Как да разберете кога един мъж ви използва за секс
Интимно 18+

Как да разберете кога един мъж ви използва за секс

Откриването на факта, че някой ви използва за секс, може да бъде болезнено, но е и първата стъпка към това да оставите токсичната връзка зад гърба си и да продължите напред към по-добри неща. Ако смятате, че момче, което харесвате, ви използва, има някои поведения и модели, за които можете да внимавате и които ще ви помогнат да потвърдите подозренията си.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ползи от редовния секс

Често срещани грешки в комуникацията с партньора

Секс грешки, които жените допускат

Как да разберете кога един мъж ви използва за секс

Вижте дали не се свързва с вас само по тъмно.

секс
Как да разберете кога един мъж ви използва за секс

Ако вашият човек ви се обажда само часове след като слънцето се е спуснало под хоризонта и са излезли звездите, има вероятност това да не е, защото е в настроение за наблюдение на звездите, макар че това означава, че определено е в настроение. Ако никога не го чуете до след края на работното време, освен ако не е лекар с безумен график, вероятно това означава, че в мозъка му има само секс.

Вижте дали не се свързва с вас само през делничните дни.

секс
Как да разберете кога един мъж ви използва за секс

Ако се свързва с вас през делничните вечери, но почти никога не се чувате с него през уикендите, това може да се дължи на факта, че той запазва уикендите за някой друг. Това значи, че той иска да прави секс с вас, само когато на него му хрумне.

Вижте дали той не ви отговаря, освен ако не искате да се свържете.

Ако му пишете, за да кажете: „Как мина денят ти?“ или „Как мина големият ти изпит?“, а не чувате нищо друго освен щурците в гората зад къщата ви, значи той не иска да води светски разговори, а иска просто секс.Но ако някоя вечер му изпратите непринуден SMS с текст „Искам да те видя“ и вече го чувате да натиска крака си върху педала на газта, значи имате проблем.

Вижте дали той винаги е „толкова зает“.

секс
Как да разберете кога един мъж ви използва за секс

Няма нищо лошо да имате натоварен график, но ако това означава, че вашият човек никога не може да намери време за вечеря и кино, но винаги може да намери време за секс между чаршафите, значи той не е зает – той просто иска да бъде зает. Ако знаете, че той има време да се среща с приятели, да ходи на спортни събития и да прекарва часове в гледане на телевизия с брат си, но когато е твърде зает, за да изпие кафе в неделя следобед, значи просто не иска да намери време за вас.

Вижте дали никога не ви кани никъде.

секс
Как да разберете кога един мъж ви използва за секс

Ако той ви се обажда само за да се „срещнете“ у вас или за да прекарате известно време в „наваксване“ на дивана в апартамента му, значи всъщност не иска да прави нищо, което не включва тялото ви.Разбира се, случайното питие или изисканата вечеря може да са неговият начин да ви „компенсира“, но ако имате чувството, че почти никога не виждате външния свят заедно, значи той не иска да сте част от ежедневието му по някаква причина, иска просто секс от вас.

Вижте дали никога не говори за личния си живот.

секс
Как да разберете кога един мъж ви използва за секс

Ако говорите само за връзка или за това колко много се желаете един друг, значи връзката ви е свързана предимно със секс. Разбира се, много връзки могат да започнат по този начин – обсебени сте един от друг, винаги правите секс, пропускате покани за секс и т.н., но ако е минало много време и не сте преминали през фазата на секса, тогава връзката ви може да не е по-дълбока от това.

Или ако само вие разкривате всички подробности от миналото си, връзките си и т.н., а той никога не споделя истински подробности за миналото си, а винаги формулира въпроси, за да получи повече информация за вас, тогава внимавайте, че се опитва да ви манипулира.
Вижте как реагира, когато го попитате за какво мисли, какво чувства, за какво се чуди. Ако той веднага се отдръпне, значи имате проблем.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?