Когато на двама души им е писано да бъдат заедно, те ще намерят път един към друг – Първа част

Когато на двама души им е писано да бъдат заедно, те ще намерят път един към друг - Първа част
Любов и партньорство

Когато на двама души им е писано да бъдат заедно, те ще намерят път един към друг – Първа част

Краят на една връзка може да настъпи по стотици причини. А когато двама души се разделят, не означава, че любовта си е отишла. Ако и двамата ви  боли след раздялата – все още се обичате. Ти обичаш него. Той обича теб. И с времето осъзнавате, че да се разделите е била най-голямата грешка, която сте можели да допуснете.

Но няма грешка, която да не може да се поправи. Особено, когато е в името на щастието и в името на любовта.

Когато на двама души им е писано да бъдат заедно, дори и след години, те ще намерят път един към друг. И ще се обичат така, както никога досега. Защото ще искат да компенсират всяка една изгубена нощ. Всяка една целувка. Прегръдка. Милувка.

Ако се обичате, винаги има надежда отново да бъдете едно цяло. Защото разделени, не се пълноценни. Не сте щастливи. Като болни сте. Защото липсва част от вас. Липсва ти той. И тази празнота нищо друго не може да я запълни. Нито приятелите, нито семейството, нито другите мъже.

Защото те не са него. А той е специален. Специален е, защото все още го обичаш. Толкова много, че би преобърнала света, за да бъдете отново заедно. Да хване ръката ти и да ти каже „до теб съм и никъде няма да ходя“.

Е, това е напълно възможно. Дори не е мечта, когато и двамата се обичате и искате да бъдете заедно. Обърнете гръб на миналото. На грешките, които допуснахте. Кажете ми, кой човек не греши?

Смисълът на живота е в това да бъдем щастливи. И нищо друго няма значение. Само щастието и причината за него. А причината за твоето щастие е той. И всичко друго става безразлично. И никой друг няма значение. Само той. Само той… Не се отказвай от любовта. Защото без любов нищо друго няма смисъл.

Ето по какво да познаеш, че ти е писано да бъдеш с този човек.

Не може да го мразиш

Дори и той да е този, който е скъсал с теб и да те е наранил страшно много, колкото и да искаш и да трябва да го мразиш, ти не можеш. Напротив. С времето и липсата му, любовта ти към него става още по-силна. Толкова много искаш да бъдете отново заедно, да го прегърнеш и да го целунеш. И макар да те боли, ти искаш от цялото си сърце този човек да открие щастието, което не успя да намери с теб. Дори и това да означава друга жена. Ти просто искаш той да бъде щастлив. Защото го обичаш. А трябва да го мразиш.

Разделили сте се в добри отношения

Може би причината, заради която той скъса с теб е, защото той не спира да те спира от твоите мечти и цели, които не споделя. И иска да бъдеш щастлива, дори и това да означава да бъде далече от теб. Ако сте се разделили в добри отношения без скандали и обиди и причината не е изневяра, много скоро отново ще се съберете и ще намерите път един към друг. Защото ви е писано да бъдете заедно.

Възхищавате се един на друг

Когато си с един човек, ти го обикваш и започваш да приемаш неговите недостатъци, дори и спираш да ги забелязваш. Но когато се разделите, би трябвало „да прогледнеш“ и да осъзнаеш истинските му недостатъци. Но това не се случва дори и след раздялата. Ти продължаваш да му се възхищаваш за всичко, както и той на теб. Харесваш неговите действия, начина, по който мисли и всичко, което прави.

Напълно ясно е, че все още имате чувства един към друг. Въпрос на време е да започнете още по-силно да си липсвате и отново да се съберете.

Помниш само хубавите неща

Връщайки се назад във времето, в което сте били двойка, ти си спомняш само и единственото хубавите спомени, когато си била щастлива. Това не означава, че си била на седмото небе от щастие през цялото време. Но въпреки всичките неприятни моменти, през които си преминала, някак си не си ги спомняш. Може би защото дори и тогава си била щастлива, защото си била с него. Това не означава, че си заслепена от любов. Защото си спомняш лошите периоди от вашата връзка. Просто ги приемаш като не чак толкова лоши, защото сте преминали заедно през тях и от всеки един лош спомен ти си научила по нещо.

Тези моменти, независимо колко тъжни са били – са били споделени с него. Това са спомени, които винаги ще пазиш в сърцето си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе