Как флиртува всеки зодиакален знак
Астрология Любов и партньорство

Как флиртува всеки зодиакален знак

Умението да флиртуваш е цяло изкуство, което някои хора така и не успяват да  усъвършенстват напълно през целия си живот. Има обаче и такива, за които това е като детска игра. Те сякаш винаги знаят правилните думи и поведение, за да привлекат вниманието и съблазнят човека, когото харесват. Докато мнозина се притесняват какво би станало, ако сбъркат, тези хора действат уверено и са като магнит за противоположния пол.

Поведението на всеки зависи най-вече от неговия характер, възпитанието му и средата, която го обкръжава. Зодиакалният знак обаче също има своята роля и благодарение на него, някои имат естествена способност да общуват с обекта на желанията си, а други са плахи и неуверени и чакат другият да действа пръв. Ето как флиртува всеки зодиакален знак:

Овен

Точно, както при всичко, което прави този знак, Овенът е директен и категоричен, когато флиртува с околните. Тези хора нямат проблеми да се приближат до някого и да ги попитат дали смята, че са привлекателни. Овенът няма да си губи времето, ако мисли, че има искра и също така ще продължи бързо напред, ако няма очевидна химия с човека отсреща.

Телец

Телецът е традиционалист. Тъй като Венера е управляващата планета на този зодиакален знак, той има силен афинитет към чувствеността, физическото привличане и удоволствието. Телецът вярва в романтиката, така че се забавя, когато става въпрос за флирт, играейки го леко сковано, едва престрашавайки се за физическа близост.

Близнаци

Близнаците са хора, които знаят малко за флирта. Когато флиртуват, те ще използват цялото си остроумие и набор от шеги, за да предразположат хората, с които говорят. Преследването е най-вълнуващата част за тях, така че те често се дразнят с хората, които им показват някои очевидни признаци на флирт.

Рак

Личността на Рака харесва традиционната романтика и следователно не залага всичко, когато става въпрос за флирт. Те предпочитат да усетят човек, преди да свалят бариерите си. Ракът е внимателен и задава въпроси. Тези хора често искат да създадат емоционална връзка, преди да отприщят своята страстна страна. Те се опитват да вникнат с особено внимание и интерес във всяка ваша дума, като това е техният начин да ви покажат, че се вълнуват в компанията ви.

Лъв

Вероятно вече сте се досетили, но флиртуващият стил на Лъвът е силен и харизматичен. Представителите на тази зодия ще обсипят другия човек с комплименти и ще се опитат да го впечатлят с чара си. Ако обаче чувстват, че не получават нищо в замяна, те могат да загубят интерес и рядко да се отдръпнат.

Дева

Девата играе чакащата игра. В началото тези хора може да изглеждат леко срамежливи и мистериозни, но това е, само защото не искат да развалят нещата, преди да са започнали. Те не просто не флиртуват с никого, тъй като имат високи стандарти, а така отделят време опознаят по-добре човека отсреща и да изберат правилния подход за действие спрямо това.

Везни

Като знак, добре запознат с управлението на хората, Везните се справят добре, когато става въпрос за флирт. Те са много внимателни да не подведат някого и затова никога няма да издават смесени сигнали. Те са грациозни и директни, когато говорят, и дори ще направят първата крачка към някого, когото намират за особено привлекателен.

Скорпион

Скорпионът обича горещия флирт. Всеки, който има поне един свой познат или роднина от тази зодия, ще знае, че Скорпионите са майстори на това. Съблазняването е изкуство за тях и те трудно могат да стоят безучастни, когато харесват някого. Когато този зодиакален знак е в настроение за флирт, със сигурност ще го почувствате във въздуха.

Стрелец

За Стрелеца флиртът е просто забавно и безгрижно занимание. С живот, пълен с различни преживявания, той обича да разказва смешни и дори неудобни истории, за да отвори разговора. Като една от най-забавните зодии, и тази със сигурност ще накара хората да се усмихнат и да се смеят, което е прави битката им наполовина спечелена.

Козирог

Козирозите показват колко са умни, дори и в любовните си отношения. Тези хора подхождат към флирта по много непринуден и директен начин, тъй като това е една от най-малко повърхностните зодии. Козирогът няма да флиртува, ако има само физическо привличане, тъй като интелектуалната страна на хората го интересува много повече. Той не са от типа хора, които пробват някакви клиширани фрази или реплики, а ще използва езика на тялото си, за да покаже интереса си.

Водолей

Водолеят е завършен и умел флиртаджия. Има нещо в личността му, което му позволява да го прави, без да полага никакви усилия. Като изключително интелигентен зодиакален знак с уникални черти, хората са привлечени от неговата загадъчна аура и остроумие. Те ще пускат шеги всеки, но ще го направят само с някого, с когото чувстват, че споделят едни и същи идеали и ценности.

Риби

Рибите са загадъчни. Точно както в повечето ситуации, хората от този знак са внимателни и чувствени, когато се опитват да съблазнят някого. Те естествено създават мистериозна атмосфера, която хората намират за интригуваща. Като една от най-интуитивните и чувствителни зодии, те предразполагат околните да чувстват дълбока връзка с тях, въпреки че току-що са се запознали.

Tagged , , , , , , , ,
на горе