Когато жена поиска време, защото е объркана – много си я наранил, човече

Когато жена поиска време, защото е объркана – много си я наранил, човече
Любов и партньорство

Когато жена поиска време, защото е объркана – много си я наранил, човече

Първо: няма нужда от безпокойство, ако в момента сте в ситуация „Имам нужда от малко пространство“ с приятелката си.

Вероятността това да означава края на връзката е ниска – по-вероятно е тя всъщност да се опитва да накара връзката ви да работи, като дава възможност и на двама ви да помислите за това. Тя преминава през някои лични проблеми.

Шансовете за раздяла са ниски, но не нулеви, така че ако сте направили нещо, което може да я накара да обмисли раздяла, вероятно вече ще имате доста добра представа какво се случва. В такъв случай започнете да работите върху извинението си, ако искате да спасите връзката си и най-вече бъдете искрени.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

  Когато жена поиска време – ето какво означава

Нуждае се от време за себе си

Понякога, когато казва, че има нужда от време сама, тя просто се нуждае от малко време за себе си и това няма нищо общо с вас или някой друг. Когато има нужда от пространство, защото е заета, има много лични проблеми или просто е уморена, понякога това е всичко. Няма нужда да усложнявате ситуацията.

 

Тя има лични проблеми, несвързани с вас

Тя може да има проблеми със семейството си, нещо да се случва на работа или да се бори с менталното си здраве, така че се нуждае от време, за да се справи с това. Няма нужда да се наранявате, че тя не обсъжда тези неща с вас – може би нейният начин да се справи с проблемите си е, че трябва да се съсредоточи изцяло върху тях, така че помощта на когото и да било може да е нежелана.

Тя се нуждае от време далеч от вас

Ако сте я наранили по някакъв начин, тя може да бъде разочарована от вас. Ако прекарвате твърде много време заедно, тя може да се нуждае от време, за да се почувства като индивидуална личност и самостоятелен човек. Тя трябва да възвърне част от своята независимост.

Може да е изкушаващо да вземете това присърце и да се ядосате или обидите, но приемането на границите на другия е част от една здрава връзка. Точно сега тя определя своите, така че като ги уважавате, вие създавате основа за успешна връзка.

 

Тя смята, че се движите твърде бързо

Прегледайте поведението си. Възложил ли сте отговорност за чувствата си върху нея? Казахте ли „обичам те“, след като се срещате от месец? Гледате ли я за утвърждаване, вместо да имате увереност в собствената си стойност?

Когато някой е нуждаещ се и несигурен, той е склонен да се привързва към романтичните си партньори твърде бързо. Трябва да помислите добре за поведението си, за да разберете дали сте действали по този начин. Ако имате, използвайте времето разделени, за да започнете да работите върху самочувствието си.

Тя ви е ядосана

Направихте ли нещо и когато се опитахте да я помолите да ви прости, всичко, което тя каза, беше „Имам нужда от лично пространство?“ Ако тя ви е ядосана, не чакайте просто да ви прости и да се върнете. Трябва да помислите върху действията си, да помислите как сте я наранили, да решите как да се компенсирате с нея и да подготвите извинението си. Когато се извинявате, трябва да го мислите и да поемете отговорност за това, което сте направили. Трябва да сте готови да направите промени.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Мило момиче, заслужаваш цялата любов на този свят! Пожелавам ти я от сърце

На първа среща: Няма втори шанс за първо впечатление

Влюбва ли се някога играчът

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе