Как се целуват различните зодии – вижте кои го правят най-добре

Как се целуват различните зодии – вижте кои го правят най-добре
Астрология Любов и партньорство

Как се целуват различните зодии – вижте кои го правят най-добре

 

Много хора не могат да си представят живота си без да се целуват. Всяка зодия се целува по различен начин. Някои се опитват да демонстрират уменията си, други се разтварят в процеса и се радват на партньора си.

Кои са най –до брите зодии за целуване? Вижте нашата класация…

Овен (21 март – 19 април)

Целувките на Овена са страстни, огнени, емоционални. Те не са от типа, който да се страхува да експериментира и да изпробва нови техники. Представителите на тази зодия се целуват много и често. Целувките им са пълни с еротика, понякога близките им дори се чувстват смутени. Овните често оставят малки страстни белези на партньорите си.

Телец (20 април – 20 май)

Телецът обича да се целува и го прави много нежно, удължавайки удоволствието, Телците се наслаждават пълноценно на момента. Те се целуват само с любимия си човек, никога не стават груби, поради което партньорите им имат сладък послевкус..

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете получават и доставят удоволствие по време на целувка. Те обичат и знаят как да направят това, обръщат по -голямата част от вниманието си на техниката и дори достигат определени висоти в това изкуство; Лъвовете се целуват луксозно. Положителната реакция на целувката на представителите на тази зодия е сигурният път към сърцето им.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите не са лесни хора, но целувките с тях са специални, понякога твърде емоционални. Те са много добри във френските целувки, истински експерти. Представителите на тази зодия са в състояние да покажат пламенния си характер с една целувка и да демонстрират цялата страст.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Целувката на Водолей не е лесна за печелене, но всички усилия няма да са напразни. Представителите на тази зодия обичат да експериментират и да изненадват партньора си с необичайна техника. Те обичат да подобряват това, което вече знаят как.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите рядко са първите, които поемат инициативата при целувка. Те чакат момента, в който партньорът им ще ги съблазни. Само в такава ситуация представителите на тази зодия могат да се докажат. Целувките им са чувствени и дълбоки.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Близнаците не влагат никакъв смисъл в целувките. Те обръщат много внимание на докосването, гледането и жестикулирането. Близнаците предпочитат експериментите в леглото и са безразлични към другите ласки.

Рак (22 юни – 22 юли)

Раците се целуват, когато искат да покажат доброто си отношение към човек. Те не се наслаждават на процеса, рядко изпитват страст. Рядко проявяват инициатива при целувка. На техните партньори не им остава нищо друго, освен да се примирят с тази тяхна особеност.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите са тихи и скромни, тези черти се отразяват в целувките. Те се подготвят внимателно за този вид дейност. Готови са да се целуват само с любим човек. Девите избират тихи, уединени места за целувки. Правят го бързо, страхувайки се да не привлекат вниманието на някого.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните често приемат целувката като изпит. За тях е важно да се покажат в добра светлина. Това е голям стрес за представителите на тази зодия, тъй като те не се отпускат и не се наслаждават на процеса.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът се целува добре, но не вижда нищо особено в процеса. За тях това е кратка прелюдия, без мирис и вкус. Представителите на тази зодия предпочитат да продължат напред, а не само да се целуват.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са срамежливи и сдържани, затова рядко се целуват. Те не проявяват много страст в целуването, рядко демонстрират уменията си. Представителите на тази зодия обръщат повече внимание на заниманията в леглото.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе