ЗОДИИТЕ И ИЗВЕСТНИТЕ ЛИЧНОСТИ
Астрология

ЗОДИИТЕ И ИЗВЕСТНИТЕ ЛИЧНОСТИ

 

 

   

    Как зодията влияе на човека, колко различен го прави, какви зодии са някои от най-известните хора, тези любопитни факти ще се разгледаме сега.

   

    Представителите на зодия Овен имат чар и самочувствие с покритие, което ги прави уверени в себе си. Актрисата Сара-Джесика Паркър е типичен представител на зодия Овен. Тя се отличава със  смелост, чар, които качества я превръщат в модна икона, модел за подражание на милиони жени по света.

 

    Телците са много отговорни, те винаги проявяват упорство, дори инат.  Постигат всичко, което искат. Представител на зодията е Великата и неотразима Шер. Нейното име е запазена марка. Има екстравагантна визия и стил.

 

    Близнаците се славят с ум, който им помага в много случаи. Добра компания са и могат да дават ценни съвети. Енергията им е неизчерпаема, помагат с внимание на другите. Един ярък представител на известните личности от тази зодия е Анджелина Джоли – една от най-запомнящите и секси жени. Тя изпълнява всичките си роли с много талант, грация и финес.

 

    Представителите на зодия Рак влагат във всичко, което правят много емоция, за тях се говори, че бързо решават всяка трудна ситуация. Горещата актриса, станала нарицателно за изкусителна жена през 90-те – Памела Андерсън е именно зодия Рак. Името ѝ изгрява с телевизионната поредица „Спасители на плажа“.

 

    Лъвовете – този знак винаги е бил изобретателен и уникален в действията си. Най-показателен пример за зодията е една от запомнящата се и ярка актриса  Мадона. Тя е въплъщение на всички черти на истинската Лъвица. Носи лъвското в себе си – самочувствие, работохолизъм. Тези ѝ качества я правят номер едно в шоубизнеса.

 

    Девите са много земни, практични, анализират всяка ситуация, подлагат всичко първо на съмнение. Зодия Дева е красивата изкусителка Клаудия Шифър. Като лице на марката „Chanel“, придобива световна слава на супермодел и красива жена, за всички времена.

    Везните са перфекционисти, няма нещо, което да не могат да направят и то със замах. Те  са отлични събеседници. Много обичано и известно в средите на киното семейство са Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс. Те са видни представители на зодия Везни. И двамата са родени на една и съща дата в различни години. Те се отличават с харизма и уникалност. Катрин е една от най-желаните жени, според различни проучвания на мнението на мъжката част от населението.

 

    Скорпионите – те са супер емоционални, първични, горещи и страстни. Такава е и Джулия Робъртс – легендата в Холивуд, носителка на Оскар. Тя е червенокоска, секси, изиграла по прекрасен начин ролята на Вивиан във филма “Хубава жена”. Притежава стил и самоувереност. Красива е дори без грим и фотошоп.

 

    Зодия Стрелец, когато прави нещо, то е новаторско и променящо света. Като огнена зодия, те са много енергични и своенравни, чарът е в кръвта им. Брад Пит, един от най-запомнящите се актьори, е зодия Стрелец. Списание „Пийпъл“ го обявява за „най-красивия жив мъж“.

 

    Козирозите са отговорни и дисциплинирани. Мъжът, съчетаващ в едно четири дейности  – актьор, продуцент, режисьор и сценарист, това е Мел Гибсън. „Смелото сърце“ на киното е много талантлив се е доказал в своята сфера.

 

    Водолея, носи славата си на най-непокорната и свободолюбива, но дружелюбна зодия. Американката, изиграла ролята на Рейчъл в сериала „Приятели“ е известна и като, продуцент и бизнесдама. Това е известната и красива Дженифър Анистън. Тя е много чаровна и добронамерена, жената – мечта.

 

    Риби – всички знаят, че те са романтични, обичащи себе си, хора на изкуството. Зодия Риби е и американската актриса, продуцент, модел – Шарън Стоун. Тя е очарователна и мила. Годините не са в състояние да променят нейната красота и излъчване. Тя е сексапилна и много женствена.

 

    Това беше една малка представителна извадка за зодиите на знаменитостите. Надяваме се да сте се забавлявали с описанията на техните качества според зодията им.

Tagged , , , ,
на горе