Камелия и синът и Баян отпразнуваха първи рожден ден

Камелия и синът и Баян отпразнуваха първи рожден ден
Интересно Лайфстайл

Камелия и синът и Баян отпразнуваха първи рожден ден

Камелия, малкият Баян и любимият и Цветин отпразнуваха първия рожден ден на детето с пищно парти.

Тематичното тържество беше на тема: „Малкият принц“, вдъхновенo от известната история на Екзюпери. Майката и детето бяха облечени официално в еднакви бежови тоалети, а от очите им струеше щастие, което се вижда на снимките.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Отново номер едно : Галена най-слушана в България

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът – финала е все по близо

infomax-logo-50-15-HW„Опенхаймер“ на Кристофър Нолан спечели седем награди „Оскар“

Ето как изглеждаше празничното парти на малкия Баян:

Камелия и Цветин направиха звездното парти на сина им да изглежда перфектно. Прекрасният Баян имаше триетажна торта, с бяла и синя украса. Пищната декорация на тортата включваше фигурки от захарно тесто, звездички. Зад тях се изидигаше празнична арка с балони, отново в тематичните цветове бяло, бежово, синьо и златно. Цветовата гама е напълно съобразена с модните тенденции в цветовете.

Камелия и синът и Баян отпразнуваха първи рожден ден
Снимка: https://www.facebook.com/

Малкият принц блестеше в елегантен бежов костюм, а усмивките не слизаха от лицата на мама и тате. Облеклото на семейството беше решено в същите цветове – бежово, синьо и бяло.

Камелия сподели снимки от прекрасното тържество в Инстаграм и Фейсбук и написа следните думи от името на Баян: „Тези дни навърших една годинка и всички ми пожелаха да съм жив и здрав и да порасна голям и силен. Благодаря ви!“

Още по-рано, Камелия често в споделяла, че тя и любимият мъж Цветин искат да бъдат родители. Миналата година новината за бебето светкавично се разпространи в социалните мержи, когато певицата обяви събитието със снимки.

Tagged , , , , , ,
на горе