ви е наранил по никакъв начин, напротив, вероятно има причина да го избягвате, въпреки че го харесвате.

Обръщате внимание на малките неща.

Когато една жена харесва мъж, тя ще вземе под внимание всички малки неща, които той казва, и всеки детайл, който може да получи от неговата житейска история. Това е така, защото вие използвате всяка възможност да научите повече за другия и ще направите всичко възможно да оставите добро впечатление, ако наистина го харесвате.

Трудно ви е да го гледате в очите

Тук не говорим за чувството за вина или гузност, че сме направили нещо лошо. Просто за повечето хора е почти невъзможно да поддържат контакт с очите с някой, когото наистина харесват. Може би се страхуват, че ако погледнат, ще се влюбят още по-дълбоко или че той може да разбере какво изпитват.

Изчервявате се в негово присъствие

Един от най-очевидните физически признаци на привличане е изчервяването. Макар да не можете да го видите сами, ако приятелките ви казват, че постоянно правите това, когато той е наблизо, значи не го приемате просто като познат.

Правите лек физически контакт

За разлика от мъжете, не толкова много жени се осмеляват на това, но все още има някои, които го правят. Това може да включва небрежно докосване на ръката или безобидно потупване по гърба, както и всякаква друга форма на дискретна близост.

Отделяте време да го опознаете

Ако след всичко казано дотук, продължавате да отричате, че изпитвате романтични чувства към някого, ще ви попитаме нещо. Знаете ли кой е любимият му филм, отбор или цвят, каква храна обича най-много, какво иска да постигне в живота и т.н. Ако без колебание може да отговорите на тези и подобни на тях въпроси, замислете се за колко от приятелите ви може да направите същото. Изводите оставяме на вас.

Избягвате да говорите за старите си връзки пред него

Последният и най-очевиден знак че харесвате някого, е, че тя не обичате да говорите за старите си гаджета, когато той е наоколо. Причината е, че не искате да се излагате и да оставите грешно впечатление.

Ако всичко това може да опише и вашата ситуация, значи определено Купидон не ви е подминал. Разбира се, понякога е плашещо да разкриете чувствата си пред някого, за да не бъдете наранени, но все някой трябва да направи първата крачка.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе