В КАКВО СА НАЙ-ДОБРИ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ?
Астрология

В КАКВО СА НАЙ-ДОБРИ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ?

 

Зодиите си имат особености, но в какво всяка е най-добра? Отговорите следват по-долу, може да разпознаете себе си в характеристиките…

 

Зодия Овен са най-добрите в зодиака. Те обичат да правят другите щастливи. Много са темпераментни, убедени са в това, което казват и обичат много приключенията. Общо казано на никого не мислят злото.

 

Телците са най-големите реалисти. Никой не може да ги заблуди. Виждат действителността такава, каквато е и могат да приземят всеки летящ в облаците. Имат голям инат и са упорити.

 

Близнаците са най-интелигенти сред зодиите. Те обичат да общуват и да опознават заобикалящия ги свят. От малки са любопитни и обичат да изучават и изследват.

 

Рак – най-грижовни, търпеливи и лоялни. Помагат в нужда на всеки, но имат предели на търпение. Имат чувство за хумор, което ги прави добра компания.

 

Лъвовете са най-добри родители и съпрузи – те са верни, уверени в себе си, надеждни, амбициозни, откровени и с тях никога не е скучно, могат да те измъкнат от всяка ситуация, но най-важното е че обичат с цялото си сърце.

 

Деви – най-добри приятели казват всичко право в очите, лоялни са и могат да помогнат винаги с най-правилното решение за всеки проблем.

 

Везните са най-невероятната зодия – дипломатични, справедливи и перфекционисти. За тях справедливостта е важна, те са идеалните шефове. Не изискват повече от колкото могат самите те да дадат.

 

Скорпиони – най-мощната зодия, разполагат с най-голяма концентрация и логика, най-успешни са в работата си. Отлични стратези са.

 

Стрелеца е най-готината зодия, широко скроени са, с ярка харизма, обаятелни, обичат приключенията те са любимец на съдбата.

 

Козирог – най-сложната зодия – те са упорити и своенравни, трудно допускат друг до себе си, могат да бъдат жестоки, от обикновена ситуация правят война.

 

Водолей – най-неразгадаемата зодия – затворени като емоция, потайни, изпълнени с противоречия и много раними. Имат инстинкт за самосъхранение, поради което не се доверяват лесно.

 

Рибите са най-мистериозните в зодиака, загадъчни личности, но също така най-добре могат да проникнат в мозъка на другия човек, могат да живеят, както в реалността така и във въображаем свят. Неповторими романтици.

 

Tagged , ,
на горе