Когато на двама души им е писано да бъдат заедно, те ще намерят път един към друг – Втора част

Когато на двама души им е писано да бъдат заедно, те ще намерят път един към друг - Втора част
Любов и партньорство

Когато на двама души им е писано да бъдат заедно, те ще намерят път един към друг – Втора част

Представяме ти останалите знаци, които подсказват, че той е твоя човек.

Постоянно си мислиш за него

Дори и да се е минало доста време от вашата раздяла, той е превзел мислите ти. И ако трябва да бъдеш напълно откровена със себе си, не е минал нито един ден да не си мислиш за него. Дори и да се опитваш да излизаш с други мъже, не ти се получава, защото той не напуска ума ти и изглежда невъзможно някой друг да заеме мястото му. Освен, че през деня е мислено с теб, не те напуска и в сънищата ти. Не минава и нощ без да го сънуваш.

Приятелите и семейството ти го обожават

Той е любимеца на всички. Не само твоето семейство, но и приятелите ти го харесват и страдат, че сте се разделили. За тях вие сте били идеалната двойка, от която никога не са очаквали да се раздели. И въпреки че сте скъсали, твоите близки не спират да питат за него. Както и да сравняват всички останали твои партньори с него.

Може би е време да осъзнаеш какво се е случва. И да го потърсиш. Докато все още не е късно. Не се страхувай. Ако обичаш този човек и си щастлива с него, направи опит да се съберете. Бори се за своето щастието.

Липсва ти онази тръпка, която имаше с него

Мина доста време от раздялата ти с него и си решила най-сетне да дадеш шанс на някой друг. Но не ти се получава. Излизаш с други мъже, но нещо ти липсва. Липсва ти онази тръпка, която имаше, когато се виждаше с него. Липсва ти начина, по който се чувстваше в неговата компания. Липсва ти смехът, забавните моменти и усмивката му.

Липсва ти самият той. Това е, мила. Никой няма да ти се стори подходящ или достатъчно добър за теб, докато все още си мислиш за бившия и докато все още го обичаш. Ще търсиш него във всеки друг. И знаеш ли какво? Няма да го откриеш. Спести си разочарованията. И не си губи времето в безсмислени срещи. Твоят човек стои и те чака. Обади му се и му кажи всичко, което чувстваш. Един ден ще съжаляваш за нещата, които не си направила и смелостта, която не си имала. Смелостта да се бориш за щастието си. Да се бориш за него.

Той се е променил

Може би си се разделила с него, защото е имало нещо в поведението му, което те е дразнило. Или по някакъв начин те е наранявал с постъпките си. А сега, няколко месеца след раздялата с теб, той е различен. Сякаш гледаш друг човек. Може би е осъзнал грешката си, но е трябвало да те загуби, за да стане това.

Научил е урока си и е разбрал, че не е постъпвал правилно с теб. Съжалява за всичко, което ти е причинил. Но се страхува да те потърси отново. Може би го е направил всичко това, заради теб. Променил се е към по-добро, за да бъде достоен за теб. И чака да се върнеш в живота му. От теб зависи.

Не даваш шанс на друг

Да, може и да излизаш с други мъже на среща и да флиртуваш с тях, но спазваш дистанция и си си поставила граница, която не искаш да нарушаваш. Не изпитваш желание да навлизаш в никакви по-сериозни отношения с нито един представител от мъжкия пол. Колкото повече излизаш на среща с тях, толкова по-силно се убеждаваш, че втори като твоя бивш няма. Той е специален за теб и само с него ти е хубаво. Само той те кара да се чувстваш спокойна и щастлива.

Може би е така, защото раната е прясна все още. Или може би, защото той е твоя човек. Този, с който ти е писано да бъдете заедно. Този, който обичаш най-силно. Този, който винаги ще запълва празнината на сърцето ти. Този, който винаги ще обичаш. Само и единствено него. Смисълът на живота ти. Щастието ти. Любовта.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе