Кога и как да кажете първото „обичам те“ в зависимост от зодията

Кога и как да кажете първото „обичам те“ в зависимост от зодията
Любов и партньорство Астрология

Кога и как да кажете първото „обичам те“ в зависимост от зодията

Всяка една връзка преминава през различни етапи. Началото е най-трудното, защото тогава двамата партньори все още се опознават, търсят най-верния път един към друг и е възможно да допуснат някои грешки, дори от престараване в опит да впечатлят половинката си. След началото идва периодът, в който ще разберете дали връзката ви има бъдеще. Вече сте научили най-важното за човека до вас и можете да погледнете нещата в перспектива. Това може би е и точният момент, в който да признаете чувствата си и да кажете на мъжа си, че го обичате. Това обаче не идва по едно и също време при всички хора, някои са по-предпазливи и пазят така чаканото „Обичам те” за наистина специален човек. Зодията ви тук също е много важна.

 

Според зодията може да разберете в какъв момент може да чуете  Обичам те от партньора си

 

Овен – Кажете им „Обичам те“, веднага щом го почувствате.

Овенът цени честността във всички отношения, включително и в романтичните. Те уважават някой, който може да бъде директен и прям във всички видове комуникация, особено в израз на любов. Едно просто „обичам те“ ще свърши работа при този огнен знак и няма нужда да чакате, докато времето стане „подходящо“. Веднага щом разберете, че обичате някого от тази зодия, кажете му. Каквото и да се случи във връзката ви, те винаги ще ви уважават малко повече, защото имате смелостта да кажете първото „Обичам те“.

Телец – Покажете любовта си, преди да го кажете

Като земен знак, Телците не летят във въздуха и не си фантазират ненужни неща. Те са склонни да бъдат много логични и практични, така че прекомерните романтични прояви на любов няма да ги удивят. Телецът предпочита по-материалното изразяване на любов. Когато се срещате с Телец, опитайте се да се съсредоточите повече върху това да покажете любовта си, отколкото да го кажете. За да се обърнете към този земен знак, трябва да им дадете достатъчно конкретни примери за любов и тук не говорим за скъпи подаръци. Може да му поднесете закуска в леглото или да му предложите да го закарате на работа например. Направете така, че думите ви да се открояват пред представителите на тази зодия и да не звучат като празни приказки, а да са подплатени с действия. По този начин, когато най -накрая кажете „обичам те“, той ще разбере, че го имате предвид наистина.

Близнаци – Кажете „Обичам те“ с трогателна реч, идваща от сърцето

Близнаците се борят да се почувстват разбрани, имайки предвид тяхната променлива и динамична природа. Така че, ако искате да кажете „обичам те“ на тези хора, уверете се, че имате добре обмислен план за точно това, което искате да кажете и как искате да го кажете. Когато казвате „Обичам те“ на Близнаци, опитайте се да включите малки подробности за връзката си, за да им покажете, че не само ви е грижа, но и обръщате внимание на случващото се в отношенията ви. Уверете се, че вашата сърдечна реч не само предава любов ви към тях, но и факта, че наистина ги разбирате.

Рак – Кажете „Обичам те“ в писмо

Тяхната чувствителност може да причини проблеми във взаимоотношенията, ако партньорът им не е достатъчно стабилен, за да поеме промените в настроението им. Не е изненадващо, че когато става въпрос за романтика, Ракът жадува за емоционална сигурност. Тези хора искат да знаят, че без съмнение могат да разчитат на партньора си. За да направите вашето „обичам те“ наистина открояващо се пред Рак, запишете го. Да, говорим за добро, старомодно любовно писмо. Това е перфектният символ на емоционалната стабилност, за която жадуват Раците.

Лъв – Кажете „Обичам те“ с голям жест

Що се отнася до споделянето на любовта ви с Лъв, колкото по-голям е жестът ви, толкова по-добре. Лъвовете ценят романтичните действия и обичат, когато техният партньор е готов да положи допълнителни усилия, за да ги накара да се почувстват специални и да погалите егото им.

Дева – Отделете време, преди да кажете „Обичам те“

Като цяло този земен знак има тенденция да бъде много практичен и циничен по отношение на романтиката, така че споделянето на дълбоки чувства твърде бързо вероятно ще ги уплаши и може да се отдръпнат. Тъй като Девите обичат да имат контрол, може да е добра идея да изчакате да кажете „обичам те“, докато не разберете, че те се чувстват по същия начин. Вместо да изразявате любовта си, веднага щом я почувствате, надградете това, като показвате любовта си към партньора си Дева ежедневно.

Везни – Нека първо те да кажат „обичам те“

Везните се управляват от Венера, планетата на любовта, така че те падат в плен на романтиката бързо. Добрата новина е, че ако искате първо те да кажат „обичам те“, вероятно няма да се налага да чакате много дълго. И чакането вероятно е добра идея, ако се срещате с Везни.

Скорпион – Кажете „Обичам те“ повече от веднъж

Скорпионът не е знак, който се доверява прекалено лесно, така че ще трябва да изградите силна връзка с него, преди да правите препратки към дълбоки чувства като любовта. Освен това, тъй като режимът на Скорпиона  по подразбиране поставя под въпрос другите, те може да не приемат вашето „обичам те“ като чиста монета. Не се изненадвайте, ако срещнете отблъскване, тъй като този знак се опитва да премахне всяко предателство. Ако искате вашият партньор Скорпион да приеме сериозно чувствата ви, вероятно ще трябва да кажете „обичам те“ повече от веднъж, за да започне да вярват в това.

Стрелец – Кажете „Обичам те“ на момента

Стрелецът обикновено не обича да се чувства обвързан и е склонен да бяга от всякакви сериозни ангажименти, които биха изисквали да се жертва свободата им. Като се има предвид това, има вероятност те да не приемат вашето „обичам те“ така, както бихте искали. Ако все пак искате да го кажете, опитайте се да го направите в спонтанен момент, когато просто се чувствате добре заедно.

Козирог – Изчакайте да кажете „Обичам те“ поне за шест месеца

Козирогът е един от по-сериозните зодиакални знаци и това означава, че те действат така и в отношенията. Тъй като Козирозите обичат да се чувстват контролирани, те рядко позволяват на емоциите си да поемат водеща роля и обикновено им трябва известно време, за да се доверят и привържат към хората. Не можете да бързате във връзка с Козирог. Ако си падате по този земен знак, изчакайте да им кажете поне шест месеца или докато първо не кажат „обичам те“. Със сигурност няма да е лесно, но ще си заслужава.

Водолей – Кажете „Обичам те“ без очаквания

Водолеите са много интелигентни и им е трудно да се свързват с хора на емоционално ниво. Този знак е известен с това, че е интровертен и малко странен. Ето защо може да е голямо предизвикателство да сближите с него. Но ако все пак си падате по Водолей, знайте, че има много положителни страни при запознанствата с тази зодия. Когато казвате на Водолей, че го обичате, е важно да му кажете и покажете, че разбирате нуждата му от независимост.

Риби – Кажете „Обичам те“ рано

Рибите обичат да се увличат в отношенията. Така че вихровата романтика е любовта, която търсят. Ако се срещате с Риби, опитайте се да кажете „Обичам те“ веднага щом го почувствате – дори и да изглежда твърде скоро. И отново, ако смятате, че все още е твърде бързо, опитайте да загреете с някои романтични и леко шеговити коментари като „Влюбвам се в теб“ или „Виждам как се влюбваме“, за да видите как ще реагира половинката ви.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе