Отново номер едно : Галена най-слушана в България

Галена най-слушана в България
Интересно

Отново номер едно : Галена най-слушана в България

Галена е недосегаемата звезда на върха. Тя безспорно е кралицата на попфолк музиката. Певицата е призната както от меломаните, така и от колегите и колежките си. Нейният талант е признат не само в България, но и по света. Звезда на световно ниво.

Отново номер едно : Галена най-слушана в България

Салма Хайек не остарява! На 56 години лицето й сияе! Научете тайната й…

5 лесни трика за сияйна кожа на лицето

infomax-logo-50-15-HW Лятна жега през уикенда, ИИ Чочко предрича от плажни удоволствия до зимни изненади!

Галена е доказан изпълнител, като разбива класациите в Youtube за най-слушан и гледан български изпълнител.

 

Неслучайно е и номинирана за топартист в България.  Класацията включва всички страни, които са членки на Европейския съюз, и афишира най-слушаните актьори в мрежата за последните 12 месеца. Нашата гордост- Галена е рамо до рамо със световноизвестни изпълнители, като: Еминем, Дъ Уикенд и Ед Шийрън. Заслужено е мястото й. Тя не закъсня и да се похвали в мрежите, като написа в свой пост в Instagram :,,Благодаря“.

Песните, с които се изявява Галена на сцената са безспорно най-добрите хитове сред попфолк музиката и я изкачват директно в топ слушаните в платформата Youtube. Парчетата й се въртят по няколко пъти във всички нощни клубове, а и не само там. Хитовете й са слушани не само от българската аудитория, а и от хора от различни страни.

Фолк певицата заработи 100 хиляди лева само през септември. Връх на печалбите през 2023 година Галена беляза през изминалия юли, когато се появиха с Преслава като дует на сватбено тържество.

Изпълнителката не се страхува да експериментира и залага и на това да прави дуети със звезди като сръбската перла Теа Таирович. Създаването на всяка една песен на Галена е изпипана до най-малкия детайл. Всяко нейно участие се помни дълго, тъй като събира хиляди фенове, готови да пеят хитовете й заедно с нея. Най-новият й хит е дует с Азис- ,,По, по, по“. Хит, който се изкачва бързо и сигурно в топ класациите. Галена споделя, че новият й хит е любим и за самата нея, както и че гласът на Азис я разтърсва всеки път, когато го чуе. Безспорен факт е, че тя самата измести краля на попфолка и е на 1-во място сред всички български изпълнители. Галена е име, което ще се помни дълго на българската сцена.

Tagged , ,
на горе