Три зодии, които ще имат страхотен януари през 2022 г.

Три зодии, които ще имат страхотен януари през 2022 г.
Астрология

Три зодии, които ще имат страхотен януари през 2022 г.

Има определени знаци на зодиака, които са в състояние да използват ретроградни транзити в своя полза. Така например ще имаме ретроградна Венера до 29-ти, което почти покрива целия месец. Въпреки че този транзит може да причини проблеми в любовта, за тези, които проявят ум и да намерят начин да го заобиколят, резултатите могат да бъдат по-големи, отколкото очакват. В зависимост от това тези резултати всъщност може да са грандиозни. Януари ще изпита до известна степен нашето търпение.

Хубавото е, че през този месец плановете на три зодии ще се увенчаят с успех. Ето кои са те:

Рак

Поради естествения си инстинкт да останат вкъщи, да си дадат почивка и просто да наблюдават живота около тях, Раците ще могат да избегнат голяма част от ретроградното влияние на януари. Тези хора са изключително чувствителни и обикновено изживяват тревогите на околните като свои собствени, но през този месец ще могат да разграничават нещата. Това е тяхната самозащита и благодарение на нея ще се почувстват по-спокойни и ще се освободят от напрежението, колкото и нетипично да е това за тях на пръв поглед. Виждат лоша ситуация и се отдалечават от нея. Умно! Винаги трябва да помагаме на околните, когато можем и да бъдем съпричастни, но не и с цената на нашата собствена психика – урок, който Раците ще разберат именно през този месец.

Лъв

Януари ще бъде месецът на Лъва, макар че той обикновено е в стихията си през лятото. През миналата година много от представителите на тази зодия положиха значителни усилия да подобрят физическата си форма и сега резултатите от труда им ще започнат да се отплащат. Лъвовете обичат да са център на внимание и именно в началото на 2022 г. няма да могат да се оплачат от такова. Всички погледи ще са приковани към тях и тези хора ще получат страхотни комплименти, които да погалят егото им. Внимавайте все пак самочувствието ви да не повиши твърде много, защото знаете, че да паднеш отвисоко боли най-много.

Скорпион

Някои Скорпиони преживяха много изпитания през миналата година и сега вече чувстват, че са оставили това зад гърба си и са готови да продължат напред. Ако скоро сте приключили връзка или отдавна нямате половинка, януари не е точният период за започване на нова любов заради ретроградната Венера, така че това може да почака малко. Тези, които са работили много усилено, в началото на 2022 г. ще започнат да берат плодовете на своя труд. За останалите пък януари е подходящ за започване на ново бизнес начинание. Сега е моментът да направите пари, а любовта ще дойде при вас тогава, когато най-малко я очаквате – всяко нещо с времето си.

Ако този месец все пак не донесе резултатите, които искате, не се отказвайте. Изчакайте, защото началото на февруари също е благоприятен за вас. Разбира се, не бива да разчитате само на звездите и да чакате всичко наготово, защото те просто могат да ви дадат нужния тласък. Никой друг няма да ви свърши работата, така че бъдете упорити в постигането на целите, които сте си поставили и рано или късно резултатите ще дойдат.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе