Как различните зодии защитават сърцето си от болка

Как различните зодии защитават сърцето си от болка
Астрология

Как различните зодии защитават сърцето си от болка

 

 

Овен

Държите се така, сякаш другите хора не ви интересуват. Мислите, че можете да защитите сърцето си, като носите маска за безсърдечен човек.

Телец

Няма да кажете на човека, че го обичате, докато не получите доказателства, че чувствата ви са взаимни.

 

Близнаци

Влизането във вашия социален кръг е доста трудно. Веднага щом някой премине границата, веднага прекъсвате всички връзки с него.

Рак

Връзката ви се развива много бавно. Първо трябва да се уверите, че човекът си струва всичките ви усилия и едва тогава ще го пуснете в сърцето си.

Лъв

Между връзките и работата избирате второто, като се преструвате, че не ви е грижа какво ще се случи с личния ви живот.

Дева

Имате цял списък от неща, които няма да търпите в една връзка. Предвид вашите преувеличени стандарти, няма да се срещате с някой, чийто мироглед не съвпада с вашия.

Везни

Няма човек, който да има власт над вас, защото сте свикнали да се влюбвате във всеки, когото срещнете. Ако някой от тях ви нарани, веднага ще преминете към следващия в списъка.

 

Скорпион

Шегите са това, което ви помага да скриете истинските си чувства. Не е изненадващо, че не можете да поговорите от сърце по темата за любовта.

Стрелец

Едва ли някой е виждал вашето истинско аз. Първо, трябва да се уверите, че на човека може да се има доверие и едва тогава ще излезете зад непристъпните си стени.

Козирог

Преструвате се, че е добре за вас да сте сами, без да признавате колко трудно ви е наистина.

Водолей

Предпочитате да не говорите за емоциите си, насочвайки ги към изкуството. Вашата болка е източникът на вашето творческо вдъхновение.

Риби

Никой не знае за истинските ви чувства. Вашето мнение: ако не говорите за тях на глас, значи те не съществуват.

Tagged , , , , , ,
на горе